ζωδια για ελεύθερους 17/11 Πέμπτη

erwtikes-10414

ζωδια για ελεύθερους 17/11 Πέμπτη

ζωδια κριός
Συνήθως είστε άτομα που αποτελείτε ανοικτό βιβλίο. Γι’ αυτό θα είναι καλό για εσάς να αποφεύγετε τα παιχνιδάκια όσο αφορά το ρομάντζο… Επίσης αυτή την εποχή θα σας ευνοήσει αν φροντίσετε να είστε λίγο πιο διακριτικοί στις κινήσεις σας.

ζωδια ταύρος
Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να κατασταλάξετε όσο αφορά το τι – και ποιος – είναι κατάλληλα για εσάς. Έτσι θα είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το ρομάντζο, όταν φτάσει στη δική σας κατεύθυνση. Τα άστρα μάλιστα υποστηρίζουν ότι αυτή η στιγμή είναι το παρόν, γι’ αυτό αναζητήστε τις ενδιαφέρουσες ματιές…

 

ζωδια δίδυμοι
Μήπως είστε πολύ βιαστικοί στις κινήσεις σας, όσο αφορά τα θέματα καρδιάς; Αν μόλις έχετε μπει στη διαδικασία να γνωρίσετε ένα άτομο, μην αρχίσετε αμέσως τα σχέδια για τα ταξίδια του καλοκαιριού! Οργανώστε τα πρώτα σας ραντεβού, και τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους στην ώρα τους.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είστε σε μια εγρήγορση για να δράσετε και να αντιδράσετε, ίσως πριν καν να έχετε κατανοήσει τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου που γνωρίσατε πρόσφατα. Συγκρατηθείτε και μην λέτε πολλά ακόμη – όσο είναι εφικτό για την ιδιοσυγκρασία σας. Μαζέψτε πρώτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε έτοιμοι για να αλλάξετε απόψεις; Αν δεν είστε, το σύμπαν σας καλεί να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο και απόλυτο, όσο αφορά τα μυστήρια της αγάπης. Προετοιμαστείτε για φρέσκιες προσεγγίσεις.

ζωδια παρθένος
Η συμβουλή για εσάς σήμερα είναι να θέσετε όλες τις ερωτήσεις και τα θέματα εκείνα, που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα και αξίες με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην εκπλαγείτε όμως παράλληλα, αν δείτε ότι σε κάποια θέματα συγκρούεστε αλλά με έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Είναι πάντα προτιμητέο να βρίσκετε ένα άτομο τόσο προκλητικά διαφορετικό.

ζωδια ζυγός
Μια σχέση απαιτεί την απόλυτη προσοχή σας αυτή τη χρονική στιγμή, και κυρίως ζητά την κατανόηση και τον αλτρουισμό σας. Μπορεί να είναι μια παλιά σχέση, κάποια που ενδέχεται να είναι η καινούργια σας, ίσως και κάποια επαγγελματική σχέση. Το βέβαιο είναι ότι το κάρμα σας θα σας ευγνωμονεί για όσα κάνετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια σκορπιός
Μπορεί να μην βλέπετε να σημειώνονται τεράστια άλματα στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Όμως ό,τι αρχίζει συνετά, έχει τη δυναμική να διαγράψει μεγάλη πορεία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε νέες φιλίες ή να δείτε ένα άτομο υπό εντελώς καινούργιο φως.

ζωδια τοξότης
Στήστε ένα αθώο παιχνίδι με τον εαυτό σας και ένα φιλικό σας άτομο, που θα έχει επίδραση στη ρομαντική σας ζωή. Οργανώστε μια έξοδο όπου θα πρέπει να γνωρίσετε τουλάχιστον τρία καινούργια άτομα, και να μάθετε πράγματα για αυτά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Νιώθετε ότι η κοινωνική σας ζωή έχει αρχίσει να παραγκωνίζετε κάπως από τις επαγγελματικές και τις υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις; Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να πάρετε το τιμόνι και να το στρέψετε στη σωστή πορεία. Μπορούν να περιμένουν λίγο κάποια πράγματα, προκειμένου να ξανανιώσετε χαρά.

ζωδια υδροχόος
Τη μια στιγμή νιώθετε έτοιμοι να εμπλακείτε σε μύριες υποχρεώσεις, την άλλη στιγμή δεν θέλετε να ασχοληθείτε καν. Επειδή τα άστρα ευθύνονται για αυτή την κυκλοθυμία σας αυτή την περίοδο, αποφύγετε για λίγο να κάνετε σημαντικές κινήσεις ή βαρύγδουπες δηλώσεις όσο αφορά την προσωπική σας ζωή.

ζωδια ιχθύες
Εκεί που όλοι βλέπουν ένα ανάκατο περιβάλλον που δεν μπορούν καν να το διασχίσουν, εσείς μιλάτε για την ομορφιά του χάους. Μόνο εσείς μπορείτε να αλλοιώνετε και να παραμορφώνετε τόσο την ουσία των πραγμάτων, προκειμένου να μην ασχοληθείτε με αυτά…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00