ζωδια για ελεύθερους 19/04 Τετάρτη

ererrrr

ζωδια για ελεύθερους 19/04 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Να είστε επιφυλακτικοί στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν δείτε σημάδια κινδύνου, θα πρέπει να προσέξετε. Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αλλά κάτι δεν σας φαίνεται σωστό. Μην αγνοήσετε αυτό το συναίσθημα. Αν κάτι αξίζει να το κυνηγήσετε, μπορεί να περιμένει μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες και αυτοπεποίθηση.

ζωδια Ταυρος
Να είστε ανοικτοί σήμερα σε τύπους ατόμων με τους οποίους δεν συνηθίζατε να κάνετε παρέα. Χρησιμοποιήστε την επινοητικότητά σας για να ανακαλύψετε περισσότερα για κάποιο πιο ιδιαίτερο. Τα αντίθετα θα είναι εξαιρετικά ελκυστικά αυτή την περίοδο – γι’’ αυτό μερικές ανοιχτές ερωτήσεις μπορεί να καταλήξουν σε μια γλυκιά συμφωνία και σε ένα «καυτό» ραντεβού!

 

ζωδια Διδυμοι
Αν κάποιος συνάδερφος ρωτάει λίγο περισσότερα από όσο πρέπει για την ερωτική σας ζωή, δεν έχετε κανέναν λόγο να απαντήσετε. Χαμογελάστε μυστηριωδώς και φύγετε βιαστικά για μια επαγγελματική συνάντηση, ακόμη κι αν αυτή είναι με μια κούπα καφέ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η αναζήτηση της αγάπης μπορεί να γίνει εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη διαδικασία αυτή την περίοδο. Μπορεί να είναι επειδή είστε υπέροχοι και αισθάνεστε φιλικοί με όλους. Είναι καλύτερα να ελαττώσετε την περίσσεια ενέργειά σας αντί να αναζητείτε ίδια οφέλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Δραστηριοποιηθείτε! Όσο περισσότερο βγαίνετε έξω, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να συναντήσετε κάποιο υπέροχο άτομο. Αν μάλιστα μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού για γεύμα ή δείπνο, κάντε το. Αν σκεφτόσασταν να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα μαγειρικής ή γιόγκα, δοκιμάστε και τα δύο.

ζωδια Παρθενος
Το σίγουρο είναι ότι έχετε υπερβολικές απόψεις, σχετικά με το τι ζητάτε στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο αυτό είναι καλύτερο από το να μην έχετε καμία απολύτως ιδέα. Κρατήστε τις ιδέες αυτές στο μυαλό σας και εξερευνήστε τις λίγο περισσότερο. Όταν δεν θα το περιμένετε, όλα θα συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Χρησιμοποιήστε τις ερευνητικές σας ικανότητες σήμερα, για να επιβεβαιώσετε ή να απορρίψετε ένα προαίσθημα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, που σας λέει να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά πριν μάθετε περισσότερα για ένα ιδιαίτερο άτομο ή ένα ιδιαίτερο θέμα. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα αυτό ισχύει.

ζωδια Σκορπιος
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια τυχερή γνωριμία σήμερα – βγείτε και αρχίστε την εξερεύνηση. Ψάξτε για την αγάπη στα σωστά μέρη. Σκεφτείτε μήπως πάρετε και ένα ακόμη άτομο για παρέα, προκειμένου να ακούσετε μια δεύτερη γνώμη αλλά και να περάσετε καλά. Αισθάνεστε υπέροχα και αυτό φαίνεται.

ζωδια Τοξοτης
Τα ιδεώδη σας για τις ερωτικές σχέσεις δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά. Θέλετε να επιμείνετε σε αυτή την αφηρημένη ιδέα της τελειότητας ή θέλετε να βρείτε μια αληθινή ερωτική σχέση – ακόμη κι αν θα έχει τα ελαττώματά της; Φυσικά εξαρτάται από εσάς αλλά ας έχετε υπόψη σας ότι αυτού του είδους η τελειότητα είναι πραγματικά ανύπαρκτη.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγοκερως
Τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ακολουθήσετε τα πιστεύω σας, να διερευνήσετε τις τέχνες ή την αξία του εθελοντισμού. Το να ενταχθείτε σε ένα σύνολο ανθρώπων που πιστεύει σε έναν σκοπό με τον οποίο έχετε παθιαστεί, μπορεί να οδηγήσει και σε άλλα είδη πάθους.

ζωδια Υδροχοος
Δοκιμάστε σήμερα να επικοινωνήσετε πέρα από τη λεκτική έκφραση. Είναι εκπληκτικό το πόσα μπορεί να πει η σιωπή… Αυτή η πρωτόγνωρη ησυχία θα τους σοκάρει όλους – ειδικότερα αυτούς που σας γνωρίζουν καλά. Αφήστε τους να μιλάνε – επί του παρόντος μένετε σιωπηλοί σαν καλόγεροι.

ζωδια Ιχθυες
Ξεκινήστε για μια μοναχική περιπέτεια και ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε. Επισκεφτείτε κάποιο χώρο όπου θα μπορέσετε να συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες σας, με καλλιτέχνες, με δημιουργικά άτομα. Ποιο είναι αυτό το γοητευτικό μποέμ άτομο στη γωνία; Γιατί δεν πλησιάζετε να ανακαλύψετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia