ζωδια για ελεύθερους 24/06 Παρασκευή

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια για ελεύθερους 24/06 Παρασκευή

ζωδια κριός
Σήμερα είστε προορισμένοι να κάνετε την καλύτερή σας προσέγγιση στην εύρεση αυτού του ιδιαίτερου ατόμου που θα αξίζει να βάλετε στη ζωή σας. Διατηρήστε πιο ανοικτό πνεύμα από αυτό που συνηθίζετε. Αν θέλετε, συζητήστε και με τους φίλους σας τις δικές τους τακτικές και ακολουθήστε όποιες σας είναι πιο προσιτές.

ζωδια ταύρος
Η σημερινή θα είναι μια εξαιρετική μέρα για εσάς και τα προσωπικά σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την συγκυρία, αφιερώνοντας λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας και σε ιδιαίτερα θέματα που σας προβληματίζουν τελευταία. Μην διστάσετε να ζητήσετε και τη βοήθεια ενός ειδικού αν δείτε να πιέζεστε.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα ίσως πρέπει πλέον να δείτε κατά πρόσωπο κάποιες πραγματικότητες που τις αποφεύγετε συστηματικά. Πρέπει να δείξετε γενναιότητα και να βγάλετε από μέσα σας τις παλιές συναισθηματικές αποσκευές που σας βαραίνουν. Δεν μπορείτε να περάσετε σε μια καινούργια σχέση αν δεν έχετε χειριστεί τις παλιές σας πληγές.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η εύρεση ισορροπίας ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και την ψυχαγωγία σας, γίνεται ενίοτε δύσκολη αποστολή! Ο πιο εύκολος τρόπος να είστε ευχαριστημένοι με όλα, είναι να μην δεσμεύεστε σε πολλές πλευρές. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε, κι έτσι κόβετε μόνοι σας την πορεία προς μια προσωπική ζωή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Όταν προσπαθείτε να λύσετε ένα περίπλοκο προσωπικό πρόβλημα με ένα φιλικό σας άτομο, πρέπει πρώτα να ακούτε και μετά να πράττετε. Δεν είναι σωστό να διακόπτετε τον άλλον την ώρα που μιλά και σας βγάζει τα εσώψυχά του, γιατί αυτή η τακτική ενδέχεται να επιφέρει ρήξη στη σχέση σας. Αφήστε να πει ο καθένας αυτά που έχει ανάγκη, και προσφέρετε τις συμβουλές σας μόνο αν σας ζητηθούν.

ζωδια παρθένος
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να δείξετε σε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, τι νιώθετε. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον προφορικό λόγο, υπάρχει και η γλώσσα του σώματος που έχει εξαιρετική ευφράδεια όταν χρειάζεται! Κυρίως, μην παραμελήσετε να χαμογελάτε και να έχετε συνεχώς τα μάτια σας καρφωμένα στα μάτια του ατόμου απέναντί σας…

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Ο συναισθηματισμός σας θα είναι η παρέα σας για σήμερα, και σε αυτή τη φάση δεν θα είναι θετική και αισιόδοξη. Οι αναμνήσεις έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να αλλοιώνουν τα γεγονότα, όσο περισσότερο γαντζώνεστε από αυτές. Οι πρώην σύντροφοι αρχίζουν να φαντάζουν δαίμονες, οι χαμένες αγάπης τέλειες και τα λάθη σας ανυπέρβλητα. Μήπως είναι καιρός να βρει το παρελθόν τη θέση του στο σεντούκι των περασμένων, και να αρχίσετε να απασχολείτε το μυαλό σας με το παρόν και πού θέλετε να είστε στο μέλλον;

ζωδια σκορπιός
Μήπως το επικοινωνιακό σας χάρισμα χρειάζεται λίγο ξεσκόνισμα και κάποιες βελτιώσεις; Θα είναι καλό να έχετε σκεφτεί εκ των προτέρων ποια είναι τα θέματα που θα θέσετε σε ένα καινούργιο ιδιαίτερο άτομο που μπαίνει στη ζωή σας, και φροντίστε να βγαίνει το ενδιαφέρον σας ακόμη και μέσω της γλώσσας του σώματος. Να θυμάστε να ακούτε, στις ίσες ποσότητες που μιλάτε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα είναι συνετό για εσάς να φανείτε συντηρητικοί ως προς το πόσα αποκαλύπτετε για τον εαυτό σας σε ένα καινούργιο ιδιαίτερο άτομο. Μπορεί η ειλικρίνεια να βοηθά την πρόοδο σε μια μελλοντική φιλία, όμως η αυτοσυγκράτηση θα βοηθήσει εσάς να μάθετε καλύτερα το άτομο που είναι απέναντί σας πριν τα μάθει όλα εκείνο για εσάς!

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα σας διέπει άκρατη ενέργεια, κι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε όλη αυτή την επιπλέον αντοχή – αφού ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας – για να περάσετε στη συνέχεια και κάποιες διασκεδαστικές ώρες με τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

ζωδια υδροχόος
Σας έχει κουράσει τελευταία η καλή διάθεση όλων να σας παρέχουν συμβουλές για την προσωπική σας ζωή. Το γεγονός είναι ότι οι δικοί σας άνθρωποι έχουν τις καλύτερες προθέσεις και καλό να είναι να ακούτε όσα λένε. Από την άλλη όμως, φροντίστε να κάνετε τις επιλογές σας βάσει των δικών σας αναγκών. Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωρήσετε κανένα, ούτε να πιέζεστε εσείς.

ζωδια ιχθύες
Κάποιες φορές ο έρωτας καραδοκεί στα πιο απίθανα σημεία. Ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν έχετε συναντηθεί, ενόσω εσείς επιμένετε να αναζητάτε το ταίρι σας στα γνωστά στέκια. Αλλάξτε λίγο τις συνήθειές σας, σταματήστε την πεισματική έρευνα και αφήστε τον φτερωτό θεό να κάνει τη δουλειά του όπως την ξέρει. Κρατάτε μόνο τα μάτια σας ανοικτά και τις κεραίες σας σηκωμένες, όποτε κάνετε τα ψώνια σας στη λαϊκή!

zwdia-zodia-astrologia-65