ζωδια για ελεύθερους 19/12 Δευτέρα

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια για ελεύθερους 19/12 Δευτέρα

ζωδια κριός
Τα άστρα ευνοούν την επικοινωνία αυτή την περίοδο, ωστόσο η δική σας προσοχή είναι στραμμένη μέσα σας. Θα κατανοήσετε και θα ισορροπήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας αν παραμείνετε δραστήριοι, και αναμιχθείτε σε όσα διαδραματίζονται πέρα από το μυαλό και την καρδιά σας.

ζωδια ταύρος
Είναι άραγε η αγάπη αυτό κάνει τον κόσμο να γυρίζει ή μήπως είναι η επικοινωνία; Μήπως είναι η επικοινωνία για την αγάπη; Λύστε τη γλώσσα σας και πείτε όλα αυτά που νιώθετε! Όσο πιο απλά τα λόγια σας, τόσο το καλύτερο.

 

ζωδια δίδυμοι
Η επόπτευση των πραγμάτων δεν είναι στα δυνατά σας σημεία, κάτι που αυτή την περίοδο σας χρίζει τυχερούς! Εσείς επικεντρωθείτε στο να συναντήσετε όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους. Όλα τα άλλα θα επιλυθούν από μόνα τους, την ώρα που πρέπει.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν καταφέρετε να βγάλετε τον εαυτό σας από το καβούκι που τον έχετε περιορισμένο, θα εκπλαγείτε από το πόσοι ενδιαφέροντες άνθρωποι σας περιμένουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κοινωνικοποιηθείτε – και θα δείτε ότι είναι πολύ απλό τελικά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η κοινωνική σας διάθεση θέλει να αποσυρθεί για λίγο, προκειμένου να αναδυθεί μια πιο ήσυχη, εσωστρεφής και γλυκά συγκινησιακή. Η θέρμη σας συνδυασμένη με την ειλικρινή σας τάση να κάνετε το σωστό, χτίζει μια εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη ενέργεια.

ζωδια παρθένος
Η κάθε μέρα έχει τη δυναμική να είναι εξαιρετική ή απαίσια, το αποτέλεσμά της εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Πρωταγωνιστείτε εσείς και η στάση σας προς όσα και όσους σας ενδιαφέρουν. Κάντε μια συνάντηση αγάπης με όσους αγαπάτε.

ζωδια ζυγός
Τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το αντίθετό του. Αυτή την περίοδο, αυτή η δυαδικότητα των πραγμάτων σας φαντάζει ως ένα τεράστιο μυστήριο. Πρέπει να πάψετε να προσπαθείτε να εντοπίσετε το νόημα στα πάντα, και να εστιάσετε στην απόλαυση της διαδρομής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Η διαίσθησή σας βρίσκει επιτέλους το δρόμο και αναδύεται αποφασιστικά, σχετικά με ένα ρίσκο καρδιάς που σκέφτεστε να πάρετε. Τα άστρα εξακολουθούν να σας προτρέπουν να ακούσετε το ένστικτό σας, ενώ το μυαλό σας φαίνεται να σας σταματά.

ζωδια τοξότης
Οι πρόσφατες αντικρουόμενες προσπάθειές σας να εντρυφήσετε πιο πολύ στη φιλοσοφία της αγάπης, μπορεί τώρα να έχουν αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι θα σας ανοιχτεί ένα ολόκληρο νέο σύμπαν πιθανοτήτων. Αν βαθύνετε κι άλλο, θα φτάσετε πολύ μακριά.

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Παραμερίστε όλες τις υπερφίαλες περικοκλάδες και μπείτε στην ουσία των γεγονότων. Η αιχμή της σκέψης σας και η εστίαση της έκφρασής σας θα στήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να συμβούν πανέμορφα πράγματα.

ζωδια υδροχόος
Κάτι πολλά υποσχόμενο στον ερωτικό τομέα, μπορεί να χάσει ξαφνικά την αίγλη του. Μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να σας επηρεάσει. Ανασυσταθείτε και διασκεδάστε, με όλη την εξωστρέφεια που αρμόζει σε αυτές τις μέρες.

ζωδια ιχθύες
Ποια είναι η τελευταία φορά που διαβάσατε ή γράψατε ένα ποίημα; Τα άστρα σας προτρέπουν να το κάνετε, γιατί αυτό το είδος του λόγου που ρέει, θα έχει μια εξαιρετικά θετική επίδραση στην καρδιά σας αυτή την περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65