ζωδια για ελεύθερους 23/08 Τρίτη

imerisies-8414

ζωδια για ελεύθερους 23/08 Τρίτη

ζωδια κριός
Είναι υπέροχο να νιώθετε την αγάπη παντού. Όταν όμως πρέπει να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, τα υπέροχα συναισθήματα πρέπει να μένουν λίγο στην άκρη. Πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Ολοκληρώστε πρώτα τα εργασιακά σας καθήκοντα, και μετά θα έχετε όλο το χρόνο για φλερτ και διασκέδαση.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα βλέπετε τα πάντα στη χειρότερη δυνατή εκδοχή τους. Αυτό είναι το συναισθηματικό ξέσπασμα των ταραχωδών καταστάσεων που βιώσατε πριν λίγες ημέρες. Θα το ξεπεράσετε σύντομα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και θα αρχίστε να μεταβάλετε όλες τις αρνητικές σκέψεις σε αισιοδοξία για το μέλλον.

 

ζωδια δίδυμοι
Μπορεί κάποιος να περάσει σχεδόν από πάνω σας κι εσείς θα του γνέψετε σαν να μην συνέβη τίποτα. Κάπως έτσι είναι η ψυχολογία σας σήμερα, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η λήθη είναι αποδεκτή, ενόσω δεν σας βάζει στη θέση να σμικρύνετε την πραγματικότητα. Φροντίστε να κάνετε κάποιους ελέγχους στη διάρκεια της μέρας, να βεβαιώνεστε ότι δεν έχετε χάσει «επεισόδια»…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μήπως η εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους, ξεπερνά τα όρια; Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για αυτήν, κι ίσως πρέπει να φανείτε λίγο πιο προσεκτικοί. Κάποιοι σας προσεγγίζουν όλο ενδιαφέρον και χαμόγελα, αλλά οι προθέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Στο σημερινό σας πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται το ρομάντζο, γι’ αυτό θα είναι καλό να διοχετεύσετε την ενέργεια και το χρόνο σας σε άλλες ενασχολήσεις. Είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε τα ηλεκτρονικά σας αρχεία: να αδειάσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας από καθετί περιττό, να αλλάξετε τους κωδικούς ασφαλείας σας και να κάνετε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στα προγράμματά σας.

ζωδια παρθένος
Όλοι γύρω σας σήμερα θα έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για καβγά, κι εσείς θα είστε οι μόνοι σώφρονες και ικανοί να αποσοβήσετε τα αιματοκυλίσματα. Προσπαθήστε να τους λογικέψετε διακριτικά, χωρίς να αρχίσετε τα κηρύγματα από άμβωνος. Θα ανταποκριθούν καλύτερα αν τους απευθυνθείτε φιλικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να προσέξετε την κάθε κίνηση και λέξη σας.
Όσο κι αν θελήσετε να λειτουργήσετε υπόγεια, κάποιος έχει τα μάτια του καρφωμένα πάνω σας. Και επειδή ό,τι πείτε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας αργότερα, αφήστε τα «έξυπνα» σχόλια για άλλη μέρα.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα δεν θα σας προβληματίσει τίποτα μεγάλο. Αν δηλαδή σας πει κάποιος ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου, απλά να σηκώσετε τους ώμους. Αν όμως δείτε να λείπει το αγαπημένο σας στυλό, τα χαρτάκια σημειώσεων ή το συρραπτικό σας, θα γίνετε έξαλλοι! Τι σημαίνει αυτό; Ότι είστε παρόντες και σε επαφή με το περιβάλλον.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Ο συμβιβασμός θα είναι η καλύτερη προσέγγισή σας σήμερα. Γιατί όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, θα θέλετε να αποξενωθείτε ή να προσκολλήσετε σαν στρείδι- και καμία από τις δύο θέσεις δεν είναι υγιής. Απλά σκεφτείτε ρεαλιστικά ότι δεν είναι δυνατόν το ταίρι σας να συμφωνεί μαζί σας στα πάντα.

ζωδια αιγόκερως
Αν σήμερα έχετε την αίσθηση ότι σας έχει συνεπάρει μια καινούργια γνωριμία… συγχαρητήρια, είστε σε καλό δρόμο! Είναι μόνο θέμα χρόνο να έχετε ξεκάθαρη οπτική για την πορεία που μπορεί να πάρει αυτή η σχέση. Αν δεν έχει προοπτική, θα το ξέρετε πολύ σύντομα.

ζωδια υδροχόος
Μια σχέση σας έγινε ξαφνικά αλλόκοτη, κι αυτό σας κάνει να αναθεωρείτε κάποιους από τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Το θέμα είναι ότι είχατε την εντύπωση πως όλα κυλούσαν ομαλά, γι’ αυτό θα είναι καλό να μην σας αποθαρρύνει αυτή η αναποδιά. Ίσως το σύμπαν να σας έκανε μια χάρη, μεταμφιεσμένη…

ζωδια ιχθύες
Σήμερα θα ξυπνήσετε με την αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά. Και επειδή είναι, φροντίστε να μην χαραμίσετε αυτή την εξαιρετική συγκυρία! Θα μπορούσατε αντίθετα να την ενισχύσετε, καταγράφοντας όλα όσα θέλετε να εκπληρώσετε στο μέλλον, και στήνοντας και ένα σχέδιο δράσης. Αν μάλιστα όλα αυτά τα μοιραστείτε με ένα ακόμη άτομο, θα έχετε ένα λόγο παραπάνω να μείνετε πιστοί στα πλάνα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia