ζωδια για ελεύθερους 20/08 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 20/08 Σάββατο

ζωδια κριός
Καταβάλετε κάθε φιλότιμη προσπάθεια να μείνετε προσηλωμένοι σε κάτι, έστω και για λίγο; Μην το παιδεύετε… Η μαγεία του έρωτα έχει γεμίσει το κεφάλι σας με πολλές και τρελές σκέψεις. Ποιος θέλει να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα, όταν ο κόσμος είναι γεμάτος από πολλά όμορφα πράγματα… και πλάσματα;

ζωδια ταύρος
Μακάρι να μπορούσαν οι άνθρωποι να λένε αυτό που σκέφτονται! Αυτή η αποτυχία των άλλων να επικοινωνήσουν με κάποιο σωστό τρόπο, τριγυρίζει συνεχώς στο μυαλό σας γιατί θα μπορούσε να σας βάλει σε μπελάδες. Μην εμπιστεύεστε κανέναν χωρίς αποδείξεις. Καλύτερα να επιβεβαιώνετε τα πάντα δυο και τρεις φορές, πριν κάνετε οτιδήποτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Μήπως μια φιλική σχέση σας έχει αρχίσει να παίρνει άλλη τροπή; Δεν είναι απίθανο. Λαμβάνετε όλες τις δονήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο δεν είστε βέβαιοι. Πριν ομολογήσετε και τον δικό σας άσβηστο έρωτα για το εν λόγω άτομο, καλύτερα να το συζητήσετε και με έναν τρίτο άνθρωπο. Δεν θέλετε να ρισκάρετε να χαλάσετε μια τόσο καλή φιλία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πιέστε, χωρίς να αποξενώνεστε. Σήμερα όλοι θα είναι διατεθημένοι να πουν και να κάνουν τα πιο τρελά πράγματα, ακόμη και να αναλάβουν τις πιο απίθανες δεσμεύσεις. Μην παρασυρθείτε, και στηριχθείτε μόνο στην αντοχή σας. Να έχετε χαμηλές προσδοκίες για να μην απογοητευθείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν δεν επιδείξετε προσοχή σήμερα, τα συναισθήματά σας θα πιάσουν ταβάνι αγκαλιά με την ευαισθησία σας. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να παρανοήσετε, η πανσέληνος πέρασε! Συγκρατήστε την τάση σας να πάτε στο αφεντικό σας ή στο έτερό σας ήμισυ και να δηλώσετε την παντοτινή σας αφοσίωση. Κρατήστε την ανάγκη και βγάλτε τη αφού θα έχετε πιει κανένα ποτηράκι, για να θεωρήσουν οι γύρω σας ότι μιλάει το ποτό…

ζωδια παρθένος
Φυσικά και μπορείτε να συνεχίσετε να καταπίνετε τα συναισθήματά σας και να τα μαζεύετε μέσα σας, να αρρωσταίνετε από άγχος και ανησυχία. Φυσικά και μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, εναλλακτικά. Είναι εξαιρετικό χάρισμα η αυτάρκεια. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, το υπερβολικό από καθετί καλό, έχει μικρό αντίκρισμα. Επιλέξτε να μιλήσετε με κάποιον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Το ουράνιο χάρισμα της ισορροπίας που διαθέτετε, θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σήμερα. Ένα παρακινδυνευμένο ρομάντζο ανθίζει στη ζωή σας, και κάθε άνθρωπος θα έχανε λίγο το κριτήριό του σε μια τέτοια φάση. Εσείς όμως θα ζυγίσετε όλες τις παραμέτρους και θα μετρήσετε τις πιθανές συνέπειες, πριν κάνετε τα επόμενα βήματα που δεν θα έχουν γυρισμό…

ζωδια σκορπιός
Δεν νιώθετε καμιά βιασύνη να ζευγαρώσετε αυτή την περίοδο, κι αυτό είναι εξαιρετικό. Αντί να εμπλακείτε με το πρώτο ενδιαφέρον άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σας, θέλετε να παίξετε και να χαρείτε λιγάκι – για να μετρήσετε και τις επιλογές σας… Όπως λέει και η παροιμία, πάντα είναι πιθανό να χωρίσεις το τέλειο ταίρι, αλλά θα πρέπει να πάρεις διαζύγιο από το λάθος!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Αν νιώθετε περιορισμένοι, είναι δική σας επιλογή και μόνο. Το γεγονός είναι ότι δεν έχετε καμία απολύτως δέσμευση σε κανένα! Μπορείτε να βγείτε με όποιο άτομο σας χαμογελάσει, να μείνετε έξω όλη τη νύχτα – και δύο, και τρεις – να ξυπνήσετε ό,τι ώρα θέλετε! Ενόσω είστε συνεπείς απέναντι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, είστε ένα ελεύθερο πουλί. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό σας και μόνο.

ζωδια αιγόκερως
Το πιο θετικό στοιχείο της ελευθερίας σας, είναι ότι μπορείτε να πειραματιστείτε σεξουαλικά με όση ποικιλία θέλετε. Ενόσω φροντίζετε να είστε προστατευμένοι, δεν σας σταματά τίποτα. Να είστε ειλικρινείς για τις προθέσεις σας σε κάθε σαρκική επαφή. Μην κοροϊδέψετε και μην παρασύρετε κανένα άτομο, και θα διατηρήσετε το ερωτικό σας κάρμα ανέπαφο!

ζωδια υδροχόος
Τα σημάδια είναι μπροστά σας. Οι κλήσεις δεν είναι πια τόσο συχνές, τα μηνύματα έχουν κοπεί, οι συναντήσεις είναι ανύπαρκτες. Θέλετε κάτι περισσότερο για να αποδεχθείτε ότι αυτή η περιπέτεια έχει λήξει; Προχωρήστε μπροστά με το κεφάλι ψηλά, και μην μπείτε καν στη διαδικασία να πείτε «ας μείνουμε φίλοι». Αυτή η συναισθηματική παγίδα δεν είναι του τύπου σας.

ζωδια ιχθύες
Είναι άσχημο να έχετε να χειριστείτε ένα παρανοϊκό άτομο, είναι ακόμη χειρότερο να προσπαθήσετε να το χωρίσετε. Γι’ αυτό για να κάνετε αυτό το βήμα, η προετοιμασία είναι το κλειδί. Αλλάξτε κλειδαριά αν το εν λόγω άτομο έχει κλειδί του σπιτιού σας, και φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα του τα πράγματα όταν θα του δώσετε το οριστικό παραπόρτι. Έτσι θα γλιτώσετε από τρελές δικαιολογίες για επικοινωνία στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75