ζωδια για ελεύθερους 26/12 Δευτέρα

zwdia-fwtia

ζωδια για ελεύθερους 26/12 Δευτέρα

ζωδια κριός
Η γοητεία είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας. Αυτό το χαρακτηριστικό σας υπογραμμίζουν τα άστρα σήμερα, προκειμένου να σας διευκολύνουν απίστευτα να πραγματώσετε ό,τι λαχταρά η καρδιά σας!

ζωδια ταύρος
Σήμερα δραπετεύστε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Αφήστε για άλλη ώρα τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις και φύγετε για μια αυτοσχέδια απόδραση! Αυτό το μικρό ταρακούνημα είναι ό,τι πρέπει για να ξαναβρεί η προσωπική σας ζωή το ρομαντισμό της.

 

ζωδια δίδυμοι
Είστε σε μια φάση που έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε όσα θέλει η καρδιά σας με αυτά που εγκρίνει το μυαλό σας – προς το παρόν τουλάχιστον! Δεν θα ήταν κρίμα να αποστερήσετε από τον κόσμο την επίδειξη των χαρισμάτων και των ικανοτήτων σας; Ένα συγκεκριμένο άτομο που σας θαυμάζει, αδημονεί.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πολλοί είναι οι πιθανοί «συνεταιρισμοί» αυτή την περίοδο που βρίθουν από προκλήσεις – για να είμαστε και ευγενείς… Το συνετό από μέρους σας τώρα, είναι να απολαύσετε τα θετικά της ελευθερίας σας. Βάλτε όλα τα υπόλοιπα σε αναμονή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σκεφτείτε ποιοι είναι οι συνδυασμοί που λατρεύετε. Το μαύρο με το κόκκινο, ο καφές με γάλα, τα μακαρόνια με κιμά; Συνειδητοποιήστε πώς η ποιότητα των αντιθέσεων κεντρίζει όλων των ειδών τις αισθήσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο.

ζωδια παρθένος
Μια συζήτηση που θα ανακύψει σήμερα, θα πάρει βαθιά και ουσιαστική τροπή. Αν είναι μάλιστα με ένα άτομο που η ματιά του φτάνει μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής σας, ακόμα καλύτερα. Τολμήστε να περάσετε στο επόμενο στάδιο, όποιο κι αν είναι αυτό για εσάς. Δεν έχετε κανένα λόγο να το καθυστερείτε άλλο.

ζωδια ζυγός
Τα άστρα σήμερα απαιτούν από εσάς κοινωνική δραστηριότητα, γι’ αυτό μην το καθυστερήσετε καθόλου. Η ενέργεια που σας διέπει είναι μεταδοτική. Μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλούς να σας ακολουθούν σαν πιστά κουταβάκια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Έχετε την τάση να σκέφτεστε τα θέματα που αφορούν το ρομαντικό πεδίο με άσπρο και μαύρο, αγάπη και μίσος, μέσα ή έξω. Είναι καιρός να αρχίσετε να μελετάτε τις αμέτρητες αποχρώσεις του γκρι. Είναι πολλά τα σημεία που σας διαφεύγουν ή θέλετε να τα παραβλέπετε, με αποτέλεσμα να χάνετε στα σημεία.

ζωδια τοξότης
Πότε ήταν η τελευταία φορά που μελετήσατε ρεαλιστικά ποια είναι αυτά που αναζητάτε; Θέλετε ένα ισότιμο ταίρι, μια ωραία παρουσία, ένα άτομο που κατανοεί το ανεξάρτητο πνεύμα σας ή ένα κοφτερό μυαλό; Μόλις ξεκαθαρίσετε αυτό το κομμάτι, όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Αν νιώθετε κάποια ένταση, ακόμη και έναν μικρό εκνευρισμό, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε τα ρίσκα σας. Τολμήστε κάτι καινοτόμο, ίσως και τρελό για την ιδιοσυγκρασία σας. Το βέβαιο είναι ότι κάνετε πιο πολλές καινούργιες γνωριμίες όταν σας διέπει αυτή η αλλόκοτη διάθεση…

ζωδια υδροχόος
Βάλτε την ταχύτητα του μυαλού σας στο ρελαντί και η καρδιά σας θα ακολουθήσει! Αν δώσετε τροφή στο πνεύμα σας με λίγη ποίηση, με μια διάλεξη για ένα θέμα που δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ, με ήχους που δεν έχετε ακούσει ξανά, μετά μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε ξανά!

ζωδια ιχθύες
Βρείτε την ισορροπία σας! Το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι, δεν σημαίνει ότι είστε λιγότερο πλήρεις. Διαθέστε λίγη στοργή και κατανόηση για τον εαυτό σας. Όση περισσότερη πρακτική κάνετε, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να είστε πιο ευαίσθητοι και προς τρίτους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia