ζωδια για ελεύθερους 27/01 Παρασκευή

erwtikes-2322014

ζωδια για ελεύθερους 27/01 Παρασκευή

ζωδια κριός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να πάρετε το ταίρι σας ή ένα φιλικό σας άτομο με το οποίο διασκεδάζετε πολύ και να βγείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Θα ανακαλύψετε ότι είστε εξαιρετικά ανοικτοί σε πολλές επιλογές, όπως και ότι η καρδιά και το μυαλό σας είναι γεμάτα από αγάπη.

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να προβάλετε τον εαυτό σας και να διερευνήσετε τις προοπτικές σας, ρεαλιστικά ή μέσω διαδικτύου. Παράλληλα όμως πρέπει να κρατήσετε ακόμη χαμηλούς τόνους, όσο αφορά τις ουσιαστικές κινήσεις σας. Καλύτερα να έχετε να απαντήσετε σε ερωτήσεις – έστω και αστείες – παρά να λάβετε μια πρόσκληση που ξεπερνά τα δεδομένα σας…

 

ζωδια δίδυμοι
Ένα άτομο του στενού σας κύκλου ενδέχεται να ζητήσει τη γνώμη σας σήμερα, όσο αφορά μια ρομαντική συγκυρία. Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το γεγονός ότι δεν κατέχετε όλες τις πληροφορίες, γι’ αυτό πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε και μετά να δείτε το θέμα με την οπτική του άλλου ατόμου.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποια μεγάλα μπερδέματα έχουν προκύψει στη ζωή σας – κι ακόμη έχει αρχίσει να διαφαίνεται μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Φανείτε έξυπνοι και αναζητήστε χρόνο για τον εαυτό σας, προκειμένου να σκεφτείτε τη συνολική εικόνα απρόσκοπτα. Ακόμη και μία ώρα να εξοικονομήσετε, θα νιώσετε μεγάλη διαφορά στην ηρεμία της σκέψης σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα πρέπει να ξεπροβάλετε από το λαγούμι σας και να βγείτε στον δρόμο. Τα άστρα προβλέπουν ότι σας προσεγγίζουν πράγματα και πρόσωπα πολλά υποσχόμενα, πρέπει όμως να είστε παρόντες για να τα αδράξετε. Αρχίστε να σκέφτεστε και να φέρεστε διαφορετικά!

ζωδια παρθένος
Υποχρεώσεις και δεσμεύσεις προς φίλους και συγγενείς θα κατακλύσουν τη σημερινή μέρα σας. Είναι καλό να διατηρήσετε υγιείς και αμοιβαία υποστηρικτικές αυτές τις σχέσεις, γι’ αυτό δώστε τους προτεραιότητα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να πάρει και να δώσει αληθινή αγάπη.

ζωδια ζυγός
Φυσικά η ιδιοσυγκρασία σας προστάζει να ζυγίζετε πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά σε κάτι καινούργιο που έχει ξεπροβάλλει στη ζωή σας. Τα άστρα από την άλλη, σας λένε να πάψετε να σκέφτεστε τόσο και να κάνετε επιτέλους μια κίνηση! Όλα σας ευνοούν για να έχετε θετική ανταπόκριση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Ρισκάρετε να στείλετε το μήνυμα που σκέφτεστε, σε ένα άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε επίσης, είναι να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας για να «διαβάσετε» την απάντησή του. Αν δεν νιώσετε ότι πρόκειται για τέλειο ταίριασμα, μην προχωρήσετε καν.

ζωδια τοξότης
Χαρά σε όλο τον κόσμο! Σας διέπει μια απίστευτη καλή θέληση και διάθεση, την οποία ευνοούν με βαρύτητα και τα άστρα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, για να νιώσετε πόσο αγάπη λαμβάνετε από το περιβάλλον σας. Όλα είναι αλληλένδετα αυτή την εποχή.

ζωδια αιγόκερως
Ενώ δεν είναι του χαρακτήρα σας να βλέπετε τα πράγματα έξω από τις ρεαλιστικές τους διαστάσεις, είναι πιθανό αυτή την περίοδο να έχετε φορέσει τα ροζ γυαλιά σας… Όσο και να σας ταιριάζουν, ενδέχεται να μην έχετε την οπτική που θα έπρεπε.

zwdia-768

ζωδια υδροχόος
Είστε έτοιμοι για μια ρομαντική επανάσταση; Αυτή η εποχή δεν ενδείκνυται για ήρεμες βραδιές και διαλογισμούς. Απαιτεί από εσάς να βγείτε, να κυκλοφορήσετε και να προσεγγίσετε γνωστούς και αγνώστους στο διάβα σας!

ζωδια ιχθύες
Να ξέρετε ότι η κάθε λέξη σας – γραπτή ή προφορική – μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε κάποια άτομα αυτή την περίοδο. Αυτό που επίσης έχει σημασία, είναι η ένταση και ο τόνος σας. Προτιμήστε την χαμηλόφωνη προσέγγιση, με χιούμορ και ναζιάρικη διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66