ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/08 Παρασκευή Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Τρελός
Δεν έχετε ακόμη πάρει τις αποφάσεις σας γύρω από δεσμεύσεις και επισημότητες. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα … να το πείτε στον άνθρωπο σας, που μάλλον κάτι άλλο έχει καταλάβει. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς καλείστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Από την ερχόμενη εβδομάδα εσάς τους ελεύθερους θα σας ψάξουν, κάποια παλιά σας φλερτ- γνωριμίες. Ετοιμαστείτε για ερωτικές ανατροπές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Οι Εραστές
Τα λόγια είναι καθαρά … το ίδιο και οι προθέσεις σας. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς, να είστε καλά και να μην στεναχωριέστε για καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν σας προσφέρουν … αυτό που ζητάτε. Από τα τέλη του Αυγούστου και μετά όλα θα γίνουν πιο επικοινωνιακά και ερωτικά, με αποτέλεσμα το Φθινόπωρο να εισέλθει με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις αυτήν την φορά. Οικονομικά θα έχετε καλά αποτελέσματα και σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε καταστάσεις, αισθηματικές – οικογενειακές … που μόνο σας απογοητεύουν. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε επιδιώξει και εσείς, με την παρατεταμένη σας υπομονή και ανοχή. Μόλις τελειώσει το Καλοκαίρι, εσείς θα πρέπει να σηκώσετε το ανάστημα σας, και να βρείτε τους τρόπους τους σωστούς, για να φέρετε και πάλι την καθημερινότητα σας, εκεί που θέλετε. Όλα τα άλλα είναι υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Η θέση σας είναι πολύ λεπτή, με όλα αυτά που συμβαίνουν … και έχουν αποκαλυφθεί μέσα στον δεσμό σας. Θα κληθείτε να δώσετε απαντήσεις και εξηγήσεις. Προσέχετε, καθώς τα ανάδρομα φαινόμενα του αστρολογικού ουρανού δεν θα κάνουν εξαιρέσεις για κανέναν. Κρατήστε λοιπόν χαλαρούς ρυθμούς και αποφύγετε να πληγώσετε κάποιον, που δεν φταίει. Επίσης, μην χάνεστε από την εργασία σας, που σας έχει ανάγκη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Οι μέρες που έρχονται του Φθινοπώρου, θα σας αλλάξουν άρδην την καθημερινότητα. Αυτό … θα έρθει και από την πλευρά του ανθρώπου σας, που θέλει να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις στο μεταξύ σας. Απαντήστε με όλη την ειλικρίνεια σας και θα δείτε θεαματικές αλλαγές και σε κάθε επίπεδο. Τα οικονομικά σας, θα έχουν άνοδο και πλέον μόνιμη σταθερότητα, που θα σας βοηθήσουν να λύσετε παλιές σας εκκρεμότητες. Ταξίδια – μετακινήσεις, είναι στο μενού των ερχόμενων εβδομάδων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς, και την πιο κλειστή σας συμπεριφορά, που δεν του επιτρέπει να σας πλησιάσει περισσότερο. Όποιο και να είναι το θέμα σας, μπείτε σε μια διαδικασία, να το λύσετε. Τα άστρα σας υποστηρίζουν και εσάς, τους ελεύθερους, μέσα από σημαντικές γνωριμίες, που ίσως και να έρθουν υπό την μορφή … προξενιού! Ο ήλιος θα σας προσφέρει… πολλά ακόμη δώρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.