αστρολογος προβλεψεις 27/08 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

αστρολογος προβλεψεις 27/08 Κυριακή

Δώστε στη σημερινή ημέρα πνευματική ουσία. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε την εργασία σας και όλες τις οικοκυρικές δραστηριότητες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθείτε έναν τόπο λατρείας ανάλογα με τη θρησκεία σας, να προσευχηθείτε ή να διαλογιστείτε, να παραμείνετε ανοικτοί στον κόσμο.

Το σύμβολο της ημέρας είναι το άγριο τριαντάφυλλο. Σήμερα μην πείτε τίποτα περιττό. Να είστε ξεκάθαροι στις κουβέντες σας. Η επιτυχία του Σάββατου σε όλες τις πνευματικές δραστηριότητες συνεχίζεται. Να είστε και σήμερα προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να χαρείτε με ευχάριστα νέα, με κάποιο τηλεφώνημα ή με μια συνάντηση. Η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα, με ένα γεγονός ή με νέα που θα σχετίζονται με χρήματα ή με κάποιο έγγραφο. Η ίδια η ημέρα θα είναι ξεχωριστή, αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσουν όλοι.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε σε θέση να απολαύσετε τα χρήματα, να χαρείτε με κάποιο έγγραφο, συμβόλαιο ή μια κατάλληλη πρόταση. Σήμερα η μοίρα θα σας δώσει μια ευκαιρία ή τύχη. Η επίδρασή της σε άλλους θα είναι μεγαλύτερη και σε άλλους μικρότερη, αλλά πάντα με κάποια ιδιαίτερη σημασία. Να θυμάστε τα γεγονότα της σημερινής μέρας!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μην επιβαρυνθείτε σήμερα με πολλά καθήκοντα, ευθύνες και υποχρεώσεις. Ό, τι μπορεί να αναβληθεί για αύριο – να αναβληθεί. Τώρα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε, να σκεφτείτε και να προετοιμαστείτε για μελλοντικές ενέργειες. Την Κυριακή να περιμένετε γεγονότα ή νέα που θα σχετίζονται με κάποιο άτομο από άλλη τοποθεσία ή χώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε επιφορτισμένοι με οικογενειακά καθήκοντα. Δυστυχώς τα περισσότερα απ’ αυτά θα είναι δυσάρεστα ή θα σχετίζονται με ανθρώπους που είναι σκληροί. Ορισμένες από τις ενέργειές σας μπορεί να σχετίζονται με συγγενείς που έχουν αποβιώσει ή με συγγενείς από την πλευρά κάποιου συνεργάτη σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις σήμερα μπορεί να επηρεαστούν από εντάσεις.

zodia-zvdia-75