ζωδια για ελεύθερους 17/08 Πέμπτη

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζωδια για ελεύθερους 17/08 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Δεν υπάρχουν μόνο πενήντα τρόποι για να παρατήσετε τον εραστή/ερωμένη σας αλλά και πενήντα τρόποι για να βρείτε κάποιον/α καινούργιο/α. Τα άστρα σας δίνουν μια νέα ώθηση ενέργειας, για να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ερωτικής σας ζωής. Τώρα εξαρτάται από εσάς να αναλάβετε πρωτοβουλία.

Ζωδια Ταυρος
Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν την αίσθηση του χιούμορ σας, εσείς όμως γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιοι. Μην αλλάξετε μόνο και μόνο για να προσελκύσετε τον οποιονδήποτε. Όταν εμφανιστεί ο κατάλληλος άνθρωπος στο δρόμο σας, θα καταλάβει ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να βρείτε τη διαφώτιση στα πιο απρόσμενα μέρη, όπως αυτή η άβολη αίσθηση που βιώνετε αυτό τον καιρό. Το κατεστημένο μπορεί να σας ενοχλεί. Στην πραγματικότητα, είστε περισσότερο έτοιμοι από όσο νομίζετε για μια νέα ζωή – και έναν νέο έρωτα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Είστε μέσα σε όλα, και όλες αυτές οι δυναμικές συνδιαλέξεις καλύπτουν την έλξη που αισθάνεστε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το φλερτ έτσι όπως είναι ή μπορείτε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Η απόφαση είναι δική σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται στην πορεία. Αν ακολουθείτε ένα αυστηρό πλάνο, μπορεί να αφήσετε απ’ έξω κάποιες καλές προοπτικές και να χάσετε το νόημα. Εξάλλου, δεν θα έπρεπε να απολαμβάνετε το ταξίδι όσο και τον προορισμό;

Ζωδια Παρθενος
Αισθάνεστε την ανάγκη να μπείτε σε νέες περιπέτειες; Τα άστρα λένε να πάρετε ρίσκο σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Όσο πιο μεγάλο το ρίσκο, τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή. Αυτή μπορεί να είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή σας.

Ζωδια Ζυγος
Βρείτε τρόπους να εξισορροπήσετε τα πράγματα σε ότι αφορά κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα που ακολουθείτε για πολύ καιρό τώρα, ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Βάλτε μια τελεία. Μόλις απελευθερωθεί η ενέργεια που χρειάζεται, νέα πράγματα θα έρθουν να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Σκορπιος
Το να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Σκεφτείτε τι κάνετε προτού ενεργήσετε και θα δείτε φοβερά αποτελέσματα. Αυτό που αφήνετε απ’ έξω είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που συμπεριλαμβάνετε.

Ζωδια Τοξοτης
Αν τον τελευταίο καιρό σας παρουσιάζονται συνεχώς ενθουσιασμοί, προκλήσεις και ερωτικά μπλεξίματα, ευχαριστήστε το σύμπαν και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Όλα αυτά λειτουργούν σαν μια προπόνηση για τα καλύτερα που έρχονται.

Ζωδια Αιγοκερως
Να είστε αποφασιστικοί. Όταν απαιτείτε αυτό που θέλετε από μια σχέση, κερδίζετε αυτοσεβασμό. Και οι οποιεσδήποτε απώλειες μπορεί να προκύψουν; Το σύμπαν υπόσχεται ότι στο τέλος και αυτές θα είναι προς όφελός σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Η ανοχή ήταν πάντα το δυνατό σας σημείο και τώρα είναι σίγουρα απαραίτητη για να βγείτε νικητές. Όσο πιο πολύ δέχεστε τους ανθρώπους γύρω σας για αυτό που είναι, τόσο περισσότερες ερωτικές προοπτικές θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Ζωδια Ιχθυες
Μήπως μια σχέση απαιτεί από εσάς υπερβολική ενέργεια; Από φυσικού σας συνηθίζετε τόσο να βοηθάτε τους άλλους, που μπορεί να δεχτείτε πριν καν το σκεφτείτε καλά. Κάντε μια παύση πριν απαντήσετε.

zwdia shmera