ζωδια για ελεύθερους 21/09 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 21/09 Τετάρτη

ζωδια κριός
Δεν έχετε να διάθεση να ξεκινήσετε μια διαδρομή ανακάλυψης του εαυτού σας. Ωστόσο είναι κάτι αναπόφευκτο και σας προσεγγίζει όλο περισσότερο, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να αρχίσετε να αφαιρείτε «πέπλα»… Φυσικά για όλο αυτό, θα υπάρξει ο καταλύτης του έρωτα! Είναι άσκοπο να αντιστέκεστε, είναι ακαταμάχητη η ανάγκη να μάθετε τι σας προκαλεί.

ζωδια ταύρος
Βιώνετε μια περίοδο που θα επαναπροσδιορίσετε ακόμη και αξίες που είχατε παραγκωνίσει. Μπορεί να αφορούν τη θρησκεία, μπορεί να αφορούν αρχές που επέμεναν να σας περάσουν οι γονείς σας. Το γεγονός είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή σας, συνειδητοποιείτε πόσο σημαίνουσα είναι αυτή η σοφία.

 

ζωδια δίδυμοι
Χαρακτήρισε κάποιος εσάς τυραννικούς; Αυτό είναι πραγματικά άτοπο! Αντιθέτως η ιδιοσυγκρασία σας θα χρειαζόταν λίγο πιο επιθετική δυναμική, ειδικά σε θέματα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Όσο κι αν αυτό προκαλεί την αυτοσυγκράτησή σας, πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από το πλήθος και να πάρετε θέσεις. Κάποια μάτια παρακολουθούν την πορεία σας…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν υπάρχουν αντιρρησίες στις αποφάσεις σας, είναι μια ένδειξη ακόμη ότι πρέπει να προχωρήσετε με αυτές. Εξάλλου ό,τι κι αν θέσετε, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα διαφωνεί – και θα έχει και επιχειρηματολογία. Ποτέ δεν θα καταφέρετε να εντάξετε τους πάντες στο σκεπτικό σας, γι’ αυτό αφήστε τους όλους στην άκρη και συνεχίστε τη διαδρομή σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ακόμη κι αν είστε σε μια πορεία που κάνετε μικρά βήματα, τουλάχιστον μεγαλώστε τον διασκελισμό σας. Με ό,τι κι αν ασχοληθείτε, από τη διακόσμηση του σπιτιού σας μέχρι την ποιότητα της δουλειάς σας, να σκέφτεστε εμφαντικά! Γνωστοποιήστε την παρουσία σας, μιλήστε με άτομα που συνήθως σας φοβίζουν κάπως. Δεν υπάρχει κανείς δυσπρόσιτος για εσάς αυτή την περίοδο.

ζωδια παρθένος
Σίγουρα δεν σας κεντρίζουν καθόλου το ενδιαφέρον οι προσφορές ενός συγκεκριμένου ατόμου – ακόμη! Παραδέχεστε όμως ότι είναι ατρόμητο και θα κάνει τα πάντα για να σας τραβήξει την προσοχή, ακόμη κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει. Επειδή θαυμάζετε το κουράγιο του, δοκιμάστε μια έξοδο με το εν λόγω άτομο. Θα ανακαλύψετε πολλά σημαντικά στοιχεία απ’ όσα βλέπουν τα μάτια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Δουλειά και δουλειά και δουλειά, έτσι περιγράφεται η ζωή σας αυτή την περίοδο. Όσο και να δουλεύετε όμως, ο όγκος δεν δείχνει να μειώνεται. Αντί να αρχίσετε να μισείτε αυτή την κατάσταση, βρείτε τρόπους να την χειριστείτε. Κάνετε πιο πολλά διαλείμματα, μιλήστε με άτομα στο ενδιάμεσο. Είναι κι άλλοι στην αντίστοιχη κατάσταση, και θα χαρούν να κάνουν επίσης ένα διάλειμμα.

ζωδια σκορπιός
Η οικογένεια είναι αυτή που δεν θα σας απογοητεύσει, με όσα βιώνετε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό αν έχετε να επιλέγετε μεταξύ ενός καυτού ραντεβού και φαγητού με τους δικούς σας, επιλέξτε το δεύτερο. Η θλίψη σας θα παραμεριστεί γρήγορα, κάπου ανάμεσα στο κρασί και τις αναπολήσεις. Αυτό σας χρειάζεται.

ζωδια τοξότης
Λίγη υπομονή ακόμη, και η πνευματική σας αδράνεια φεύγει. Ένα κύμα διαύγειας θα σας κατακλύσει σύντομα, και θα δείτε να λήγουν όλα τα περίπλοκα θέματα και προβλήματα που σας περιβάλλουν. Έτσι ξαφνικά, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πότε. Θα απολαύσετε αυτή την ανανεωτική ενέργεια!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μια συμβουλή έχει για εσάς η σημερινή μέρα: πριν ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, φροντίστε να έχετε διασφαλίσει ότι δεν έμεινε η παραμικρή εκκρεμότητα. Είτε χειρίζεστε θέματα σε εξέλιξη είτε καινούργια, μια λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει όλο σας το οικοδόμημα. Καθαρές δουλειές, καθαρή συνείδηση για να βγείτε και να διασκεδάσετε!

ζωδια υδροχόος
Σήμερα ενδέχεται να βγείτε εκτός ελέγχου κάποιες στιγμές, γιατί θα νιώθετε ανήμποροι να ελιχθείτε. Όταν όμως φτάσετε σε αδιέξοδο, η συμβουλή είναι να αφήσετε τα ηνία και να επιτρέψετε στο σύμπαν να οδηγήσει την πορεία. Όσο και να μην σας αρέσει αυτό, να είστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσετε εκεί που θέλετε με ασφάλεια.

ζωδια ιχθύες
Σταματήστε να τιμωρείτε τον εαυτό σας για παλαιότερες προσωπικές επιλογές. Πλέον δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τις χαμένες ευκαιρίες και τα όρια που δεν θέσατε. Ακόμη όμως κι αν μπορούσατε να κάνετε κάτι καλύτερο, έχει πλέον καμία σημασία; Τόσο εσείς όσο και οι άλλοι άνθρωποι που σκέφτεστε, έχετε προχωρήσει παρακάτω. Βελτιώστε όσο μπορείτε το παρόν λοιπόν…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66