ζωδια για ελεύθερους 23/12 Παρασκευή

skylos-antras

ζωδια για ελεύθερους 23/12 Παρασκευή

ζωδια κριός
Αυτή η εποχή επιφυλάσσει πολλά «ατυχήματα», και όχι του τύπου του γλιστρήματος ή του στραβοπατήματος… Πριν στείλετε το ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό μήνυμα που σχολιάζετε ή καταριέστε τους πάντες και τα πάντα, φροντίστε να έχετε ελέγξει πολλές φορές τον παραλήπτη σας. Καλύτερα ακόμη, μην το ρισκάρετε καθόλου!

ζωδια ταύρος
Τα άστρα ευνοούν αυτές τις μέρες τη συντροφικότητα, ειδικά αυτή που μοιράζεστε με τους καλύτερους φίλους σας. Βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε τα απογεύματα, είτε το βράδυ για να δείτε τι νέο κυκλοφορεί. Η μόνη συμβουλή της περιόδου, είναι ότι οι δύο είναι καλύτεροι από τον έναν!

 

ζωδια δίδυμοι
Οι λογαριασμοί και όλες οι άλλες οικονομικές υποχρεώσεις σας βρίσκονται στο τιμόνι αυτών των ημερών, με την αγάπη να έχει πάει στο πίσω κάθισμα. Όσο πιο γρήγορα διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες, τόσο πιο γρήγορα θα αδειάσετε το μυαλό και το πρόγραμμά σας από όλα αυτά για να διαθέσετε το χρόνο σας σε πιο ενδιαφέροντες «υπολογισμούς»!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Καθώς θα ετοιμάζετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας για αυτές τις ημέρες, τα άστρα λένε ότι πρέπει να βάλετε πρώτους τους σχεδιασμούς. Δεν έχει σημασία αν θα αφορούν ένα ταξίδι, την παραμονή των Χριστουγέννων ή το ραντεβού σας στον οδοντίατρο. Σημασία έχει να κάνετε το πρόγραμμά σας για να ξέρετε τι έπεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Ακόμα και οι υπερδραστήριοι άνθρωποι χρειάζονται μια ανάπαυλα κάποιες φορές. Σήμερα πρέπει εσείς να χαλαρώσετε και να αφήσετε κάθε σκέψη να κυλήσει έξω από το πολύβουο μυαλό σας. Η μέρα σας επιτρέπει εισαγωγή μόνο συναισθημάτων.

ζωδια παρθένος
Θα χτυπήσουν συναγερμοί σήμερα! Τα άστρα έχουν ευθυγραμμίσει τη ρομαντική τους πορεία προς το μέρος σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε. Ντυθείτε όμορφα, αλλάξτε το δρομολόγιό σας, μιλήστε με τους αγνώστους που σας καρφώνουν με τα μάτια τους. Ό,τι και να γίνει, απόψε βγείτε κι αδράξτε τις ευκαιρίες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πάντα κάτι συγκεκριμένο; Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική και βελτιώνεται συνεχώς, άρα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Δώστε σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σας, τεντώστε τις κεραίες σας και αφήστε τις συγκυρίες να σας προσεγγίσουν. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε καμία απολύτως προσπάθεια!

ζωδια σκορπιός
Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε λίγη δουλίτσα όσο αφορά την έννοια του δούναι και λαβείν. Τι είναι απαραίτητο να κάνετε για να βελτιώσετε το ερωτικό σας κάρμα; Να θέσετε την ενέργειά σας για κάποιο καλό σκοπό – για αλλαγή – και μάλιστα να το κάνετε ανιδιοτελώς.

ζωδια τοξότης
Ίσως η αγάπη να είναι το τελευταίο πράγμα που περνά από το μυαλό σας αυτή την περίοδο. Νιώθετε λες και ο κόσμος όλος έχει συνωμοτήσει για να σας σπάσει τα νεύρα και το ηθικό. Αντί να πέφτετε στην παγίδα αυτού του σκεπτικού, επιστρατεύστε το χιούμορ σας. Πόση διαφορά να έχει το τρανταχτό γέλιο από λίγες κραυγές ξεσπάσματος;

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Η μέρα σήμερα σας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη από απόσταση… Κάποιος είναι ήδη καθ’ οδόν για να σας συναντήσει, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε φορτισμένο το κινητό σας και να ρίχτετε τακτικά μια ματιά στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα.

ζωδια υδροχόος
Μήπως νιώθετε κάποια ενόχληση στα μάτια; Ίσως κάποιος σας κοιτάζει τόσο έντονα που έχει μαγνητίσει το βλέμμα σας, χωρίς όμως να έχετε εντοπίσει ακόμη ποιος είναι. Ακούστε το ένστικτό σας και ακολουθήστε την καρδιά σας για να φτάσετε στην άκρη του νήματος.

ζωδια ιχθύες
Όσες πληροφορίες κι αν «ψαρέψετε» από τον περίγυρό σας για ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει, η διαδικασία παίρνει χρόνο. Υπάρχει κάποιος λόγος που αναβάλετε συνεχώς το ρίσκο να κάνετε ευθέως μια κίνηση; Αρκεί να εμφανιστείτε μπροστά στο εν λόγω άτομο, και όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις