ζωδια για ελεύθερους 24/12 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 24/12 Σάββατο

ζωδια κριός
Κάντε ένα διάλειμμα από το άγχος της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και κάντε κάτι για να αδειάσετε το μυαλό σας. Ένας ωραίος περίπατος στη στολισμένη πόλη, με τη θερμοκρασία χαμηλά, θα τονώσει πολύ τους παλμούς σας.

ζωδια ταύρος
Είστε ευλογημένοι να έχετε εξαιρετικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Σήμερα επιλέξτε έναν τρόπο για να τους εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, που είναι πάντα παρόντες για εσάς. Ένα γιορτινό αλλά χιουμοριστικό μήνυμα, θα τους κάνει να γελάσουν και αυτό θα ζεστάνει την καρδιά σας πιο πολύ.

 

ζωδια δίδυμοι
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πολλά να πουν για την ερωτική σας ζωή. Η καρδιά τους είναι πάντα ανοικτή και καλοπροαίρετη για εσάς, ωστόσο η μύτη τους έχει την τάση να χώνεται ακόμη και εκεί που δεν πρέπει. Ακούστε τις συμβουλές τους αλλά μην τους δώσετε και πολλή βάση…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποια πράγματα άρχισαν λίγο στραβά τις τελευταίες μέρες. Η σημερινή μέρα όμως σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που σας ζορίζουν, είναι διατεθημένοι να συζητήσουν αυτά που σας ενοχλούν. Αλλά πρέπει κι εσείς να βάζετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια ενδοσκόπηση για το πού βρίσκεται η ζωή σας. Επικροτήστε τον εαυτό σας για την πρόοδο που έχετε καταφέρει. Φροντίστε να αφιερώσετε ένα μέρος του εορταστικού προϋπολογισμού σας για να του αγοράσετε κάτι όμορφο.

ζωδια παρθένος
Θα μπείτε επιτέλους σε μια περίοδο ηρεμίας, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα ώστε να κάνετε μια αντανάκλαση της ζωής σας. Είστε σχεδόν έτοιμοι να πάρετε πολλά πράγματα από την αρχή. Τολμήστε να πάρετε και κάποια ρίσκα στην πορεία και μην ξεχάσετε να προσφέρετε και τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί στην πορεία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Μια παλιά διαμάχη έχει αναδυθεί ξανά. Όμως όσο κι αν εσείς ασχολείστε με αυτή, το ταίρι σας δεν συνεργάζεται. Κάντε την πρόταση να το συζητήσετε στη διάρκεια ενός δείπνου και ακούστε την δική του εκδοχή. Μέχρι να φτάσετε στο επιδόρπιο, όλα θα έχουν βρει τη θέση τους.

ζωδια σκορπιός
Αν ένα φιλικό άτομο σας προτείνει να σας κάνει μια γνωριμία, αντισταθείτε στην παρόρμηση να φύγετε τρέχοντας. Είναι εξαιρετικά ενδυναμωτικό να πηδάτε στο άγνωστο. Αφιερώστε ένα απόγευμα της ζωής σας σε μια καινούργια περιπέτεια.

ζωδια τοξότης
Είναι πολλά τα σημεία που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να θεωρήσετε ότι ένα ιδιαίτερο άτομο είναι ήδη έξω από τη ζωή σας. Μπορεί να εμφανιστεί απροειδοποίητα ανά πάσα στιγμή. Δώστε λίγο περιθώριο, και όλα θα βελτιωθούν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Όταν θα λάβετε ένα απρόσμενο μήνυμα από ένα πρώην ταίρι σας, μην βιαστείτε να το διαγράψετε. Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του και ίσως θέλει να σας μιλήσει για αυτά. Ο ρόλος σας στη μεταμόρφωσή του είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο φαντάζεστε.

ζωδια υδροχόος
Αν είστε ρεαλιστές όσο αφορά τις προσδοκίες σας, είναι βέβαιο ότι θα σας προσεγγίσει η κατάλληλη αγάπη πολύ πιο γρήγορα. Μόλις κάνετε την καινούργια γνωριμία, φροντίστε να είστε υπομονετικοί και να αφιερώσετε χρόνο. Αν βιαστείτε πάλι, δεν θα ανακαλύψετε ποτέ τις ομορφιές που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια.

ζωδια ιχθύες
Κάποιες φορές πρέπει να σταματάτε να σκέφτεστε υπολογιστικά και να ανοίγετε μόνο την καρδιά σας. Η σημερινή μέρα είναι μία από αυτές τις φορές. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία μπροστά σας, το σημαντικό είναι να αρχίσετε. Οι λεπτομέρειες θα αναδυθούν μόνες τους στην ώρα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00