ζωδια για ελεύθερους 19/09 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 19/09 Δευτέρα

ζωδια κριός
Έχετε βαρεθεί τελείως τη δουλειά που κάνετε και θα θέλατε να βγάλετε λίγα επιπλέον χρήματα. Είναι καιρός να σκεφτείτε να κάνετε κάτι επιπρόσθετο, ίσως κάτι που να ικανοποιεί και ένα πάθος σας. Ό,τι κι αν είναι, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα – και θα βγάλετε ένα πρόσθετο εισόδημα.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα είστε στο επίκεντρο των ατόμων που σας εκνευρίζουν αφόρητα, ειδικά εκείνων των συναδέλφων σας που δεν λένε να βάλουν γλώσσα μέσα! Ίσως να μπορέσετε να προφυλάξετε λίγο τον εαυτό σας, αν κλείσετε την πόρτα σας ή αν φορέσετε ακουστικά και ακούτε μουσική. Αν δεν πετύχουν αυτά, μήπως είναι καιρός να τους πείτε διακριτικά να μην σας απασχολούν;

 

ζωδια δίδυμοι
Τα μικρά αθώα ψεματάκια δεν ενδείκνυνται στην περίπτωσή σας. Τίποτα δεν καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, όσο η ανειλικρίνεια. Ακόμη κι όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, επιλέγετε να είστε γνήσιοι. Εν προκειμένω θα νιώσετε καλύτερα μόνο αν πείτε όλη την αλήθεια, και φροντίσετε στο μέλλον να μην βρεθείτε ξανά με αυτό τον προβληματισμό.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι αρκετά πληθωρικός, ωστόσο είστε και αρκετά προσγειωμένοι. Ίσως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε τα ρίσκα σας στην ερωτική αρένα. Οι πλανήτες συντάσσονται μαζί σας, αλλά σημασία έχει τι λέει η καρδιά σας.

ζωδια λέων
Το σπίτι σας μπορεί να καίγεται, τα οικονομικά σας να είναι στον πάτο, αλλά εσάς η μόνη σας έγνοια είναι η εμφάνισή σας! Ναι, ο εαυτός σας είναι το μόνο που έχει σημασία για εσάς αυτή την περίοδο. Αν δεν είστε ντυμένοι και στολισμένοι στην πέννα, τότε αρχίζετε να αναρωτιέστε αν έχετε κάποιο πρόβλημα…

ζωδια παρθένος
Ονειροπόληση, νοσταλγία… Αυτά σας έχουν κατακλύσει αυτή την εποχή. Είναι η ιδανική ευκαιρία λοιπόν, για να κάνετε έναν περίπατο στο παρελθόν και να αναζωπυρώσετε μια πλατωνική σχέση. Ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν που δεν σας έλκυε, τώρα φέρνει πεταλούδες στο στομάχι σας. Μην αναρωτιέστε, καλύτερα επιδιώξτε το για να το ξεδιαλύνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους, ενδέχεται αυτή την περίοδο να σας παρασύρει – με την αρνητική έννοια. Μην μπερδέψετε τη λαγνεία για συναίσθημα, οι σεξουαλικές περιπέτειες για να γεμίσετε το κενό σας δεν θα επιφέρουν καμία θαλπωρή. Κατ’ ακρίβεια, θα νιώσετε πιο κενοί από πριν… Μόνο οι φίλοι και η οικογένειά σας θα σας δώσουν τώρα τη στοργή που αναζητάτε.

ζωδια σκορπιός
Ένα ξεμυάλισμα δεν είναι απαραίτητα μια πορεία πολλών επιλογών, αντιθέτως συνήθως είναι μια δοκιμασία σε μονόδρομο… Γι’ αυτό η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να κατανοήσετε την κατάσταση. Αν θέλετε να μάθετε πώς έχουν τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο άτομο, αρκεί απλά να ρωτήσετε. Αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία, μην διαθέσετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες ερωτικές υποθέσεις σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή να τις χειριστείτε. Ακόμη κι αν τα πράγματα δεν επιστρέψουν σε μια ομαλή μορφή, η προσπάθειά σας θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας. Και αυτή θα είναι μια πολύ καλή αρχή για τη συνέχειά σας.

ζωδια αιγόκερως
Η εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών και του χρόνου σας, είναι μεταξύ άλλων μια εξαιρετική επιλογή για να βάλετε πολλά θέματά σας σε μια σειρά. Ειδικά αν περνάτε μια φάση που νιώθετε αρκετά δύστροποι όσο αφορά τα προσωπικά σας. Αν μάλιστα προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων που έχουν ανάγκη στήριξης, θα νιώσετε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την κατάσταση της δικής σας ζωής.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Θα είναι συνετό για εσάς να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση αυτή την περίοδο, από άτομο ή καταστάσεις που ίσως σας προκαλούν αχρείαστη ένταση. Αν δεν κάνετε μια καλή έρευνα για το ποιόν ενός ατόμου, μην δεχθείτε την πρόσκληση για έξοδο. Είναι πολύ πιο ασφαλές να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, από το να πρέπει να χειριστείτε τις παραξενιές οποιουδήποτε.

ζωδια ιχθύες
Η συμβουλή για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να φλερτάρετε χωρίς πραγματικά να φλερτάρετε…
Έχετε το χάρισμα να κάνετε τους άλλους να νιώθουν θαυμάσια, χωρίς να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας. Αξιοποιήστε το λοιπόν, προς τον προϊστάμενό σας ή όποιο άλλο άτομο έχει ανώτερη θέση από εσάς. Λίγο θράσος δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia