ζωδια για ελεύθερους 2/07 Σάββατο

sex-selini-zodia

ζωδια για ελεύθερους 2/07 Σάββατο

ζωδια κριός
Μήπως λίγες υπέροχες μέρες ξεκούρασης δεν είναι εντελώς εκτός συζήτησης; Ας πάει στα τσακίδια η οικονομία, έχετε ανάγκη να ξεφαντώσετε λίγο! Εκμεταλλευτείτε την ιδιότητά σας των αδέσμευτων, και ακολουθήστε το ένστικτό σας για το πού θα περάσετε όμορφα. Δικαιούστε να πάρετε μαζί σας ένα άτομο ακόμη – εννοείται επίσης αδέσμευτο – και ξεσαλώστε από την ώρα της άφιξης μέχρι την ώρα της αναχώρησης!

ζωδια ταύρος
Είναι εξαιρετικό χάρισμα η ειλικρίνεια, ειδικά όταν κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή για να ασχοληθείτε με το προφίλ σας στο διαδίκτυο. Ειδικά αν δεν είστε σε φάση για μια σοβαρή σχέση, είναι ο καλύτερος τρόπος να αναζητήσετε τα φιλαράκια σας που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους. Κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να τους εντοπίσετε, κι ίσως να αποτελέσουν αφορμή για εξαιρετικούς προορισμούς διακοπών!

 

ζωδια δίδυμοι
Το μεγαλύτερο ποσοστό σε ένα αποτέλεσμα, επαφίεται στο κάθε άτομο προσωπικά και στις επιλογές του. Γι’ αυτό θεωρείται πάντα συνετό να οργανώνετε τον χρόνο και το πρόγραμμά σας. Μην βγείτε ποτέ για ένα πρώτο ραντεβού, χωρίς να έχετε ορίσει από πριν την ώρα αναχώρησης. Έτσι, αν όλα κυλούν όμορφα μπορείτε να μείνετε παραπάνω, αν συμβεί το αντίθετο θα κάνετε υπομονή ξέροντας ότι έχει ώρα λήξης!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες και εποικοδομητικοί οι διάλογοι που κάνουμε όλοι μέσα μας, με τον εαυτό μας. Αν όμως μετά δεν τους μοιραστούμε και με ένα άλλο άτομο, ίσως και να μην σημαίνουν τίποτα. Είναι καιρός να ανοιχτείτε λοιπόν! Σας έχει συναρπάσει αυτό το καινούργιο άτομο που γνωρίσατε; Πείτε το, προχωρήστε και όπου σας βγάλει. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον; Σφυρίξτε τη λήξη του και αρχίστε νέα αναζήτηση. Η εποχή αυτή είναι ιδανική για εσάς, μην χάσετε την ευκαιρία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Όλα πρέπει πάντα να αφορούν πρώτα εσάς, όλες σας οι φράσεις αρχίζουν με το «εγώ». Μάθετε λοιπόν ότι αυτό είναι ερωτική αυτοκτονία. Σε όλους αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αφήστε να μιλήσει εκείνο. Θα έχετε άπλετο χρόνο να κάνετε ανταλλαγή απόψεων αργότερα.

ζωδια παρθένος
Περνάτε αυτή την εποχή μια φάση που θέλετε να εκφράζεστε, αλλά όχι με λόγια. Αξιοποιήστε αυτή την ανάγκη σας, και θα δείτε ότι θα καταφέρετε τις πιο επιτυχημένες επαφές σας αν δώσετε σημασία στις χειρονομίες – και του άλλου και τις δικές σας. Η γλώσσα του σώματος μιλά πολύ πιο ειλικρινά και φυσικά, σε αυτούς που ξέρουν και θέλουν να την διαβάσουν αλλά και να την μιλήσουν!

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον σας που νιώθουν συμπόνια για εσάς, επειδή είστε μόνοι. Είναι από αυτούς που εξισώσουν την ύπαρξη μιας σχέσης με την ευτυχία. Θέλουν να σας δουν ζευγαρωμένους, σας κάνουν «προξενιά», δεν πάνε καλά… Και με όλα αυτά, εσείς αρχίζετε να εκνευρίζεστε πια! Γιατί εσείς απολαμβάνετε την παρούσα φάση της ζωής σας! Αν δεν θέλετε να το συζητήσετε μαζί τους και να τους το δώσετε να το καταλάβουν, αποδεχθείτε το γεγονός ότι θέλουν μόνο το καλό σας και αφήστε τους να κάνουν σχέδια για εσάς – αλλά χωρίς εσάς…

ζωδια σκορπιός
Αυτή την εποχή βιώνετε μια ισορροπημένη φάση στη ζωή σας. Πριν όμως βρεθείτε ξανά εμπλεκόμενοι σε μια σχέση, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κάνατε κάποια πράγματα για εσάς και μόνο. Ταξιδέψτε, μελετήσετε, πηγαίνετε σε μέρη που πάντα θέλατε. Χωρίς παρέα, το πρόγραμμα το ορίζετε μόνοι σας χωρίς δεσμεύσεις. Χαρείτε την αδέσμευτη ζωή σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια τοξότης
Ο πόνος που έχετε τελευταία, έρχεται από την καρδιά σας. Ίσως τελευταία κάποιος να σας ράγισε την καρδιά, είτε εσείς ραγίσατε κάποιου άλλου και τώρα υποφέρετε από την ανάρρωση… Είναι αποδεκτό να μείνετε για λίγο απομονωμένοι στο καβούκι σας. Αν συνοδέψετε τη μοναξιά με καλή μουσική και ανάλογες ταινίες, θα δείτε ότι θα το ξεπεράσετε πολύ πιο γρήγορα.

ζωδια αιγόκερως
Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τα πάντα, σε υπερβολικό βαθμό. Όχι, δεν έχουν οι άλλοι καλές σχέσεις κι εσείς είστε μόνοι! Αν θέλετε απόδειξη, περάστε λίγο χρόνο με ένα συγγενικό ή φιλικό σας ζευγάρι – και προτιμήστε να έχουν και παιδιά. Μετά από 48 ώρες στη ζώνη του λυκόφωτος, θα συνειδητοποιήσετε γιατί οι άλλοι ζηλεύουν εσάς!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος
Ζείτε ένα έντονο πάθος αυτή τη στιγμή, όμως δεν πρέπει να το αφήσετε να απορροφήσει όλη την προσοχή σας. Έχετε αρκετές υποχρεώσεις, και δεν μπορείτε να αφήνετε εκκρεμότητες που θα επιφέρουν την καταστροφή. Βρείτε τη χρυσή τομή στον χρόνο σας, για να μην ρισκάρετε αυτά που έχετε δουλέψει σκληρά για να κατακτήσετε.

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα θα σας προκαλέσει να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναβιώσει, όπως να μείνετε έξω όλη τη νύχτα και να διασκεδάζετε! Βγείτε με φίλους ή μόνοι και μη διστάσετε να περιοδεύσετε σε όλη την πόλη. Φροντίστε να κάνετε αυτή τη νύχτα, την εμπειρία μιας ζωής!

tarw-zwdia