ζωδια για ελεύθερους 20/12 Τρίτη

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζωδια για ελεύθερους 20/12 Τρίτη

ζωδια κριός
Κάποιες στιγμές έχετε κι εσείς – όπως όλοι – ανάγκη από ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Αυτή η περίοδος είναι μια ανάλογη και τα άστρα σας ωθούν να κάνετε αυτό που πρέπει: επιλέξτε μια έντονη συγκινησιακά ταινία, στήστε έναν σάκο του μποξ, αρχίστε να ουρλιάζετε! Κάντε ό,τι πρέπει για να ξεδώσετε!

ζωδια ταύρος
Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο. Αν είστε σε διάθεση να κάνετε κάποια απόπειρα αλλαγής του ρομαντικού τοπίου στη ζωή σας, τα άστρα θα σας ευνοήσουν. Σίγουρα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τη νύχτα σας με ένα τηλεφωνικό νούμερο στο χέρι ή και ένα κλεισμένο ραντεβού!

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποιες φορές ο αλτρουισμός δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια τέτοια περίοδος, γι’ αυτό τα άστρα έχουν μια συμβουλή για εσάς: αφήστε για λίγο τον κόσμο να γυρίσει χωρίς τη δική σας συμβολή, κρατήστε την ενέργειά σας και φροντίστε λίγο τον εαυτό σας. Η καρδιά σας έχει ανάγκη από ξεκούραση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ξαφνικά βλέπετε το σύμπαν ολόκληρο να περιστρέφετε γύρω από εσάς, τυχερά πλάσματα! Ανταποδώστε τη συγκυρία, εκπλήσσοντας εσείς τους πάντες με τον έτσι κι αλλιώς εκθαμβωτικό εαυτό σας! Αφήστε να αναδυθεί το ευφυές πνεύμα σας και απολαύστε την προσοχή που έχετε τραβήξει επάνω σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι; Μην επιτρέψετε σε κανέναν αυτή την περίοδο να σας ρίξει κι άλλο τη διάθεση, με κάποιο κακεντρεχές σχόλιο. Αντί να σωπάσετε και να πληγωθείτε, κεντρίστε εσείς περισσότερο τη συζήτηση! Μπορεί να πληγωθεί λίγο ο εγωισμός σας, όμως θα είστε ευγνώμονες στον εαυτό σας στη συνέχεια.

ζωδια παρθένος
Μην βυθιστείτε μέσα στα παντοφλάκια σας αυτές τις μέρες, όσο απαλές και καλόβολες κι αν είναι! Τα άστρα απαιτούν από εσάς να κοινωνικοποιηθείτε, ενώ και οι φίλοι σας έχουν όλη την καλή διάθεση να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Από τη στιγμή που θα βγείτε από το σπίτι και μετά, δεν θα το μετανιώσετε ούτε μία στιγμή!

ζωδια ζυγός
Πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο ελαστική και υπεύθυνη προσέγγιση, σε ένα θέμα που ως τώρα αντιμετωπίζατε επιθετικά. Μειώστε τους ρυθμούς σας και ακούστε, αντί να βγάζετε διαγγέλματα. Θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας που το έκανε αυτό, καθώς θα σας δοθούν ξεκάθαρα τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για ένα ραντεβού, που θα έχετε αποφασίσει να επιστρατεύσετε τις διανοητικές σας περιέργειες. Επιλέξτε μια ταινία ανεξάρτητης παραγωγής, παρακολουθήστε μια διάλεξη ψυχολογίας, πηγαίνετε σε μια καλλιτεχνική έκθεση. Αν πάλι δεν έχετε κάποιο ραντεβού, κάντε μια ανάλογη δραστηριότητα μόνοι σας.

ζωδια τοξότης
Το ρομαντικό σας πεδίο θα παρουσιάσει μια αλλόκοτη επικοινωνία σήμερα. Ο ένας θα λέει «καλημέρα», ο άλλος θα λέει «καληνύχτα». Αν η κατάλληλη στιγμή έχει σημασία, για εσάς η μέρα δεν είναι μια τέτοια. Σύντομα όμως θα δείτε να αποδίδουν όλοι οι κόποι σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν σήμερα κάνετε πολλές κοινωνικές επαφές, φροντίστε να μην αφήσετε κανένα άτομο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Είναι πολλές οι προοπτικές στη θάλασσα της αγάπης αυτή την περίοδο, γι’ αυτό μην βιαστείτε να δέσετε τη βάρκα σας σε κανέναν μόλο!

ζωδια υδροχόος
Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται η έννοια της προσπάθειας, υπάρχει μόνη η πράξη. Δεν έχει σημασία τι έχουν καταφέρει οι ίδιοι, σημασία έχει ότι η θέση τους έχει κάποια βάση στην περίπτωσή σας. Πρέπει να πάψετε να σκέφτεστε τόσο πολύ τα πάντα όσο αφορά την αγάπη, και να αρχίσετε να αναλαμβάνετε και λίγη δράση!

ζωδια ιχθύες
Περνάτε μια φάση που θέλετε να δέχεστε κόσμο στο σπίτι σας και να τον περιποιείστε, οπότε σκεφτείτε την περίπτωση να οργανώσετε κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Επιστρατεύστε τη σεξουαλική σας πλευρά και καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για «ιδιαίτερες» στιγμές…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia