ζωδια για ελεύθερους 25/08 Παρασκευή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 25/08 Παρασκευή

Ζωδια Κριος
Αρκετά με την ιστορία «Δεν με νοιάζει. Που θέλεις να πας»; Αν έχετε κάποια προτίμηση, δηλώστε την. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το ενδιαφερόμενο άτομο θα αισθανθεί ανακούφιση αν μιλήσετε ανοικτά για αυτό. Πάρτε την ευθύνη.

Ζωδια Ταυρος
Αν το θέλετε, μπορείτε να το έχετε. Έχετε περάσει αρκετό χρόνο αναλογιζόμενοι τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από μια σχέση, και τώρα ήρθε η ώρα να εκθέσετε τις επιθυμίες σας και να αφήσετε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του και να εκπληρώσει το αίτημά σας.

 

Ζωδια Διδυμοι
Σκεφτείτε όλες αυτές τις φορές στη ζωή σας που αν είχατε αυτό που νομίζατε ότι θέλατε, θα ήσασταν αρκετά δυσαρεστημένοι. Η απόρριψη μερικές φορές σημαίνει και προστασία. Η αγάπη είναι το αποτέλεσμα ενός ευτυχούς ατυχήματος.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Αναγνωρίστε όλα τα συναισθήματα που κρύβετε στην καρδιά σας, ακόμη και αυτά που νομίζετε ότι δεν επιτρέπονται. Όλα τα συναισθήματα είναι πολύτιμα: απλώς θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται κάθε συναίσθημα να έχει ανταπόκριση από την πλευρά τη δική σας ή του άλλου ατόμου που εμπλέκεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Αφήστε τα περασμένα στο παρελθόν. Όταν πρόκειται για παλιές ερωτικές σχέσεις, οι λεπτομέρειες ξαφνικά φαντάζουν τελείως ανούσιες. Φυσικά και είναι έτσι – ‘έχετε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε από εδώ και πέρα (και ένα πολύ ελκυστικό άτομο δίπλα σας για να σας βοηθήσει να τα κάνετε).

Ζωδια Παρθενος
Αφήστε τη διακριτικότητα να πάει περίπατο. Θα πρέπει να περηφανεύεστε για τα προσόντα σας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουν πόσο φανταστικά άτομα είστε. Καλέστε τους φίλους σας. Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Είστε στα καλύτερά σας όταν εκφράζεστε ανοικτά. Η διδασκαλία, οι Τέχνες, τα ομαδικά σπορ – όλοι αυτοί είναι τομείς που αναδεικνύονται από τις τρέχουσες αστρολογικές ενέργειες. Επανασυνδεθείτε με τη δημιουργικότητά σας και θα συνδεθείτε με τον έρωτα.

Ζωδια Σκορπιος
Οι λέξεις-κλειδιά για τη σημερινή μέρα είναι δράση και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα ερωτικά σας. Το να κάθεστε συνεχώς στο ίδιο σημείο δεν θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται για να οδηγηθείτε στο σωστό μέρος. Σηκωθείτε, βγείτε έξω και κυρίως δραστηριοποιηθείτε.

Ζωδια Τοξοτης
Όταν μιλάτε από καρδιάς, έρχεστε πραγματικά πολύ κοντά στην πιθανότητα να βρείτε τον αληθινό έρωτα. Να είστε δημιουργικοί όταν πρόκειται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εκπλήξτε το νέο σας αμόρε με αυτή τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ζωδια Αιγοκερως
Είστε πάρα πολύ δραστήριοι αυτό τον καιρό, επειδή το θέλετε. Ποιος θα μπορούσε να ξέρει ότι παράλληλα θα γνωρίζατε και αυτόν/ήν τον/την κάποιο/α που θα ενεργοποιούσε το ερωτικό σας ξυπνητήρι; Σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα στοιχεία για να επικοινωνήσετε μαζί του/της ακόμη και μέσα σε όλο αυτό τον χαμό.

Ζωδια Υδροχοος
Τα άστρα σας επιδεικνύουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Καθόλου περίεργο – είστε εντυπωσιακοί και δημιουργείτε τις τάσεις πιο πολύ όσο ποτέ. Ξαφνικά ενδιαφέρεται για εσάς ένα πολύ λαμπερό άτομο και θέλει να σας αρπάξει και να σας πάει εξωτικά ταξίδια. Προχωρήστε.

Ζωδια Ιχθυες
Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα. Οπότε γιατί δεν προσπαθείτε να κάνετε κάτι εξωφρενικό; Διοργανώστε ένα πάρτι, στο οποίο κάθε φίλος σας θα φέρει κάποιο άτομο με το οποίο βγήκε ραντεβού αλλά δεν προχώρησε σε σχέση. Μπορεί να προχωρήσει με εσάς!

zwdia shmera