ζωδια για ελεύθερους 19/06 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 19/06 Κυριακή

ζωδια κριός
Προσέξτε λίγο τα επίπεδα του θυμού σας σήμερα. Το να μετατρέπεστε από ήρεμοι σε χαοτικοί, είναι πολύ επικίνδυνη ικανότητα. Αντί να γίνεστε έξαλλοι με το παραμικρό, προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας επικεντρώνοντας τη σκέψη και τη δραστηριότητά σας σε όσα σας κάνουν χαρούμενους.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα νιώθετε μια ιδιαίτερα ευαισθησία όσο αφορά την κριτική. Κατανοείτε ότι τα σχόλια που σας γίνονται να έχουν εποικοδομητική πρόθεση, ωστόσο εσάς σας κάνουν να εξοργίζεστε. Το καλύτερο θα είναι να ενημερώσετε τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας ότι δεν είναι καλή αυτή η εποχή για να ασχολούνται με τη δουλειά σας ή την προσωπική σας ζωή. Αναζητήστε όση περισσότερη μοναξιά είναι εφικτό, μέχρι να ισορροπήσει η διάθεσή σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Η αγάπη βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά σας, γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να προσπεράσετε τον φτερωτό μικρούλη, επειδή τρέχετε για να ασχοληθείτε με κάτι λιγότερο σημαντικό. Απολαύστε λίγο και τα μικρά πράγματα στη ζωή σας, ώστε να είστε έτοιμοι και για τα σπουδαία που έρχονται.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μην εμπλέκεστε με άτομα για τα οποία δεν είστε βέβαιοι!
Ρίξτε μια ρεαλιστική ματιά στο άτομο που έχετε απέναντί σας και αναρωτηθείτε γιατί σας προσέλκυσε. Μήπως σας θυμίζει κάποια προηγούμενη αγάπη ή να είναι μια διαμεσολάβηση; Ζυγίστε καλά όλα τα υπέρ και τα κατά, πριν δώσετε την καρδιά σας κάπου που θα μετανιώσετε στη συνέχεια.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Σήμερα οι εγωισμοί θα έχουν μια υπερευαισθησία, γι’ αυτό επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή αν θελήσετε να ασκήσετε κριτική σε κάποιο άτομο που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, τα σχόλιά σας μπορεί ακούσια να πληγώσουν. Να σκέφτεστε με στοργή πριν ανοίξετε το στόμα σας.

ζωδια παρθένος
Κάποια άτομα του κύκλου σας έχουν την εμπειρία για να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές στον τομέα των ραντεβού, προκειμένου να μην καταλήγουν σε καταστροφή. Αφιερώστε σήμερα χρόνο σε αυτούς, και ακούστε τις φρικιαστικές ιστορίες τους με αποτυχίες. Γιατί ξέρουν επίσης να σας πουν πώς να ξεχωρίζετε κάτι που αξίζει τον κόπο, και καλά θα κάνετε να σκεφτείτε τα λεγόμενά τους.

ζωδια ζυγός
Όσο αφορά τον έρωτα, είστε γενναιόδωροι ή κρυψίνους; Όταν νιώθετε πεταλούδες να φτερουγίζουν στο στομάχι σας, μπορεί να μπαίνετε στον πειρασμό να μην εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μην τα κρατάτε μυστικά, εκφράστε την στοργή και τον ενθουσιασμό σας στα άτομα που θέλετε!

zwdia - love

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα νιώθετε να τραβάτε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης! Αξιοποιήστε αυτή τη γοητεία, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που τελευταία κάνει την καρδιά σας να σκιρτά. Φλερτάρετε ελεύθερα και μην ανησυχείτε αν θα πείτε τα σωστά λόγια, γιατί η δυναμική σας προσωπικότητα είναι ακαταμάχητη!

ζωδια τοξότης
Δεν είναι της φαντασίας σας ότι κάποιος σας θαυμάζει. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σήμερα και εντοπίστε αυτό το άτομο, μέσα στον κύκλο των φίλων ή των γνωστών σας. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα, γιατί δεν αποκλείεται να είναι το άτομο που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ. Αρκεί όπου βρεθείτε, να παρατηρείτε τις ματιές που πέφτουν πάνω σας και τη γλώσσα του σώματος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Λίγη ενδοσκόπηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει πολύ να ξανασκεφτείτε ρεαλιστικά τις προηγούμενες σχέσεις σας. Σήμερα γυρίστε πίσω, σε στιγμές που εύχεστε να ξαναζούσατε. Τι θα κάνατε ή θα λέγατε αλλιώς, τώρα που έχετε την στερνή γνώση; Το ένστικτό σας λειτουργεί άψογα, γι’ αυτό αξιοποιήστε το για να βελτιώσετε το μέλλον.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε κάτι, γι’ αυτό αναζητήστε ένα φιλικό σας άτομο που μπορεί να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Στήστε μαζί ένα πλάνο για τη βελτίωση της προσωπικής του ζωής, ακόμη κι αν αυτό αφορά την επίσκεψη κάποιων ιστοσελίδων για γνωριμίες. Βγείτε μαζί του και κάντε μια βόλτα σε γνωστά και άγνωστα στέκια, για να δείτε τις επιλογές… Προσφέρετε τις συμβουλές σας, τον καλό σας τον λόγο και την ενθάρρυνσή σας.

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα σας καλεί να μην εμπλακείτε με πράγματα που νιώθετε αβεβαιότητα. Πιθανά ρίσκα, μπορεί να σας επιφέρουν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα αξίζουν. Κινηθείτε με όσα γνωρίζετε καλά προς το παρόν, για να αποφύγετε τα στραβοπατήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65