ζωδια για ελεύθερους 27/06 Δευτέρα

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζωδια για ελεύθερους 27/06 Δευτέρα

ζωδια κριός
Το μέλλον δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να το παίρνετε ελαφριά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να λέτε σε κάθε άτομο που βγαίνετε πόσα παιδιά θέλετε και τι χρώμα θα έχουν τα έπιπλά σας. Να αφήνετε σε κάθε νέα γνωριμία τον χρόνο να ανθίσει, πριν αρχίσετε να επιλέγετε μάρκα ηλεκτρικών συσκευών…

ζωδια ταύρος
Οι μάχες για ισχύ μπορεί να καταστρέφουν τις ευκαιρίες σας για έναν νέο έρωτα. Πρέπει να αρχίσετε συνειδητά να αποφεύγετε να ενδίδετε στην ανταγωνιστική σας πλευρά. Δεν έχει κανένα νόημα να υπερισχύετε σε κάθε διαφωνία, αν κανείς δεν δίνει σημασία σε όσα λέτε. Σταματήστε πλέον να μιλάτε συνέχεια και αρχίστε να ακούτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Οι απόψεις αλλάζουν συχνά, δεν επικρατούν όμως εύκολα. Όσο κι αν σας εξουθενώνει η δουλειά σας, μόνο αν επιμείνετε θα καταλήξετε να αποκτήσετε κάποιους συμμάχους. Αφήστε τα γεγονότα και το πάθος σας για την αλήθεια, να επηρεάσει τελικά τους άλλους τόσο που να αλλάξουν στάση απέναντί σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοικτά για την κάθε ιδέα που ακούγεται, όταν δουλεύετε με άλλους ανθρώπους. Όσο κι αν θέλετε να είστε οι ιδιοφυείς που βρίσκουν πάντα λύση για το καθετί, τα περισσότερα μυαλά που συνεργάζονται είναι καλύτερα από ένα… Αν δουλέψετε ομαδικά, θα καταλήξετε στο τέλειο σχέδιο. Μην σας ενοχλεί να μοιράζεστε την επιτυχία.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή. Δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι με τον τρόπο που ταιριάζει σε εσάς, επειδή εσείς ερωτευτήκατε! Κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται εύκολα τα υπονοούμενα, κι εξάλλου κανείς δεν διαβάζει το μυαλό το άλλου.

ζωδια παρθένος
Αν σήμερα βγείτε για ραντεβού, να έχετε ανοικτό μυαλό για πιθανές νέες εμπειρίες. Σκεφτείτε ότι πάτε για μια συναρπαστική περιπέτεια και αφήστε στο σπίτι σας τις προκαταλήψεις. Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να εκτιμήσει και κάποια καινούργια πράγματα, έξω από αυτά που έχετε συνηθίσει ως τώρα.

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα δείτε ότι η κατανόηση των άλλων είναι το μεγάλο σας ατού. Αξιοποιήστε αυτή την συγκυρία για να ανοίξετε μια συζήτηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, για όλα όσα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Θα αντιληφθείτε αμέσως αν είναι κι αυτό το άτομο ειλικρινές απέναντί σας ή σας λέει όσα θα θέλατε να ακούσετε.

ζωδια σκορπιός
Έχει έρθει ο καιρός να αλλάξετε πρακτικές όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Αφού όσα κάνατε ως τώρα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ακόμη και τα ραντεβού «γρήγορων γνωριμιών» μπορούν να αποβούν εποικοδομητικά, αν τα αντιμετωπίσετε με θετικό σκεπτικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Αν είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να ανοίξετε κουβέντα ακόμη και με αγνώστους! Αρκεί να φανείτε πρόθυμοι να προσεγγίσετε άτομα που δεν συνάδουν με τον «συνήθη τύπο» σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα κοινά με έναν άνθρωπο που γνωρίσατε τώρα, απ’ όσα με κάθε πρώην σχέση σας!

ζωδια αιγόκερως
Έχετε ένα όραμα για το μέλλον, κι αυτό περιλαμβάνει ένα έτερο ήμισυ το οποίο να νοιάζεται ειλικρινά για εσάς. Όμως όσο άπιαστο όνειρο κι αν σας φαίνεται τώρα κάτι τέτοιο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας. Ξεπεράστε τις έως τώρα απογοητεύσεις, επιμείνετε και δεν θα απογοητευθείτε.

tarw-zwdia

ζωδια υδροχόος
Πολλοί θα είναι αυτοί που σήμερα θα σας πουν ότι είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί! Αξιοποιήστε την συγκυρία, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε απόψε να σαρώσετε. Ζητήστε από άτομα του φιλικού σας κύκλου να σας συντροφεύσουν, φλερτάρετε με όποιον τραβήξει την προσοχή σας και να είστε ανοικτοί για κάθε είδους ρομαντικές περιπέτειες!

ζωδια ιχθύες
Είναι πολύ διασκεδαστικό να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που να αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα συναντήσετε το επόμενο έτερο ήμισύ σας, γι’ αυτό θα είναι καλό να ξέρετε τι ψάχνετε. Μην εκπλαγείτε αν γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο στην ουρά της υπεραγοράς ή στην λαϊκή. Είναι χαρακτηριστικό του Έρωτα, να χτυπά τη στιγμή που δεν το περιμένετε!

zwdia-zodia-astrologia-65