ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/08 Κυριακή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Δεν μπορείτε να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω … μόνο με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό είναι κάτι που σας σκέψη, θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει από πάνω σας, μαζί με την λήξη του Καλοκαιριού. Όλα έχουν ένα όριο, και το δικό σας το έχετε υπερβεί πολλές φορές. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα λάβετε κάποιες καλές ειδήσεις, γύρω από οικονομικά θέματα – εργασιακά – κληρονομικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Δεν χρειάζεται να δώσετε από τώρα διαπιστευτήρια του συναισθήματος σας, προς το νέο άτομο που έχετε γνωρίσει … το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει οι άλλοι πρώτα να σας αποδείξουν τι έχουν να σας δώσουν συναισθηματικά. Μπορεί να έχετε μείνει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτήν την φορά προσέξτε τις επιλογές σας. Από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν διαβουλεύσεις και ανάμεσα στα χωρισμένα ζευγάρια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Είσαστε πραγματικά κολλημένοι στα παλιά. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να μην χάνεστε .. από την υπόλοιπη σας ζωή, τους φίλους και τις υπόλοιπες σας δραστηριότητες. Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ψυχή σας, και αυτό δεν σας ταιριάζει. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις γύρω σας, είστε παιδιά του ασταμάτητου Ερμή, που πρέπει να αποδείξετε την εσώτερη σας δυναμική. Ένα ριστάρτ … χρειάζεται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Από την νέα σεζόν του Φθινοπώρου, εσείς θα είστε ακόμη πιο καλά και ψυχολογικά και οικονομικά. Αυτός ο θετικός συνδυασμός, θα σας κάνει να προχωρήσετε σε επόμενα βήματα … και μέσα στον ερωτικό σας τομέα, που μάλλον τον έχετε αφήσει ακίνητο εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκεφτείτε από τώρα τι επιθυμείτε να διορθώσετε… και ενεργοποιηθείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Υπάρχουν πολλά κενά μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι μόνο ευθύνη της άλλη πλευράς. Εσείς σε καμία των περιπτώσεων, μην πιέσετε για κάτι περισσότερο. Οι πράξεις αγάπης είναι μόνο οικειοθελείς. Από τον νέο μήνα, θα μπορέσετε και πάλι να βρείτε τους ρυθμούς σας … και να κάνετε τα σχέδια σας, για όλο το υπόλοιπο έτος. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα καταφέρουν να βγούν από την θλίψη του χωρισμού … και να έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Δεν έχετε και πολλά περιθώρια χρόνου εσείς που διατηρείτε, διπλές αισθηματικές καταστάσεις στην ζωή σας. Όλες οι πλευρές έχουν απαιτήσεις από εσάς, και ζητούν να τους δώσετε απαντήσεις. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, ίσως και να είστε ακόμη πιο φορτισμένοι ….! Μετά το τέλος του Καλοκαιριού, πάρτε και ανακοινώσετε τις θέσεις σας. Σίγουρα υπάρχει και το δίλημμα να μείνετε μόνοι …και ήρεμοι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.