ζωδια για ελεύθερους 18/08 Παρασκευή

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους 18/08 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Κάποιος κάνει το πάθος σας να αυξάνεται – αλλά αξίζει να έρθετε κοντά με ένα άτομο, που διαισθάνεστε ότι δεν θέλει με όλη του την καρδιά να σας κερδίσει; Αν αυτό που επιζητάτε είναι να διασκεδάσετε, προσχωρήστε. Αν ξέρετε ότι ψάχνετε κάτι άλλο, αποφύγετέ το.

Ζωδια Ταυρος
Φυσικά και θέλετε κάτι αληθινό σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα αν διασκεδάσετε και λίγο; Προτιμήστε να βγείτε ραντεβού και να περάσετε καλά, από το να ψάχνετε για ταίρι. Ήρθε η ώρα για μια μικρή ερωτική περιπέτεια – ή δύο.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αυτή την περίοδο τα ερωτικά ζητήματα σας απογοητεύουν και φαίνεται ότι οι προσπάθειες που κάνετε πέφτουν στο κενό. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα και να επικεντρωθείτε στη δουλειά ή στο σπίτι σας. Θα επιλύσετε τα ζητήματα αυτά όταν θα είστε έτοιμοι.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Τι σας εμποδίζει να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο με τα ερωτικά σας; Ανακαλύψτε τι συνέβη με την τελευταία σας σχέση και θα δείτε να αποκαλύπτεται μπροστά σας ένα κοινό σημείο. Τότε θα είστε πραγματικά έτοιμοι να επιστρέψετε στο παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Δεν είναι κακό να παίζετε κάποιο ρόλο κάπου κάπου στα ραντεβού σας – απλά σιγουρευτείτε ότι δεν θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα περιοριστικό. Ενσωματώστε στο ρόλο αυτό όλα τα κομμάτια της προσωπικότητάς σας.

Ζωδια Παρθενος
Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί. Δεν θέλετε να κατακλύσετε αυτό το νέο άτομο στη ζωή σας με φροντίδα και προσοχή. Το ιδανικό είναι να δίνετε λίγο από κάτι καλό, οπότε να είστε συγκρατημένοι με τα συναισθήματά σας, εντάξει;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Ζυγος
Προσθέστε μια προσωπική πινελιά για να ξεκινήσετε ξεχωριστά μια νέα ερωτική σχέση. Δοκιμάστε να στείλετε μια επιστολή με τον παραδοσιακό τρόπο (ξέρετε, αυτόν με τα γραμματόσημα) αντί για κάποιο e-mail. Δοκιμάστε να μαγειρέψετε εσείς αντί να παραγγείλετε απ’ έξω.

Ζωδια Σκορπιος
Κάποιος/α σας πλησιάζει αποφασισμένος/η γιατί πιστεύει ότι ανταποκρίνεται στο είδος του ατόμου που σας ελκύει. Ξεκαθαρίστε του την κατάσταση με ευγενικό αλλά σταθερό τρόπο. Στη συνέχεια, σκεφτείτε γιατί έφτασε στο σημείο να υποθέσει κάτι τέτοιο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Τοξοτης
Το φλερτ σας λαμβάνει ενθαρρυντικά σχόλια, οπότε συνεχίστε. Παρά ταύτα, τα άστρα μπορεί να δοκιμάσουν τη θέληση σας όταν πρόκειται να πραγματοποιήσετε πολλές κλήσεις ή να στείλετε πολλά μηνύματα, οπότε μείνετε δυνατοί και λογικοί.

Ζωδια Αιγοκερως
Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στον έρωτα, είναι το πώς και πού ενεργείτε. Αν δεν σας αρέσει αυτό που γίνεται στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις συνήθειές σας. Είναι σίγουρα κάτι που διορθώνεται.

Ζωδια Υδροχοος
Η αίσθηση της πίστης σας μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη για πάθος, όταν οι ερωτικές προοπτικές σας συγκρούονται με αυτές ενός στενού σας φίλου. Αποφασίστε τι είναι περισσότερο σημαντικό για εσάς και υπερασπιστείτε το.

Ζωδια Ιχθυες
Ένας εκλεπτυσμένος τύπος αναστατώνει τη ζωή σας. Δεν είστε και πολύ σίγουροι για αυτό στην αρχή. Πάντα πιστεύατε ότι αυτό που λέγεται περί των ετερώνυμων που έλκονται, ήταν απλά ένας μύθος. Γιατί δεν υποχωρείτε για να περάσετε καλά μαζί του;

zodia-zvdia-75