ζωδια για ελεύθερους 20/11 Κυριακή

hlios-ydroxoos

ζωδια για ελεύθερους 20/11 Κυριακή

ζωδια κριός
Θέματα μονιμότητας ή μακροπρόθεσμων στόχων θα προκύψουν αυτές τις μέρες. Ποια θεωρείτε ότι είναι η προοπτική ενός συγκεκριμένου ρομαντικού ενδιαφέροντος που υπάρχει στη ζωή σας, και πόσο ταιριάζει με αυτά που εσείς θέλετε ή χρειάζεστε; Σκεφτείτε το και αποφασίστε αναλόγως.

ζωδια ταύρος
Μπορεί να αναμένετε πολλά στο ρομαντικό πεδίο, αλλά έχει φτάσει η στιγμή να λήξει η αναμονή. Είστε πολύ πιο ερωτικοί απ’ όσο νομίζετε, και ο κόσμος είναι ένα μεγάλο καλάθι με ευκαιρίες. Αρχίστε να κινείστε εσείς, και θα δείτε την ερωτική σας ζωή να εκτοξεύεται!

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποιος ίσως αναμένει να δει την πιο σοβαρή σας πλευρά, για να πάρει τις αποφάσεις του και να κάνει την επόμενη κίνηση προσέγγισης. Καλό θα ήταν λοιπόν να πάψετε να κοιτάτε προς όλες τις πλευρές σε όποιο χώρο μπαίνετε, και να αρχίσετε να επικεντρώνεστε σε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πρέπει να αρχίσετε να βγάζετε από την ζωή σας τις ίδιες παλιές τετριμμένες πρακτικές σας όσο αφορά τα ραντεβού. Πολλά θα κυλήσουν με πιο έντονο ενδιαφέρον, αν τόσο εσείς όσο και ένα ιδιαίτερο άτομο, τολμήσετε να πειραματιστείτε με το άγνωστο. Τα χρώματα που δεν ξέρετε, μπορεί να είναι πιο εκφραστικά!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι καιρός πλέον να ασχοληθείτε εσείς λίγο με την προσωπική σας ζωή, γιατί τον τελευταίο καιρό περιμένετε πολλά από τους άλλους. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο που υπάρχει στη ζωή σας, απαντώντας στις κλήσεις ή τα μηνύματά του. Όσο αγνοείτε το εν λόγω άτομο, τόσο πιο πιθανό είναι να σας παρατήσει κι εκείνο πολύ σύντομα…

ζωδια παρθένος
Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό νιώθετε λίγο πιο προσγειωμένοι όσο αφορά τα θέλω σας στην προσωπική σας ζωή. Τώρα που η καρδιά σας είναι λίγο πιο «ελαφριά» από παλιότερα βάρη, είναι καλή στιγμή να κάνετε τις δοκιμές σας – χωρίς να το παρακάνετε με την εμπιστοσύνη που θα επιδείξετε στους άλλους.

ζωδια ζυγός
Η αβρότητά σας είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να κερδίζετε πολλούς πόντους στις συναναστροφές σας, ειδικά όσο αφορά τις ρομαντικές σας προοπτικές. Όλοι θέλουν γύρω τους ανθρώπους που να τους συμπεριφέρονται όμορφα, και σε αυτό το πεδίο έχετε περισσότερη γνώση και εμπειρία από οποιονδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Να είστε όσο γενναίοι και όσο τολμηροί αντέχετε και θέλετε αυτή την εποχή, σε ότι αφορά το ρομάντζο. Μπορεί μια συγκεκριμένη περιπέτεια να μην προχωρήσει ακριβώς όπως θα θέλατε, αλλά η διαδρομή της στο μεταξύ θα είναι ενθουσιώδης. Αξίζει τον κόπο να διαθέσετε αυτό τον ενδιάμεσο χρόνο, έστω για την εμπειρία και μόνο.

ζωδια τοξότης
Όσο και να έχετε τη διάθεση να αφιερωθείτε στην ερωτική σας ζωή αυτή την εποχή, κάποιοι άλλοι τομείς της καθημερινότητας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας. Μην σας ανησυχεί αυτό όμως, γιατί όσο το δικό σας μυαλό είναι στη μία πλευρά, η αγάπη κάνει τα δικά της μαγικά απερίσπαστη!

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Τα άστρα ρίχνουν τις αχτίνες τους πάνω στα πιο αντιπροσωπευτικά σας χαρίσματα αυτή την περίοδο, προκειμένου να τα αναδείξουν. Η ακεραιότητά σας, η τόλμη και η ευγένειά σας αναδύονται, και θα αναζητήσουν το ταίρι τους αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει.

ζωδια υδροχόος
Η ανία είναι το συναίσθημα που σας έρχεται στο μυαλό, αν θελήσετε να περιγράψετε την προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Το ευχάριστο όμως είναι ότι αυτό αρκεί για να σας κινητοποιήσει, προκειμένου να αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους και δραστήριους για να εντάξετε στη ζωή σας. Κάντε το άμεσα.

ζωδια ιχθύες
Αυτή είναι μια πολύ θετική περίοδος για εσάς, όσο αφορά την ικανότητά σας να εκφράσετε όλα όσα θέλετε. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στο ρομαντικό πεδίο, και να είστε βέβαιοι ότι θα δείτε πολλά «ενδιαφερόμενα» αφτιά να τεντώνονται για να σας ακούσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66