ζωδια για ελεύθερους 26/01 Πέμπτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 26/01 Πέμπτη

ζωδια κριός
Έχετε ότι χρειάζεται για να ξεμυαλίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει; Δεν είναι πολύ δύσκολο να καλλιεργήσετε ένα θερμό κλίμα για δύο, αρκεί να είστε αρκετά γενναίοι να πάρετε μια τέτοια πρωτοβουλία και να την εννοείτε. Δεν μπορεί κανείς να προσποιηθεί τη σωματική χημεία…

ζωδια ταύρος
Να έχετε υπομονή με τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που φαίνεται να παίρνουν πάντα το δύσκολο μονοπάτι όσο αφορά τον έρωτα. Εσείς μπορεί να λαχταράτε να τους δείτε τρελά ερωτευμένους, όμως ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο που θέλει να πορεύεται στο ρομάντζο. Αρκεί μόνο να τους δώσετε χρόνο να το βρουν…

 

ζωδια δίδυμοι
Ένα πολύ κοντινό σας άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, ενδέχεται να χρειάζεται τη βοήθειά σας σε ένα ερωτικό θέμα. Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει μια τάση να εμπιστεύεται τους λάθος ανθρώπους. Καλό θα ήταν να ακούσετε τι έχει να σας πει και δώστε του τις συμβουλές σας σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του έρωτα, προκειμένου να διατηρήσει την καρδούλα του σώα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το να προβάλετε τα χαρίσματά σας ως ύστατη προσπάθεια να γίνετε αντιληπτοί, περισσότερο ξενέρωμα ακούγεται παρά ερεθιστικό! Ο πιο γρήγορος τρόπος να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι να φέρεστε όπως όταν δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τίποτα. Να είστε απλά ο εαυτός σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η καρδιά σας είναι πολύτιμη. Γιατί λοιπόν να αφήνετε το οποιοδήποτε άτομο που μπορεί να σας έλκει, να την κακομεταχειρίζεται; Αντιμετωπίστε την αγάπη ως τον ανεκτίμητο θησαυρό που είναι, όχι σαν τα πολυφορεμένα παπούτσια της γυμναστικής. Έτσι μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε το γνήσιο συναίσθημα, χωρίς να πάθετε καμιά καρδιακή προσβολή.

ζωδια παρθένος
Μήπως σήμερα έχετε μια αίσθηση ότι είστε απόκληροι; Μην σας πιάνει απελπισία, θα εκπλαγείτε αν σηκώσετε το βλέμμα και δείτε πόσοι πραγματικά νοιάζονται για εσάς. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις, παίρνεις και τα πιο μεγάλα ρίσκα. Αφήστε τη φυσική σας ευφυία και ενέργεια να πάρει τα ηνία.

ζωδια ζυγός
Τα άτομα του φιλικού σας κύκλου είναι οι καλύτεροι ακροατές, όταν χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη σε περίπλοκες καταστάσεις. Πρέπει όμως κι εσείς να μάθετε να δέχεστε τη διαφορετική οπτική άλλων ανθρώπων και να ακούτε με το μυαλό σας ανοικτό. Η απάντησή σας είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας τρομάζουν τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να τρέφετε για ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ γνωστός, από τότε που υπάρχουν λάσπες! Εντούτοις είναι εύκολο να μπερδέψετε την αγάπη με τη λαγνεία, γι’ αυτό θα ήταν καλό για εσάς να τα ξεχωρίσετε πριν ρισκάρετε τη συναισθηματική σας ζωή.

ζωδια τοξότης
Όταν σας καταβάλλουν δυσάρεστα νέα ή γεγονότα, το μόνο στήριγμα που έχετε για να αντεπεξέλθετε είναι το χιούμορ σας. Το γέλιο έχει τον δικό του μαγικό τρόπο να μετριάζει τον πόνο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τον κωμικό που κρύβετε μέσα σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Ίσως δεν θα είναι καλή επιλογή η σημερινή μέρα, για να αντιμετωπίσετε ένα άτομο που σας πλήγωσε πολύ πρόσφατα. Γι’ αυτό πριν αποφασίσετε να θέσετε το θέμα επί τάπητος, γράψτε σε ένα χαρτί όσα θέλετε να πείτε. Έτσι θα έχετε όλες τις σκέψεις σας ξεκάθαρες και οργανωμένες, έτοιμες να τις εκθέσετε. Και ίσως θα ήταν καλό να αναβάλετε μια συζήτηση, μέχρι τη στιγμή που θα είστε σίγουροι ότι είστε και οι δύο έτοιμοι να ακούσετε…

ζωδια υδροχόος
Βρείτε τρόπο να αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε αρνητικές σκέψεις! Η απαισιοδοξία απλά θα σας κάνει να χάσετε την πορεία σας. Αλλάξτε μόνοι σας τη διάθεσή σας, με την σκέψη ότι όλα τελικά θα εξελιχθούν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλα τα ενδεχόμενα για τα πάντα, προκειμένου να έχετε πίστη. Η θετική σκέψη έχει από μόνη της πολλή δύναμη.

ζωδια ιχθύες
Η φαντασία σας είναι ένα δυνατό χαρτί του χαρακτήρα σας και μπορεί να καλπάζει. Γιατί λοιπόν δεν εντάσσετε τις φαντασιώσεις σας και στην καθημερινότητά σας; Αρχίστε να αναζητάτε το έτερό σας ήμισυ σε στέκια που είναι εύκολο να γνωρίσετε κόσμο, όπως τα μπαράκια, τα γήπεδα, οι εκδρομές. Φροντίστε να κυκλοφορήσετε για να «κυκλοφορήσετε»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66