ζωδια για ελεύθερους 25/12 Κυριακή

karkinos-kai-peprwmeno

ζωδια για ελεύθερους 25/12 Κυριακή

Καλά Χριστούγεννα

ζωδια κριός
Το σύμπαν επιβραβεύει τον αλτρουισμό αυτή την περίοδο. Άρα είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλετε λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας ρομαντικές φιλοδοξίες και να βοηθήσετε κάποιους άλλους με τις δικές τους. Αρκεί και η υιοθέτηση μιας γενικότερα γλυκιάς στάσης, με χαμόγελο. Το κάρμα σας θα σας ανταμείψει.

ζωδια ταύρος
Οι πρωτοποριακές, ακόμη και εκκεντρικές ιδέες ευνοούνται τώρα από τα άστρα. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι ακραίο στο όνομα της αγάπης; Τολμήστε να πάρετε τα ρίσκα σας, βγείτε από την πεπατημένη!

zodia-taro-45

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι πολλά τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, ακόμα και για εσάς που λατρεύετε την ποικιλία. Η συμβουλή της ημέρας από τα άστρα ωστόσο, είναι να είστε όσο γίνεται πιο δημιουργικοί προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, όσο περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ζωδια καρκίνος
Θα έπρεπε να κυκλοφορείτε με μια ταμπελίτσα επάνω σας, που να γράφει «να μην χειρίζεται βαριά μηχανήματα»! Σας διαφεύγουν πολλές υποχρεώσεις – πόσο μάλλον και οι λεπτομέρειές τους. Όμως είστε απόλυτα συντονισμένοι με τα συναισθήματα, τόσο των άλλων όσο και τα δικά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αποφασίσατε πρόσφατα ότι μια συγκεκριμένη περιπέτεια ήταν ιδιαίτερα πρώιμη. Θυμάστε όμως ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση για το εν λόγω θέμα; Ήταν ακριβώς το αντίθετο, και ίσως το ένστικτό σας να είχε δίκιο. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε όσο προλαβαίνετε, πριν κοπούν όλες οι γέφυρες.

ζωδια παρθένος
Δεν είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να αρχίσετε κάτι καινούργιο στο ρομαντικό πεδίο. Τα φλερτ που δέχεστε και τα γλυκά μηνυματάκια, θα σας είναι πιο ξεκάθαρα αύριο. Αν παρακούσετε τη συμβουλή των άστρων – γιατί ίσως θεωρήσετε ότι παίζετε εκ του ασφαλούς – να ξέρετε ότι θα προκύψουν μπερδέματα…

ζωδια ζυγός
Η σημερινή μέρα θα είναι μία από εκείνες που τα πάντα πάνε στραβά τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Και τα ρούχα σας θα λερώσετε, και κάποιο αντιαισθητικό εξάνθημα θα βγάλετε, και το άτομο που σας ενδιαφέρει θα είναι εξαφανισμένο. Μην κάνετε καμία προσπάθεια να διορθώσετε κάτι τώρα. Μειώστε την ταχύτητά σας και αφήστε τη συγκυρία να περάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια σκορπιός
Κάθεστε άπραγοι και κοιτάτε με άδειο βλέμμα γύρω σας, ενώ στέκεστε στη διασταύρωση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Μήπως να καλέσετε και κάποιο ιδιαίτερο άτομο να σας συντροφεύσει; Έτσι θα δείτε πώς αντιδρά υπό αυτές τις συνθήκες, που για εσάς είναι καθημερινότητα.

ζωδια τοξότης
Μην χάσετε τώρα μια ρομαντική ευκαιρία που θα έρθει μπροστά σας, μόνο και μόνο επειδή νιώθετε αλλόκοτα αποπροσανατολισμένοι! Ακόμα κι αν δεν βρίσκετε τα κλειδιά σας ή αρχίσετε στη δουλειά, να έχετε τα μάτια ανοικτά και τις κεραίες σας τεντωμένες με όσους θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα καλείστε να παραμερίσετε με κάθε τρόπο το άγχος σας και την κριτική που κάνετε συνεχώς στον εαυτό σας! Είστε εξαιρετικά εντυπωσιακά άτομα, και μάλιστα με τρόπους που δεν αντιλαμβάνεστε καν. Να αποδέχεστε τις φιλοφρονήσεις που σας κάνουν, γιατί είναι ειλικρινείς, και να ευχαριστείτε για αυτές με αυτοπεποίθηση.

ζωδια υδροχόος
Νομίζατε ότι είχατε χαράξει μια συγκεκριμένη πορεία, αλλά ξαφνικά αντιλαμβάνεστε ότι βαδίζετε προς την ακριβώς αντίθετη. Μην ταραχτείτε θεωρώντας ότι έχετε παραστρατήσει, αυτή θα είναι η καλύτερη λοξοδρόμηση που κάνατε ποτέ!

ζωδια ιχθύες
Η αινιγματική και σαγηνευτική ιδιοσυγκρασία σας έχει αφυπνιστεί αυτή την περίοδο, γι’ αυτό βλέπετε πολλά άτομα να σας προσεγγίζουν και να δηλώνουν την έλξη τους προς εσάς. Γιατί να αναζητάτε εξόδους διαφυγής, όταν η ζωή μπορεί να είναι τόσο υπέροχη;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia