ζωδια για ελεύθερους 18/11 Παρασκευή

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

ζωδια για ελεύθερους 18/11 Παρασκευή

ζωδια κριός
Πολλοί είναι αυτοί που κάθονται και αναμένουν να τους δοθεί το ρομάντζο σε ασημένιο δίσκο. Εσείς όμως γνωρίζετε ότι ο καθένας αποκομίζει από αυτό, ανάλογα με το τι έχει επενδύσει. Το ευχάριστο για εσάς λοιπόν, είναι ότι τώρα θα αρχίσει να σας αποδίδει μέρος της σκληρής δουλειάς και της καλοσύνης σας.

ζωδια ταύρος
Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη ρομαντική προσδοκία – ακόμη και παραπάνω από μία… – να αναμένετε ότι από τώρα και στο εξής θα αρχίσει να αποκτά γρήγορο και ενθουσιώδη βηματισμό. Αν πάλι δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, τώρα θα αναδυθεί ένας θαυμαστής – ακόμη και περισσότεροι… – που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει.

 

ζωδια δίδυμοι
Τα εμπόδια που θα μπορούσαν να σταματήσουν έναν χλιαρό ερευνητή για τον έρωτα, δεν φτάνουν για να αγγίξουν τη δική σας ιδιοσυγκρασία! Έχετε το πνεύμα και την ικανότητα να βλέπετε την αστεία τους πλευρά, και αυτό σας ωθεί να προχωράτε όλο και πιο πολύ.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν το κοινωνικό σας ημερολόγιο δεν είναι υπερπλήρες, φροντίστε να του προσθέσετε λίγες ακόμη εκδηλώσεις, συναθροίσεις και συναντήσεις. Έχετε μεγάλο απόθεμα σε γοητεία, και είναι κρίμα κι άδικο να μην το διοχετεύσετε σε ευρύτερο κοινό.

ζωδια λέων
Διοχετεύστε τα παιχνίδια ισχύος μόνο στον εργασιακό σας χώρο, που είναι πιο πιθανό να έχουν τον αντίκτυπο που επιθυμείτε. Η πίεση προς ένα άτομο ή οι τολμηρές κινήσεις όσο αφορά το ρομάντζο αυτή την περίοδο, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ανέλπιστα μπερδέματα που δεν θα σας αρέσουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια παρθένος
Η προθυμία σας να προχωράτε πάντα πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων, σας οδηγεί σε πιο βαθιά μέρη από τις τυπικές περιπλανήσεις. Αν κάνετε λίγη εξερεύνηση της ψυχής σας, μόνοι ή με τη συνδρομή ενός φίλου ή ενός ιδιαίτερου ατόμου, θα σας ωθήσει να προοδεύσετε με πολύ πιο ουσιαστικούς τρόπους.

ζωδια ζυγός
Λένε ότι αν αγαπάς κάτι, πρέπει να το αφήνεις ελεύθερο. Στη δική σας περίπτωση, θα σας κάνει καλό αυτή την περίοδο να επιτρέψετε σε ένα άτομο που σας έχει γοητεύσει, να είναι ο εαυτός του και να λειτουργήσει με τους δικούς του τρόπους. Έτσι θα μάθετε πολύ πιο γρήγορα αν πραγματικά σας ταιριάζει.

ζωδια σκορπιός
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί αυτή την περίοδο, να μην συνδεθείτε υπερβολικά ή να μην επενδύσετε πάρα πολλά σε μια συγκεκριμένη ρομαντική γνωριμία. Οι ευσεβείς πόθοι σας μπορεί εύκολα να επισκιάσουν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Μην χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια τοξότης
Ενώ είστε άτομα που θέλετε να βλέπετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, αυτή την περίοδο έχετε καταπιαστεί ασυνήθιστα με τις λεπτομέρειες. Αυτό σας δίνει μια διαφορετική – αλλά εξίσου θεμελιωμένη – οπτική, όσο αφορά τον απολογισμό των ρομαντικών επιλογών σας. Αφήστε λοιπόν τα μικρά πράγματα να μιλήσουν για χάρη των σπουδαιότερων.

ζωδια αιγόκερως
Είστε φιλόδοξα άτομα σε γενικές γραμμές, αλλά πού βρίσκονται οι φιλοδοξίες σας όσο αφορά το ρομάντζο; Είναι καιρός πια να ασχοληθείτε με αυτές, και θα δείτε με χαρά ότι θα το απολαύσετε. Προβλέπονται αρκετές συναντήσεις με καινούργια άτομα αλλά και αρκετή διασκέδαση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Οι γιορτές είναι ακόμη μακριά, ωστόσο εσάς φαίνεται να σας επισκέπτεται ήδη το φάντασμα των περασμένων σχέσεών σας! Μην αναμένετε ότι θα φύγει τόσο απλά όσο ήρθε, έχετε να σκεφτείτε αρκετά πράγματα και να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να «επιστρέψετε» στο παρόν αλλά και να πάτε στο μέλλον.

ζωδια ιχθύες
Τα άστρα ωθούν με ταχύτητα αυτή την περίοδο τη συναισθηματική σκέψη, που έτσι κι αλλιώς διαθέτετε σε υψηλό επίπεδο. Θα νιώθετε ευφυείς στα ζητήματα καρδιάς, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επιλύσετε προβλήματα, να δημιουργήσετε ευκαιρίες και να κάψετε καρδιές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις