ζωδια για ελεύθερους 27/08 Κυριακή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 27/08 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Το να βρίσκεστε σε εγρήγορση πραγματικά αποδίδει στο παιχνίδι των ραντεβού. Μια ερωτική ευκαιρία πέφτει στην αγκαλιά σας, χάρη στο γρήγορο ένστικτό σας και την έμφυτη γοητεία σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή.

Ζωδια Ταυρος
Το ξεχωριστό σας στυλ μπορεί να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους αλλά όταν έρθει στο δρόμο σας το κατάλληλο άτομο, θα εκτιμήσει τα πάντα επάνω σας. Σταματήστε να προσπαθείτε να αρέσετε σε όλους. Είστε πολύ καλύτεροι από αυτό.

 

Ζωδια Διδυμοι
Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, η υπομονή χτίζει χαρακτήρα. Επαναλάβετέ το στον εαυτό σας, ακόμη και αν πρέπει να σφίξετε τα δόντια. Θα συμβεί όπως πρέπει – που είναι κάτι διαφορετικό από το πώς θέλετε εσείς να συμβεί.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Μια αρχική συζήτηση μπορεί να οδηγήσει εσάς και κάποιο ραντεβού σας σε αχαρτογράφητα νερά. Συνήθως είστε έτοιμοι να το σκάσετε όταν κάποιος/κάποια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αλλά μπορεί και να σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο θα καταλήξουν τα πράγματα τελικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ζωδια Λεων
Η διπλωματία είναι ένα ανεκτίμητο προσόν στον τομέα των ερωτικών ραντεβού αλλά κάποιες φορές δεν μπορείτε διαρκώς να αποφεύγετε να θίξετε κάποιο ευαίσθητο ζήτημα. Μπορεί να απαιτείται μια κατά μέτωπο αντιμετώπιση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ζωδια Παρθενος
Θα μάθετε γρηγορότερα εάν προχωρήσετε με προσοχή. Σταματήστε να μπλέκετε στη μία ερωτική σχέση μετά την άλλη – υπάρχουν πολλά να μάθετε από τις εμπειρίες σας. Κάντε τα πράγματα με τον δικό σας ρυθμό. Ο προσωπικός σας προγραμματισμός είναι ο καλύτερος.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Η διάθεση για φλερτ που έχετε τώρα τελευταία, είναι σαγηνευτική. Είστε απίστευτα γοητευτικοί με όλη αυτή την αγαπησιάρικη ενέργεια που εκπέμπετε. Συνεχίστε και φλερτάρετε με όλους αυτούς τους τύπους ατόμων, με του οποίους υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σκεφτόσασταν να βγείτε ραντεβού. Είναι άκακη και ωραία διασκέδαση.

Ζωδια Σκορπιος
Το μόνο που θέλετε, είναι να πατήσετε το πόδι σας στην πίστα του χορού και να κουνηθείτε. Τα άστρα λένε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για λίγη απεριόριστη, ανέμελη διασκέδαση. Ενώ τα ζευγάρια είναι έξω σε ρομαντικά ραντεβού, εσείς περνάτε τέλεια.

Ζωδια Τοξοτης
Η ψεύτικη μετριοπάθεια ή η ανόητη περηφάνια, είναι μόνο εμπόδια. Κατευνάστε τον εγωισμό σας για να μπορέσετε να επιδιώξετε μια σχέση με το αντικείμενο του πόθου σας. Βλέπετε τις προοπτικές που έχετε εσείς οι δυο μαζί. Ενεργήστε άμεσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Πού θα βρισκόσασταν χωρίς την στήριξη των φίλων σας; Ήταν στο πλευρό σας σε κάθε σκαμπανέβασμα των ερωτικών σας σχέσεων. Προγραμματίστε μια βραδινή έξοδο μαζί τους – δεν επιτρέπονται ερωτικοί αντιπερισπασμοί. Ήρθε η ώρα να εκτιμηθείτε και να τους εκτιμήσετε.

Ζωδια Υδροχοος
Οι καλύτερές σας στιγμές ήταν αυτές που δεν είχατε προγραμματίσει. Φυσικά αφού έγινε ό,τι έγινε, μπαίνετε σε πειρασμό να πείτε ότι το ξέρατε εξαρχής αλλά ποιος πραγματικά ξέρει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον έρωτα; Απλά απολαύστε αυτά που έχετε τώρα.

Ζωδια Ιχθυες
Λοιπόν, ένα ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά όσο πιστεύατε. Υπήρχε πολλή φιλική ατμόσφαιρα αλλά καμία ερωτική χημεία. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Κρατήστε το άτομο αυτό στον περίγυρό σας – μπορεί να γνωρίζει κάποιον/κάποια τέλειο/α για εσάς.

zwdia shmera