ζωδια για ελεύθερους 19/04 Τρίτη

den-thelei-desmeysi

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Σήμερα θα κληθείτε να χειριστείτε ένα επείγον θέμα που θα προκύψει. Μην το αναβάλετε για άλλη στιγμή, ούτε καν για αύριο. Όσο πιο γρήγορα ασχοληθείτε και το επιλύσετε, τόσο πιο γρήγορα θα είστε και πάλι αρκετά χαλαροί για να βρείτε ξανά την χαρωπή σας διάθεση.

 

 

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ανοχή με τα νάζια των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Οι φούσκες με τσίχλες, το χτύπημα μολυβιών, τα πόδια που κουνιούνται νευρικά, είναι μηδαμινά θέματα για να χάσετε την υπομονή και την ηρεμία σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα καλά χαρακτηριστικά αυτών των ατόμων, αντί για τα στοιχεία που σας ενοχλούν.

ζωδια δίδυμοι
Ένας καλοκάγαθος φίλος σας θα κάνει σήμερα θαύματα για τη διάθεσή σας. Αν νιώθετε προβληματισμένοι, αναζητήστε αυτό το αγαπητό σας άτομο που έχει το ταλέντο να ανορθώνει την αυτοπεποίθησή σας. Είναι καιρός να αρχίσετε να πιστεύετε τα κομπλιμέντα που σας γίνονται.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Δεν θα σας δώσει κανείς χρυσό μετάλλιο, αν επιδεικνύετε με τόσο στόμφο κάθε νέο σας κατόρθωμα. Αντίθετα, δίνετε την εικόνα απελπισίας και ανασφάλειας. Παρατήστε τις φανφάρες και να μάθετε να αφήνετε τις πράξεις σας να μιλούν από μόνες τους.

ζωδια λέων
Η ζεστασιά σας είναι ένα στοιχείο που έχει τραβήξει την προσοχή ενός ιδιαίτερου ατόμου. Ίσως δεν παρατηρήσετε εξ αρχής τον εν λόγω θαυμαστή, όμως θα τον αποκαλύψει σύντομα η προσηνής συμπεριφορά σας. Παραμείνετε εσείς προσιτοί και η αγάπη ξέρει να κάνει τη δική σας δουλειά.

ζωδια παρθένος
Όταν σας προκύπτει κάτι θαυμάσιο, καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο διακριτικοί στον τρόπο που τον μεταφέρετε στα άτομα του στενού σας φιλικού κύκλου. Κάποια από αυτά περνούν δύσκολα στον τομέα της τύχης, και δεν τους χρειάζεται η δική σας αλαζονεία. Όσο κι αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας, δεν αξίζει να πικραίνετε τους φίλους σας. Θα είναι καλύτερα να κρατήσετε σε πιο χαμηλούς τόνους την καλή σας τύχη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Είναι δύσκολο να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων αν στέκεστε σε λάθος σημείο και κοιτάτε στο άπειρο! Αφήστε για λίγο στην άκρη τις συνήθεις σας γκρίνιες και βοηθήστε ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα. Προσφερθείτε ακόμη και εθελοντικά σε κάποιες δραστηριότητες, και θα βοηθηθείτε προσωπικά να κατανοήσετε κάποια πιο βαθιά θέματα.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λεγόμενά σας προς ένα άτομα του φιλικού σας κύκλου που περνά κάποιες δυσκολίες. Ίσως η συμπάθειά σας να παρερμηνευθεί ως λύπηση, γι’ αυτό θα είναι καλύτερο και πιο υποβοηθητικό για το άλλο άτομο στην παρούσα φάση, να γίνετε ένας καλός ακροατής παρά ο ομιλητής.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντική όσο αφορά την πρώτη εντύπωση. Αν θέλετε να είστε αξιομνημόνευτοι, μην υπερβάλετε με τα ενδιαφέροντά σας μόνο και μόνο για να ξεχωρίσετε από τον σωρό. Τα ψέματα για τα χόμπι σας είναι πολύ εύκολο να γυρίσουν εναντίον σας μόλις κληθείτε να τα αποδείξετε εμπράκτως…

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα κάποια άτομα ενδέχεται να γίνουν πολύ απαιτητικά. όσο αφορά τον προσωπικό σας χρόνο. Αντί να αποδέχεστε την κάθε πρόσκληση που φτάνει στο δρόμο σας, αρχίστε να γίνεστε πιο επιλεκτικοί. Εξάλλου είναι εντελώς δική σας επιλογή το πώς θέλετε να περνάτε τον χρόνο σας.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας. Αφήστε στο σπίτι τις επιφυλάξεις σας και αφήστε τον εαυτό σας εντελώς ελεύθερο να ξεδώσει. Ακολουθήστε την καρδιά σας και απολαύστε τις στιγμές και τις πιθανές ευκαιρίες στον έρωτα.

ζωδια ιχθύες
Μήπως τελικά η φαντασία σας είναι αυτή που μπαίνει εμπόδιο στην εύρεση της πραγματικής αγάπης; Όσο κι αν απολαμβάνετε τις ονειροπολήσεις για τον απόλυτο έρωτα, θα προσεγγίσετε καλύτερα το ρομάντζο αν προσγειωθείτε στον ρεαλισμό. Αφήστε τα σούπερ μοντέλα και αρχίστε να μαθαίνετε τους ανθρώπους.