ζωδια για ελεύθερους 23/04 Σάββατο

imerisies-provlepseis-tetarti-16-4-14

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Σήμερα χρησιμοποιείστε τη γοητεία σας για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε επιθετικοί στις προσεγγίσεις σας, έχετε το χάρισμα να μαγεύετε τους πάντες με ένα και μόνο βλέμμα σας και λίγο φλερτ… Αφήστε τους άλλους να έρθουν αναζητώντας σας.

 

 

ζωδια ταύρος
Ενδέχεται να σας καταβάλει η τεμπελιά σήμερα, όμως η συμβουλή είναι να ενδώσετε σε αυτή σας τη διάθεση. Αφήστε τον εσωτερικό σας λιποτάκτη να θριαμβεύσει, χαλαρώστε στο σπίτι με φίλους και απολαύστε ταινίες ή παίξτε επιτραπέζια μέχρι τελικής πτώσης. Δικαιούστε για μια μέρα να γίνει το χουχούλιασμα το νέο σας χόμπι!

ζωδια δίδυμοι
Αν αναζητάτε ταίρι στο διαδίκτυο μέσω των ιστοσελίδων γνωριμιών, σκεφτείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να συστήσετε τον εαυτό σας. Μην αρκεστείτε στις γνωστές φωτογραφίες σαν ταυτότητας για το προφίλ σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για ένα πιο προσεγμένο αποτέλεσμα. Χειριστείτε αυτή σας την απόφαση σαν να περνάτε από ακρόαση.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Μήπως υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που ζηλεύουν τη ζωή σας; Εσείς μπορεί να θεωρείτε ανόητο να σπαταλά κάποιος το χρόνο και την ενέργειά του σε τέτοια ποταπά συναισθήματα, όμως στο μεταξύ θεωρείτε πολύ δεδομένα όσα έχετε – φίλους, οικογένεια, εργασία, σπίτι. Μήπως πρέπει να γίνει αφορμή αυτή η σκέψη για να αρχίσετε να εκτιμάτε περισσότερα όσα και όσους υπάρχουν γύρω σας;

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα σας καλεί να τολμήσετε και να ζητήσετε επιτέλους από ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου να σας κανονίσει κάποια γνωριμία. Ίσως να σας τρομάζει η ιδέα αρχικά, όμως είναι μια εξαιρετικά σωστή και ευπρεπής κίνηση. Οι φίλοι σας γνωρίζουν καλά εσάς, τα ενδιαφέροντά σας και τον τρόπο ζωής σας. Αφήστε τους να επεξεργαστούν την πρόταση του «προξενιού» και ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια παρθένος
Αυτό που σας χρειάζεται ένα μια ουσιαστική και με σημασία γνωριμία, προκειμένου να αποφασίσετε να βγείτε από το στάδιο της ανύπαρκτης προσωπικής ζωής. Αντί να πέφτετε με τα μούτρα στο κάθε εμφανίσιμο και αισθησιακό άτομο που τραβά το μάτι σας, αφιερώστε λίγο χρόνο να γνωρίσετε πραγματικά τον άνθρωπο που συνομιλείτε. Διευρύνετε τη συζήτηση και σε σοβαρά θέματα, πέρα από τα αθλητικά ή τα καλλιτεχνικά.

ζωδια ζυγός
Είναι πάντα πιο εύκολο να κολυμπάτε με τη φορά του κύματος αντί να παλεύετε κόντρα στο ρεύμα. Αντισταθείτε στη διάθεση που σας διέπει σήμερα, να σας εκνευρίζουν οι αδυναμίες της ζωής. Αφήστε τα πράγματα να κυλάνε και λίγο μόνα τους, χωρίς να πρέπει πάντα να έχετε τον έλεγχο. Επιλέγετε τις μάχες σας πιο συνετά για να μην σπαταλιέστε.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα δείτε να έλκονται προς εσάς, άτομα που δεν συνηθίζετε να έχετε κοινωνικές επαφές μαζί τους. Αξιοποιείστε το χάρισμα της μαγνητικής σας προσωπικότητας και φέρτε κοντά τα άτομα εκείνα που μπορεί να ωφελήσουν εσάς ή να ωφεληθούν μεταξύ τους, δημιουργικά ή ρομαντικά.

ζωδια τοξότης
Το γέλιο είναι η καλύτερο φάρμακο ακόμη και για τη χειρότερη διάθεση. Είτε εσείς νιώθετε σήμερα ότι τα μούτρα σας κοντεύουν να ακουμπήσουν στο πάτωμα, είτε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου έχει ανάγκη από ανεύρεση του κεφιού του, ένα καλό γέλιο μπορεί να κάνει θαύματα! Αν δεν θέλετε να στραφείτε στα ανέκδοτα, επιλέξτε μια καλή κωμωδία και απολαύστε τη παρέα με ένα πακέτο χαρτομάντιλα, για να γελάσετε μέχρι δακρύων!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι οι προκλήσεις ξεπηδούν μπροστά σας από όλες τις πλευρές. Ευτυχώς όμως έχετε το χάρισμα και την αντοχή να χειρίζεστε τα εμπόδια γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν κάποια στιγμή νιώσετε πιεσμένοι, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια ή τις συμβουλές των φίλων σας.

ζωδια υδροχόος
Αν έχετε και σήμερα τη διάθεση να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι, η συμβουλή είναι να κάνετε το βήμα και να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε ιδιαίτερα. Αν και σας είναι δύσκολο να μην είστε συνεχώς σε επιφυλακή, να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε κερδίσει τη μισή μάχη αν δείξετε ότι έχετε τρωτά σημεία. Θα ήταν πολύ συνετό από μέρους σας να αφήσετε τους γύρω σας να πάρουν μια ιδέα για την πιο θερμή σας πλευρά.

ζωδια ιχθύες
Έχει έρθει η μέρα που πρέπει πλέον να εξαφανιστεί το χάος γύρω σας! Πρέπει να φύγει το παλιό, για να βρει χώρο να μπει και να αναπνεύσει το καινούργιο. Ξεφορτωθείτε ο,τιδήποτε είναι σπασμένο, χαλασμένο, άχρηστο ή αχρησιμοποίητο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα άτομα που έχετε στο περιβάλλον σας, διατηρήστε σταδιακά μόνο τις σχέσεις που έχουν σημασία και περνάτε χρόνο μαζί τους. Μην συντηρείτε μανιακά σχέσεις που δεν έχουν πλέον καμία υπόσταση στη ζωή σας.