ζωδια για ελεύθερους 22/08 Τρίτη

sxeseis-anamoni

ζωδια για ελεύθερους 22/08 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Σταματήστε να έχετε εμμονές σχετικά με κάποια παλιά σας αγάπη ή με αυτό το τέλειο ραντεβού. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τις βαθύτερες ρίζες αυτής της καταναγκαστικής συμπεριφοράς. Μόλις το κάνετε, η ενέργεια και το κενό που θα ανοιχτεί μπροστά σας θα δημιουργήσει χώρο για την πραγματική αγάπη.

Ζωδια Ταυρος
Μια τυχαία συνάντηση, συζήτηση ή σύμπτωση μπορεί να μην είναι τόσο τυχαία τελικά. Κάθε στιγμή είναι δυνατή και πολύτιμη – και τελευταία, όλες κουβαλάνε μεγάλες ερωτικές προοπτικές. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις που κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Κάτι λείπει από το σχέδιό σας για το τέλειο ραντεβού. Όχι, αλήθεια – μπορεί να έχετε διπλοτσεκάρει τα πάντα αλλά λείπει κάτι ουσιώδες. Μήπως είναι η διασκέδαση; Χαλαρώστε, χαμογελάστε και η διάθεσή σας θα ανέβει.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Τα ζητήματα που προκύπτουν στο σπίτι σας, αποσπούν την προσοχή σας από την ερωτική σας ζωή. Μήπως έχει περάσει καθόλου από το μυαλό σας ότι αυτές οι προκλήσεις έχουν πολλά να πουν για την τρέχουσα συναισθηματική σας κατάσταση; Σε αυτό τον κόσμο, δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζωδια Λεων
Τα συναισθήματά σας έχουν φτάσει στα άκρα. Προσπαθήστε να επιβληθείτε σε αυτά αντί να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί. Και το πιο σημαντικό, μην αρχίσετε να παίρνετε τηλέφωνο τους/τις πρώην σας για να αναβιώσετε σχέσεις που έχουν τελειώσει – να θυμάστε, θα περάσει και αυτό.

Ζωδια Παρθενος
Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να αποδειχθούν απροσδόκητες πηγές σε σχέση με την εύρεση νέων ερωτικών ευκαιριών – και ναι, συμβουλών για τα αισθηματικά σας. Παρά ταύτα μην ζητήσετε την βοήθεια τους απευθείας. Απλά ρωτήστε τους αρχικά αν έχουν ποτέ βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Κάποιος/α θα έφτανε στα πέρατα της γης για ένα μόνο χαμόγελό σας, αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι – ποιο είναι το όνομά τους, είπαμε; Κοιτάξτε τους πάλι καλά. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Ζωδια Σκορπιος
Το να αφήνετε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος όταν ξεκινάτε να γνωρίζετε κάποιον/α είναι δώρο, όχι ελάττωμα. Εξάλλου, χωρίς ευαισθησία, δεν μπορεί να αναπτυχθεί κατανόηση. Και χωρίς κατανόηση, είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθεί η αγάπη.

Ζωδια Τοξοτης
Μοιάζει λίγο οξύμωρο να προσπαθείτε να είστε αυτο-πειθαρχημένοι σε ό,τι αφορά τον έρωτα, αλλά είναι μια από τις πιο κρίσιμες τακτικές που μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται να εκφράζετε όλα σας τα συναισθήματα, ούτε σημαίνει ότι κάθε φλερτ θα προχωρήσει σε σχέση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Μήπως έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να ενθουσιάζεστε με το παραμικρό, που αρχίζετε να το μπερδεύετε με τον έρωτα; Οι σχέσεις μπορεί να προκαλούν ευχαρίστηση αλλά και εκνευρισμό ξέρετε. Πασχίστε για το πρώτο.

Ζωδια Υδροχοος
Λοιπόν, η αρμονία στη σχέση σας με το τελευταίο σας αμόρε έχει χαθεί τώρα τελευταία. Δεν υπάρχει πρόβλημα – ένας ατονικός ήχος είναι ακριβώς αυτό που κάνει μια μελωδία ενδιαφέρουσα. Διατηρήστε αυτή την ερωτική προοπτική και δεν θα χάσετε.

Ζωδια Ιχθυες
Περνάτε περίοδο ξηρασίας και αναζητάτε συμβουλή για τα αισθηματικά σας; Ρωτήστε τη μητέρα σας. Αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, στραφείτε στην πνευματική σας μητέρα για κατανόηση και φροντίδα. Η σωστή απάντηση θα σας δώσει καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνετε.