ζωδια για ελεύθερους 19/10 Τετάρτη

erwtikes-17314

ζωδια για ελεύθερους 19/10 Τετάρτη

ζωδια κριός
Νιώθετε στην ατμόσφαιρα να πλανάται μια αλλαγή. Αν κάποιος ξέρει πότε υπάρχουν οι προοπτικές για μια καινούργια αρχή, είστε εσείς. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει κάποιος μια μεταμόρφωση. Έτσι κι αλλιώς το ιδανικό για εσάς, όσο αφορά τα ραντεβού, κυμαίνεται από το επιφανειακό μέχρι τα πιο άπατα βάθη.

ζωδια ταύρος
Το έμφυτο χάρισμά σας της πρακτικότητας, αποτελεί θείο δώρο για ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή όμως, δεν βοηθά και πολύ. Πρέπει να σπάσετε την παγερή σας βιτρίνα, με λίγη χαρά. Χαμογελάστε λίγο, πείτε ένα ανέκδοτο, εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας και κάποιο άλλο χρώμα πέρα από το μαύρο.

 

ζωδια δίδυμοι
Όταν είστε καλοί σε κάτι, είστε υποδειγματικοί. Όταν είστε κακοί, είστε φρικτοί! Με αυτές τις εναλλαγές πορεύεστε σε όλη τη ζωή σας. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα ξυπνήσετε το πρωί ή πώς θα μεταβληθεί η διάθεσή σας στη διάρκεια της μέρας. Θα ήταν πολύ πιο εξυπηρετικό για την προσωπική σας ζωή, αν κάνατε την προσπάθεια να της εντάξετε λίγη συνέπεια.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όταν η πίεση της καθημερινότητάς σας φτάνει στα άκρα, θέλετε να αποτραβηχτείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Κανείς δεν σας κατηγορεί γι’ αυτό. Αν όμως επιλέγετε αυτή την πρακτική για να αποφεύγετε τη ζωή, το θέμα αλλάζει άρδην. Θα σας έκανε πολύ καλό να απευθύνεστε σε έναν φίλο, κάθε φορά που έχετε ανάγκη από λίγη βοήθεια. Μην φοβάστε να ανοίγεστε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Όταν τα πράγματα δεν κυλούν με τον τρόπο που θέλετε εσείς, επιλέγετε να προκαλείτε το απόλυτο χάος. Με αυτές τις αντιδράσεις, είναι απολύτως λογικό να μην έχετε καλά αποτελέσματα στην προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε την πιθανότητα να εντάξετε λίγη ελαστικότητα στα εμπόδια που προκύπτουν, και ίσως να δείτε να σας ανοίγονται πολλών ειδών πόρτες.

ζωδια παρθένος
Κανείς δεν κάνει ποτέ τίποτα, σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα! Μήπως όμως, αντί να περιφέρεστε κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, θα ήταν καλύτερα να εντοπίσετε τους λόγους που ενοχλείστε; Έχετε σωρρεύσει πολλά συναισθήματα τον τελευταίο καιρό – και όχι όλα θετικά. Το πώς θα τα εξωτερικεύσετε ή πώς θα τα χειριστείτε, θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο θρίαμβο ή την καταστροφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Εσείς δεν μένετε μόνοι! Όταν μάλιστα είστε περιτριγυρισμένοι από πάρα πολύ κόσμο, είστε στα καλύτερά σας. Θα σας είναι εξαιρετικά εύκολο να εντοπίσετε το επόμενο ρομαντικό σας ενδιαφέρον ενόσω βρίσκεστε μέσα στο πλήθος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην αφορά ένα καινούργιο πρόσωπο, αλλά ένα φιλικό από τα παλιά…

ζωδια σκορπιός
Ανθρώπους; Δεν χρειάζεστε κανέναν ενοχλητικό άνθρωπο γύρω σας! Έτσι είστε εσείς, απόλυτα ανεξάρτητοι. Επειδή όμως βαθιά μέσα σας είστε εξαρτώμενοι από τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και για να πορευτείτε στην καθημερινότητά σας, μην νομίζετε ότι ξεγελάτε κανέναν. Βγάλτε την πανοπλία και αφήστε στην άκρη την βωμολοχία. Φερθείτε ευγενικά στους γύρω σας, γιατί τους έχετε ανάγκη και δεν σας συμφέρει να απομακρυνθούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Έχετε τελειώσει με τη μεμψιμοιρία παλιών πταισμάτων και με αρχαίες αμαρτίες. Όσες αγάπες χάσατε στο παρελθόν, έχουν ξεπεραστεί και έχουν ταφεί εκεί πίσω. Βρίσκεστε σε μια εξαιρετική φάση. Αξιοποιήστε και κοιτάξτε γύρω σας για τα καινούργια και φρέσκα ενδιαφέροντα, που θα τα υποδεχθείτε με ενθουσιασμό.

ζωδια αιγόκερως
Είστε εξαιρετικά ικανοί να αναγνωρίζετε μια ιδανική στιγμή. Γι’ αυτό όταν προκύψει μια καινούργια ρομαντική ευκαιρία, βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίσετε. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι λειτουργείτε αυθόρμητα, όμως εσείς ξέρετε ότι κινήστε με απόλυτα υπολογισμένα βήματα – χωρίς να φαίνεται!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Αν προσπαθήσει κάποιος να σας περιορίσει, θα επαναστατήσετε. Είστε αποφασισμένοι να τους βάλετε όλους στη θέση τους. Μήπως δεν πρέπει να βιάζεστε τόσο να βγάζετε συμπεράσματα και να κάνετε διακηρύξεις; Λίγη σύνεση είναι πάντα καλή, ακόμη και για εσάς. Αν την υιοθετήσετε, ίσως να έχετε πολλές ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις…

ζωδια ιχθύες
Επιτέλους προσγειωθείτε! Το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα και σήμερα, και το πιο πιθανό είναι να χάσετε κι άλλες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Πρέπει να αποκτήσετε επαφή με το περιβάλλον, να είστε παρόντες στην κοινωνία και την καθημερινότητα. Ίσως έτσι να δείτε και ένα ενδιαφέρον άτομο που αναζητά τον τρόπο να σας προσεγγίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66