ζωδια για ελεύθερους 20/03 Κυριακή

diakopes-zwdia

Ζωδια για ελεύθερους

 

ζωδια κριός
Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί σας σήμερα, για να πετύχετε ό,τι και να θελήσετε. Μπορεί να είναι λίγο κοπιαστικό να πρέπει να περιγράφετε με ακρίβεια τι χρειάζεστε από ένα άτομο, εντούτοις είναι μια ασφαλής διαδικασία για να αποφύγετε τις πιθανές παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να επιδείξετε υπομονή και να είστε ακριβείς.

 

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα δείτε να κερδίζει πολλά βλέμματα το έμφυτο χάρισμά σας της ομιλίας. Μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι το δραστήριο και θετικό πνεύμα σας επηρεάζει και εμπνέει πολλά από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ειδικά ένα άτομο που βρίσκεται σε απόσταση, θαυμάζει πολύ την ευφράδειά σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν το δείτε ξαφνικά ανάμεσα στο κοινό σας…

ζωδια δίδυμοι
Σας έχει καταβάλλει το άγχος επειδή έχετε ανάγκη από κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον στη ζωή σας. Είναι γνωστό ότι δεν μπορεί κανείς να επισπεύσει τίποτα στην αγάπη, μπορεί όμως να έχει θετική οπτική προς αυτήν. Ίσως να μπορεί να σας βοηθήσει ο φιλικός σας κύκλος, συστήνοντάς σας κάποια άτομα. Διατηρήστε τις προσδοκίες σας σε απτά επίπεδα και να είστε έτοιμοι για όλα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Νιώθετε να σας έχουν πνίξει οι πολλές επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις; Ίσως να σας είναι απαραίτητες λίγες διακοπές, ακόμη κι αν αφορούν ένα διήμερο απόδρασης. Προσπαθήστε να οργανώσετε μια εκδρομή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μαζί με ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που ξέρετε ότι περνάτε καλά.

ζωδια λέων
Σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα σημαντικό άτομο, με το κοφτερό σας πνεύμα και την εξυπνάδα σας. Φροντίστε να είστε συνεχώς εστιασμένοι στη συζήτησή σας και αφήστε κάποιες στιγμές να λάμψει το έμφυτο χιούμορ σας. Αφήστε και στους άλλους παρόντες αρκετό χρόνο να μιλήσουν, για να δείξετε ότι δεν έχετε ανάγκη να είστε στο επίκεντρο της προσοχής.

ζωδια παρθένος
Σήμερα πρέπει να είστε ταχύτατοι στην διευκρίνηση των λεγομένων και των κινήσεών σας, γιατί ενδέχεται να υποπέσετε σε κάποιο σφάλμα που θα το μετανιώσετε αργότερα. Θα σας φανεί πολύτιμη η ικανότητά σας να αναλύετε γρήγορα μια κατάσταση, αλλά προσπαθήστε να έχετε σκεφτεί καλά τι θα πείτε πριν μιλήσετε. Το πιο συνετό για εσάς αυτή τη χρονική στιγμή, είναι να αφήσετε τους άλλους να μιλάνε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Μπορεί να είστε σε αναζήτηση του επόμενου έτερου ήμισύ σας, γι’ αυτό θα ήταν συνετό για εσάς να επιλέξετε ένα άτομο που να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα… πέρα από τον ερωτικό τομέα! Όσο πιο πολλά κοινά στοιχεία έχετε, τόσες πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να ανάψει γρήγορα η φλόγα.

ζωδια σκορπιός
Μια ασυνήθιστη και ασήμαντη ίσως λεπτομέρεια, θα δείτε ότι είναι ικανή να αλλάξει την αρχική σας γνώμη για ένα άτομο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα. Ίσως θελήσετε μάλιστα να σκεφτείτε ξανά τις αρχικές σας προθέσεις, τώρα που έχετε υπόψιν σας επιπρόσθετα στοιχεία για το εν λόγω άτομο.

zwdia

ζωδια τοξότης
Η κάθε μέρα έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε καλή ή κακή μέρα. Όμως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και μόνο. Αν η διάθεσή σας είναι κυκλοθυμική, το πιο πιθανό είναι να εντείνει το αρνητισμό στο περιβάλλον. Μια θετική και χαρωπή οπτική των πραγμάτων όμως, είναι σε θέση να αλλάξει όλο σας το κακό σκεπτικό, πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

 

ζωδια αιγόκερως
Ίσως σήμερα νιώσετε πολύ μπερδεμένοι στην επικοινωνία σας με ένα άτομο για το οποίο τρέφετε κάποια αισθήματα. Μήπως παρερμηνεύετε τη στάση του, και λαμβάνετε το φλερτάρισμα ως ειρωνεία; Για δοκιμή, δείτε το επόμενο σχόλιο που θα κάνει ως ερωτική πρόκληση αντί για προσβολή. Από την αντίδρασή του θα καταλάβετε αν είστε σε καλό δρόμο.

ζωδια υδροχόος
Η σημερινή μέρα σας καλεί να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Όταν θελήσετε να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, προτιμήστε να στείλετε σε μήνυμα μια χαρωπή φατσούλα με νόημα. Είτε ετοιμάστε ένα κολάζ εικόνων για να του ζητήσετε να βγείτε. Καλό θα ήταν να μην καταφύγετε σήμερα στις κλασικές τετριμμένες μεθόδους επικοινωνίας σας.

 

ζωδια ιχθύες
Ίσως νιώθετε να σας κατακλύζει το συναίσθημα, κάθε φορά που προσπαθείτε να μιλήσετε με το έτερό σας ήμισυ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε λίγο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε τόσο βιαστικοί. Απολαύστε αυτή την περίοδο που ακόμη γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, και τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους ποιο γρήγορα απ’ όσο αν τα πιέσετε.