ζωδια για ελεύθερους 20/04 Πέμπτη

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 20/04 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Η άποψη κάποιων άλλων σε ένα συγκεκριμένο αίνιγμα ρομαντικής φύσεως που σας ταλανίζει, μπορεί να σας βοηθήσει βγείτε από αυτό το τελευταίο αδιέξοδο. Μην είστε πεισματάρηδες. Ζητήστε τους να το αναλάβουν – και βεβαιωθείτε ότι θα ακούσετε και θα λάβετε υπόψη τη συμβουλή τους.

ζωδια Ταυρος
Όταν πρόκειται για καταστάσεις που αφορούν τους άλλους – φίλους, φλερτ, οποιονδήποτε – τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο επικίνδυνα. Θα ήταν καλύτερα να είστε μόνοι αυτή την περίοδο, γι’ αυτό περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, να είστε έτοιμοι να επιλύσετε ένα-δυο ζητήματα που θα προκύψουν.

 

ζωδια Διδυμοι
Έχετε φανταστική αίσθηση του χιούμορ και φροντίστε να την αξιοποιήσετε – ειδικά στις προσπάθειες που σχετίζονται με τον ερωτικό τομέα. Το να αναβαθμίσετε το κοινωνικό σας δίκτυο και το προφίλ σας στα ραντεβού, μπορεί να είναι πολύπλοκο αλλά και τι με αυτό; Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν οι πληροφορίες που διαθέτετε, αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά είστε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Το να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου είναι ένα πράγμα. Αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή, επιζητάτε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο. Σκεφτείτε προαγωγές, αυξήσεις μισθού, ένα καλύτερο γραφείο. Κυνηγάτε κάτι μεγάλο αυτή την περίοδο και αν συνεχίσετε να ακτινοβολείτε θα το πιάσετε εύκολα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Η αγάπη μπορεί να γίνει εξαντλητική και ακραία. Γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή να επανεκτιμήσετε την κατάσταση και να σταματήσετε να δίνετε σημασία. Πραγματικά είναι για το καλύτερο. Όταν σας δοθεί η ευκαιρία να ανασάνετε λίγο, θα αποκτήσετε νέα προοπτική για κάποιο παλιό πρόβλημα που σας απασχολεί.

ζωδια Παρθενος
Η ερωτική σας ζωή; Αφήστε τη για λίγο στην άκρη, γιατί δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε σωστά σήμερα. Μάλιστα το να καταφέρετε να βγείτε από το σπίτι αλώβητοι θα είναι μια πρόκληση, πόσο μάλλον να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Επικεντρωθείτε στα βασικά για τώρα – όταν ηρεμήσουν όλα, θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά την έρευνα για τον κύριο Τέλειο ή την κυρία Τέλεια.

ζωδια Ζυγος
Βρείτε τον τρόπο να ξεκινήσετε μια εργασία με κάποιο ενδιαφέρον άτομο – ίσως αυτό τον καινούργιο τύπο ή το νέο κορίτσι στο γραφείο. Αυτή την περίοδο συνεργάζεστε καλά με τους άλλους, είτε πρόκειται για δουλειά ή για ρομάντζο ή και για τα δύο, άρα πιθανότατα θα καταλήξετε με παρέα απόψε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιος
Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας. Είστε σέξι, πνευματώδεις – ίσως και λίγο μυστηριώδεις και τρομακτικοί. Αυτός είναι ο τρόπος σας, όπως τον αντιλαμβάνεστε εσείς. Δεν πρέπει να έχετε την απαίτηση να σας καταλαβαίνουν όλοι, γι’ αυτό μην σας κακοφανεί αν αυτός ο ελκυστικός τύπος δεν σας ανταποδώσει το τηλεφώνημα. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλοι από εκεί που ήρθε και αυτός.

ζωδια Τοξοτης
Είστε μεγάλοι εγωιστές – δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για αυτό. Και παρόλο που κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν τη δήθεν παλικαριά σας γοητευτική, μπορεί να σας επιφέρει μεγάλους μπελάδες στον εργασιακό τομέα. Αν δεν καταλαβαίνετε ή δεν γνωρίζετε κάτι, απλά ρωτήστε. Το να βγάζετε δικά σας συμπεράσματα ή να λαμβάνετε λάθος πληροφορίες, είναι εξαιρετικά κακή ιδέα.

ζωδια Αιγοκερως
Όχι – οι πιθανότητες που έχετε για να βρείτε ερωτικό σύντροφο δεν συρρικνώνονται. Μάλλον πρόκειται για μια μεταβατική φάση. Απλώς κάντε λίγη υπομονή μέχρι να σκάσει το επόμενο κύμα κατάλληλων υποψηφίων για σχέση – και θα σας δώσει το κίνητρο να προχωρήσετε. Θα κατακλυστείτε με προτάσεις για ραντεβού, μέχρι να πείτε κύμινο!

zwdia-768

ζωδια Υδροχοος
Το να διατηρήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση, είναι πραγματικά θέμα μίμησης. Αν μεγαλώσατε με σωστά πρότυπα, πιθανότατα να γνωρίζετε έμφυτα τι πρέπει να κάνετε. Αλλά αν δεν είχατε τα κατάλληλα πρότυπα μεγαλώνοντας, βρείτε κάποιον να σας καθοδηγήσει και ξεκινήστε να κάνετε ερωτήσεις. Το κάνετε όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, γιατί όχι και όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή;

ζωδια Ιχθυες
Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά σας έρθει η επιθυμία να θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του εσωτερικού σας διαλόγου, που σας λέει απλώς ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Αντί να αυτο-καταστρέφεστε, χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική ενέργεια και διοχετεύστε τη, στο να ανανεώσετε και να βελτιώσετε αυτά που έχετε ήδη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia