αστρολογος προβλεψεις 25/08 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

αστρολογος προβλεψεις 25/08 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για οποιαδήποτε επιχείρηση. Σήμερα ενθαρρύνονται οι ερωτικές σχέσεις. Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για ηρεμία, ησυχία και αρμονία γύρω σας. Θα επιθυμείτε περισσότερες επαφές και συναντήσεις με φίλους. Αυτή θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα γεμάτη με επικοινωνία, συζητήσεις και συναντήσεις.

Οι εκπλήξεις σήμερα αναμένονται από τα αγόρια και τους νεαρούς άνδρες. Σήμερα οι γυναίκες θα αναμένουν την εξέλιξη κάποιου γεγονότος. Θα ακολουθήσετε και θα σκεφτείτε σημαντικά γεγονότα στις ζωές των φίλων σας.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη. Τα γεγονότα σήμερα μπορεί να συνδέονται με τη σχέση σας με κάποιον άντρα. Θα σας δοθεί μια νέα ευκαιρία ή τύχη σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Σήμερα μπορείτε να αναβάλλετε μια συνάντηση ή ένα σχέδιο, αλλά θα πραγματοποιήσετε άλλα. Είναι ζήτημα προτεραιοτήτων και περιστάσεων.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να αναμένετε πολλή δουλειά, σημαντικές συνομιλίες, συμβόλαια, προτάσεις και τα λοιπά. Είναι πιθανές οι επαφές με δικαστήριο ή κάποιο νομικό θεσμό. Θα ακούσετε για προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου που πιστεύετε ότι του αξίζει μια “τιμωρία” για τις πράξεις που έχει κάνει. Θα φροντίσετε για την υγεία ή την αγάπη μιας γυναίκας, που ανήκει στον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο. Θα συζητήσετε τα προβλήματά της και θα αναζητήσετε μια λύση ή βοήθεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα λάβετε νέα από μακριά. Είναι πιθανό να υπάρξουν τηλεφωνικές συνομιλίες, συναντήσεις επισκεπτών και άλλες ενέργειες και επαφές με άτομα από άλλες τοποθεσίες. Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εξαιτίας των απερίσκεπτων πράξεων ή του εγωισμού κάποιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Παρασκευή σας φέρνει πολύ θετικές τάσεις, πιθανότητες και τύχη. Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να νιώσετε αυτά τα πράγματα, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα συνειδητοποιήσετε. Ζήλια, περιττή καχυποψία και παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή θα προκαλέσουν ανεπιθύμητη ένταση και αντιπαραθέσεις. Οι γυναίκες μπορεί να λάβουν χρήματα που δεν θα τα περιμένουν ή πληροφορίες που θα σχετίζονται με χρήματα. Μπροστά σας έχετε μια ευνοϊκή μέρα, ειδικά αν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Ο έρωτας θα λειτουργήσει ευεργετικά κυρίως για τις γυναίκες.

zwdia-zodia-astrologia-65