ζωδια για ελεύθερους 20/09 Τρίτη

double-bodied-signs

ζωδια για ελεύθερους 20/09 Τρίτη

ζωδια κριός
Βλέμματα συναντώνται, χαμόγελα ανταλλάσσονται, υπάρχει σεξουαλική ένταση… Είναι αναμφισβήτητο ότι καίγεστε για ένα ιδιαίτερο άτομο, και τούμπαλιν! Αλλά αν και οι δύο σωπαίνετε, δεν γίνεται τίποτα. Σηκώστε το τηλέφωνο και προτείνετε εσείς μια έξοδο. Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει περίπτωση άρνησης…

ζωδια ταύρος
Προκάλεσε τη συζήτηση «ας μείνουμε φίλοι», αλλά η σεξουαλική σας ζωή με το εν λόγω άτομο δεν μειώθηκε καθόλου; Μάλλον πρέπει να θεωρήσατε κάτι ιδιαίτερα προφανές, ότι σας χρησιμοποιεί. Αν είναι εν γνώσει σας και θέλετε να συνεχιστεί αυτή η επαφή, όλα είναι μια χαρά. Αν όμως έχει λήξει για εσάς η εποχή που ήσασταν το χαλάκι που πατάνε οι άλλοι, είναι καιρός να απομακρυνθείτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν έχει φτάσει η στιγμή να λήξει μια περιπέτεια, αυτό πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερείτε κάτι αναπόφευκτο. Όσο αφήνετε στην ατμόσφαιρα αυτό το άβολο και δυσχερές κλίμα, τόσο πιο πολύ επιβαρύνετε τη συνείδησή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα και να πληγώνετε τα αισθήματα ενός ατόμου.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Παιδιά και αλλόφρονες πρώην, ισούνται με μπελάδες!
Μια χαρά είναι τα παιδιά, όμως αν γνωρίσατε ένα άτομο που έχει ήδη απογόνους, να είστε διπλά προσεκτικοί. Δεν αποκλείεται το ωραίο περιτύλιγμα να αφορά ένα ανισόρροπο πρώην ταίρι, και να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα πιστεύετε. Καλά είναι τα πάρτυ, ενόσω δεν περιλαμβάνουν πάνες!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι πολύ σημαντικοί οι φίλοι στη ζωή ενός ανθρώπου… αρκεί να μην είναι το επίκεντρο. Αν το ιδιαίτερο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, ενδιαφέρεται περισσότερο να δει τους φίλους του απ’ όσο εσάς, κάτι δεν πάει καλά. Αν μάλιστα σε καμία έξοδό σας δεν έχετε καταφέρει να είστε μόνοι, τότε όλα δεν πάνε καλά. Απομακρυνθείτε όσο είναι νωρίς, από το εν λόγω άτομο που δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ισορροπίες.

ζωδια παρθένος
Είστε ακόμα συνεπαρμένοι από μια πρόσφατη γνωριμία σας, που δεν είχε όμως διάρκεια. Κάτι στο φιλί του εν λόγω ατόμου, κάτι στο άγγιγμά του, στην αίσθηση του χιούμορ του, σας έχει εντυπωσιάσει τόσο που δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε. Επειδή καλό είναι να μετανιώνετε για όσα κάνατε – παρά για όσα δεν κάνατε – σηκώστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε να ανταλλάξετε τα νέα σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Μην εκπλαγείτε αν δεχθείτε επανειλημμένες κρούσεις από ένα πρώην ταίρι σας, προκειμένου να σμίξετε ξανά. Επειδή το έργο το είδατε και τέλειωσε, εξαρτάται από εσάς αν θα δώσετε νέα ευκαιρία. Αν έχετε καλές αναμνήσεις, ίσως αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια. Αν πάλι ενδέχεται να χρησιμοποιηθείτε άλλη μια φορά, δεν έχετε ανάγκη από δράματα στη ζωή σας.

ζωδια σκορπιός
Αν το ζητούμενό σας είναι ο σεβασμός αυτή την περίοδο, κακώς τον αναζητάτε στο αντίθετο φύλο. Ο καθένας οφείλει να φροντίζει πρώτα τον εαυτό του, και ο αυτοσεβασμός πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα κάθε ισορροπημένης προσωπικότητας. Αν εσείς έχετε έλλειψη σε αυτό τον τομέα, δεν χρειάζεστε ταίρι αλλά επαγγελματία σύμβουλο…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Μην παρασυρθείτε σε μια σχέση που θα σας χωρίζει απόσταση από το άλλο άτομο, δεν θα πετύχει. Είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που χρειάζεστε συνεχή παρουσία και επαφή από το ταίρι σας, και μια τέτοια επιλογή θα σας μελαγχολήσει. Αν πραγματικά νοιάζεστε για το άτομο που σας έκανε αυτή την πρόταση, μπορείτε να διατηρήσετε μια πλατωνική σχέση μαζί του και μόνο.

ζωδια αιγόκερως
Η παραπλάνηση είναι σκέτο δηλητήριο. Αν σας αρέσει ένα άτομο, πείτε το ευθέως ή δείξτε το. Το να το παρασύρετε με γλυκόλογα, για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό ή τις σωματικές σας ανάγκες, βαραίνει το κάρμα και την αξιοπρέπειά σας. Σεβαστείτε το άλλο άτομο – αφού δεν σας νοιάζει για τον εαυτό σας – και αφήστε την ακεραιότητά του ανέπαφη.

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Οι δικοί σας άνθρωποι είναι αρνητικοί σε μια νέα γνωριμία σας που σας έχει ενθουσιάσει, εσείς πάλι αναρωτιέστε γιατί. Αν όσοι σας γνωρίζουν καλά και θέλουν το καλό σας, θεωρούν ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν σας ταιριάζει, ακούστε τους. Πολύ σύντομα θα τους ευγνωμονείτε, που είδαν εγκαίρως αυτά που εσείς δεν είδατε.

ζωδια ιχθύες
Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε τόση σκέψη για τα λόγια των άλλων. Ο καθένας έχει την άποψή του – ή τα συμφέροντά του… Αν θέλετε πραγματικά να πάρετε μια απόφαση, ακούστε το ένστικτό σας και μόνο. Ακόμα κι αν κάνετε λάθος, θα ξέρετε γιατί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00