ζωδια για ελεύθερους 23/06 Πέμπτη

michael-parkes-magic-realism-paintings-720-8

ζωδια για ελεύθερους 23/06 Πέμπτη

ζωδια κριός
Είστε από τα άτομα που προτιμούν να αναλάβουν δράση αντί να λένε πολλά λόγια. Και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πράξετε κάτι σημαντικό, όχι μόνο να μιλάτε γι’ αυτό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και προχωρήστε μπροστά χωρίς να κοιτάξετε πίσω σας. Δείξτε στο περιβάλλον σας ότι σοβαρολογείτε.

ζωδια ταύρος
Παραμείνετε σταθεροί σήμερα! Η συμβουλή για εσάς, είναι να αρκεστείτε στην συνήθη ρουτίνα σας και να μην πάρετε ρίσκα. Ο συνεπής χαρακτήρας σας είναι στοιχείο που αποζητούν πολλοί, που θέλουν να έχουν σταθερότητα στη ζωή τους. Δεν είναι καθόλου κακό να είστε αξιόπιστοι.

 

ζωδια δίδυμοι
Να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα μιας ρομαντικής συνάντησης εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς σήμερα. Μπορεί να επιλέξετε να δώσετε την ευκαιρία σε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει να κερδίσει την καρδιά σας, είτε να αφήσετε έξω από τη ζωή σας κάθε πιθανό ταίρι, από φόβο μήπως πληγωθείτε. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα νιώθετε ασφαλείς, στην πρώτη περίπτωση παίρνετε το ρίσκο να αφήσετε τον φτερωτό Έρωτα να σας οδηγήσει όπου θέλει…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα κληθείτε να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Όσο κι αν βαριέστε όλες αυτές τις καμπάνιες περί υγιεινής διατροφής και εδεσμάτων που υπόσχονται διάφορα, πρέπει πλέον να εστιάσετε στο να βελτιώσετε την υγεία και την εμφάνισή σας με τον σωστό τρόπο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Μην μασάτε τα λόγια σας όταν πρόκειται να πείτε σε ένα ιδιαίτερο άτομο ποια αισθήματα τρέφετε γι’ αυτό. Έχει έρθει η στιγμή να πάψετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε προσωπική ζωή, πρέπει να κάνετε και τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

ζωδια παρθένος
Τολμήστε σήμερα να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας σε ένα καινούργιο ιδιαίτερο άτομο. Δείξτε με τις κινήσεις σας και τη γλώσσα του σώματος ότι ενδιαφέρεστε αλλά και ότι νοιάζεστε. Αγγίξτε τον άλλο άνθρωπο τρυφερά ενόσω μιλά και μην τσιγκουνευτείτε τις αγκαλιές και τις απαλές χειρονομίες.

ζωδια ζυγός
Φαίνεται να υπάρχει καλή ανταπόκριση σε ένα φλερτ σας που άρχισε πρόσφατα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παρακάτω και να ζητήσετε να βγείτε μαζί. Ποτέ δεν θα μάθετε ποιες μπορεί να είναι οι ρομαντικές εξελίξεις με αυτό το ιδιαίτερο άτομο, αν δεν τολμήσετε να πάρετε το ρίσκο.

zwdia - love

ζωδια σκορπιός
Φανείτε επίμονοι με ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, και θα δείτε ότι η αυτή σας η επιμονή θα αποδώσει αν την χειριστείτε με αισιόδοξη οπτική. Ακόμη και να λάβατε μια άρνηση αρχικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά. Να είστε απτόητοι όσο αφορά την αγάπη!

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα δείτε πόσο καλό μπορούν να κάνουν τα θετικά συναισθήματα. Μοιραστείτε την φυσική σας αισιοδοξία με άτομα του περιβάλλοντός σας ή που τα βλέπετε γύρω σας, και ξέρετε ότι τους χρειάζεται λίγη ενθάρρυνση. Δεν είναι πάντα αρνητικό να προσπαθούμε να κοιτάμε τον κόσμο με ροζ γυαλιά…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Οι ιδεαλιστές έχουν μια μοναδική τάση να βρίσκουν την μικρή αχτίδα ελπίδας σε κάθε σύννεφο βροχής… Σήμερα μπορείτε να διδαχθείτε πολλά από την αισιοδοξία αυτού του είδους, αν το καλοσκεφτείτε. Αντί να περιμένετε πάντα το χειρότερο, οραματιστείτε ένα ευτυχές τέλος όταν βγαίνετε για ραντεβού.

ζωδια υδροχόος
Ακόμα και οι φίλοι σας που είναι δεσμευμένοι και φαίνονται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενδέχεται να έχουν πολλά προβλήματα που εσείς δεν τα ξέρετε ή δεν τα φαντάζεστε. Το να έχει βρει κάποιος το άλλο του μισό, δεν σημαίνει πάντα ότι όλα κυλούν ρόδινα. Καλό θα είναι λοιπόν σήμερα να αφήνετε λίγα περισσότερα περιθώρια στους δεσμευμένους φίλους σας.

ζωδια ιχθύες
Την επόμενη φορά που θα φλερτάρετε, εστιάστε την προσοχή σας στη γλώσσα του σώματος του ατόμου που θα είναι απέναντί σας. Μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τα συναισθήματα του άλλου, παρατηρώντας τις κινήσεις του, αλλά και τα κατάματα βλέμματα. Μήπως δεν υπάρχουν και το άλλο άτομο αναζητά την έξοδο;

zwdia-zodia-astrologia-65