ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/08 Κυριακή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/08 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Αυτές τις ημέρες, αντιλαμβάνεστε ότι οι ερωτικές – επικοινωνιακές ισορροπίες … μέσα στον δεσμό σας, έχουν χαλάσει. Πολλά αυτά που έχουν γίνει μέσα στο Καλοκαίρι, και έχουν βάλει και τις δύο πλευρές σε σκέψεις. Από τον νέο μήνα, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, κάντε την ειλικρινή κίνηση σας, που σίγουρα θα εκτιμηθεί, από τον άνθρωπο σας. Μέσα στα καλά των ημερών, θα πρέπει να περιμένετε χρήμα και επαγγελματικές προτάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Θα χρειαστεί να δώσετε ένα ακόμη περιθώριο χρόνου στον άνθρωπο σας, ίσως και μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου, έτσι ώστε να λύσει κάποια δικά του προσωπικά – παρελθοντικά ζητήματα, και να σας έρθει πια απελευθερωμένος στο 100%. Μέχρι τότε, εσείς ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας … που έχει να σας προσφέρει χρήμα και λοιπές υλικές ανέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Δεν θα πρέπει να βάλετε ακόμη στόχους και όρια στον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός από την μεριά του, πολλά θέματα που πρέπει να λύσει. Μέσα στον επόμενο μήνα, κάποια θα έχουν βρει την πορεία τους, και εσείς σας σχέση πια, θα έχετε την απόλυτη προτεραιότητα. Οι μόνοι θα βρούν μέσα από τα φιλικά – κοινωνικά τους περιβάλλοντα, μια ερωτοφιλία που πιθανόν και να εξελιχθεί σε αληθινή αγάπη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Οι θέσεις σας είναι απόλυτες και αυτό κατά καιρούς σας φέρνει σε επικοινωνιακή κόντρα, με τον άνθρωπο σας, που ίσως να έχει άλλους ρυθμούς και προθέσεις. Από την νέα εβδομάδα, και μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα χρειαστεί να συναντηθείτε και να μιλήσετε για τα σχέδια σας. Είσαστε αυτοί, που αυτό το έτος, θα σας έρθουν εγκυμοσύνες, προτάσεις γάμου και φρέσκιοι έρωτες … για τους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Σκορπάτε και χαραμίζετε την ώρα και την ενέργεια σας, σε άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν καθόλου. Αυτό είναι κάτι που απλά συμπληρώσει την μοναξιά σας. Είστε από τα σκληρά ζώδια, που από τις αρχές του Φθινοπώρου … θα κάνετε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας λύσουν τα χέρια, θα σας φτιάξουν την διάθεση…. και αυτό θα έχει την θετική του ανταπόκριση στα αισθηματικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Αδειάστε τις σκέψεις, από τα παλιά. Αυτό που είναι κάτι που θα σας έρθει μέσα έναν νέο έρωτα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα σας κάνει ερωτικούς με αποτέλεσμα … να σας πλησιάσει πολύς κόσμος, ακόμη και από τα παλιά. Εσείς είστε λοιπόν αυτοί που θα επιλέξετε τι και ποιον. Από αυτούς που έχουν χωρίσει, κάποιοι άμεσα θα επανασυνδεθούν. Χρήμα στον μονοπάτι σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο