ζωδια για ελεύθερους 27/07 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζωδια για ελεύθερους 27/07 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Ο έρωτας είναι ξέγνοιαστος αυτή την περίοδο, λόγω της ολοένα και αυξανόμενης δημοτικότητάς σας. Παραδόξως, όλη αυτή η ελευθερία δίνει σε εσάς και στο άτομο με το οποίο υπάρχει προοπτική για σχέση, χώρο για να έρθετε πιο κοντά – αν αυτό είναι κάτι που θέλετε και οι δύο.

Ζωδια Ταυρος
Το να είσαι σε μια σχέση, σημαίνει και να μπορεί να αντιμετωπίζεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν δεν είστε έτοιμοι να χειριστείτε κάτι τέτοιο, ίσως δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε τον κόσμο των ραντεβού και να μπείτε σε μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει. Τα άστρα λένε: «γνώθι σ’ αυτόν».

 

Ζωδια Διδυμοι
Και λοιπόν; Αυτό το ραντεβού δεν πήγε καλά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχει να κάνει με εσάς. Μπορεί να ακουστεί αστείο αλλά αν το καλοσκεφτείτε, δεν ξέρετε και πολλά για αυτό το άτομο. Οπότε κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ξεπεράστε το.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι ιδιαίτερα οξυμένες, χάρη σε μερικές φλύαρες αστρολογικές ενέργειες. Γιατί δεν επικεντρώνετε όλη αυτή την κοινωνική ευφυΐα στην ερωτική σας ζωή; Έχετε την ενέργεια να ξεκινήσετε κάτι καλό – και γρήγορα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζωδια Λεων
Βάλτε τα σχέδιά σας για τις κοινωνικές σας συναναστροφές σε κίνηση σήμερα το πρωί, και σιγουρευτείτε ότι όλοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, ειδικά σε ό,τι αφορά ραντεβού ή άλλες ερωτικές καταστάσεις. Αργά το απόγευμα μπορεί να δημιουργηθεί ένα επικοινωνιακό χάος.

Ζωδια Παρθενος
Η συνάντηση με ένα νέο άτομο μπορεί να είναι εξουθενωτική, ιδιαίτερα αν υπάρχουν πάρα πολλές προσδοκίες από αυτή. Γιατί δεν χαλαρώνετε λίγο; Είστε απλά δύο άνθρωποι που κάνετε παρέα και περνάτε καλά – τίποτε περισσότερο.

Ζωδια Ζυγος
Το να αναγνωρίζετε πιθανόν μη υπαρκτά προτερήματα σε ανθρώπους μπορεί να αποβεί επικίνδυνο, ειδικά σε ότι αφορά τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Εξετάστε πάλι αυτή την προοπτική (ή προοπτικές). Μόλις βγάλετε τα ροζ γυαλιά, τι βλέπετε;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος
Έχετε κάνει μερικά λάθη – αλλά πάλι και ποιος δεν έχει κάνει στον έρωτα. Δεν αξίζει να κατηγορείτε συνεχώς τον εαυτό σας για μερικά φυσιολογικά ολισθήματα. Μάθετε να χαμογελάτε στο παρελθόν και θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζωδια Τοξοτης
Τα χαρίσματά σας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο τώρα, οπότε μην φοβηθείτε να βγείτε εκεί έξω και να αφήσετε τη λάμψη σας να φανεί. Το πιο πιθανό είναι ότι θα γυρίσετε στο σπίτι σας με εκατοντάδες αριθμούς τηλεφώνων στην τσέπη ή τουλάχιστον έχοντας διασκεδάσει πραγματικά πολύ.

Ζωδια Αιγοκερως
Η καρδιά σας μπορεί να μην συγχρονίζεται με το πάντα απασχολημένο μυαλό σας. Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι το μυαλό σας ξέρει τι είναι ελκυστικό; Ακολουθήστε το δικό σας ρυθμό σε ό,τι αφορά τον έρωτα και θα βρείτε το δρόμο σας.

Ζωδια Υδροχοος
Ένα ή δυο τραντάγματα είναι στο πρόγραμμα σε ότι αφορά την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Αν είστε αδέσμευτοι, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και ρίξτε λίγο τις προσδοκίες σας. Αν ξεκινάτε τώρα μια σχέση, σιγουρευτείτε ότι η μεταξύ σας επικοινωνία είναι ξεκάθαρη.

Ζωδια Ιχθυες
Είστε τόσο καλοί στο να προσφέρετε ευχαρίστηση στους άλλους, ώστε δεν σας περνάει καν από το μυαλό να αναρωτηθείτε αν κάποιος προσπαθεί ποτέ να ευχαριστήσει εσάς. Πάρτε τα ηνία της ζωής σας. Κινήστε εσείς τα νήματα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μην αφήνετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις