ζωδια για ελεύθερους 27/09 Τρίτη

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

ζωδια για ελεύθερους 27/09 Τρίτη

ζωδια κριός
Αν νιώθετε λίγο σαν το παιδί που το διαλέγουν τελευταίο οι άλλοι για να παίξει στην ομάδα τους, είστε ακριβείς στην περιγραφή σας! Πάντως δεν πρέπει να το παίρνετε στραβά, δεν αφορά καθόλου τις ικανότητες ή τη δημοτικότητά σας. Το θέμα είναι η διαθεσιμότητά σας. Αν δεν θέτετε τον εαυτό σας στη διάθεση των άλλων, δεν πρόκειται να σας δουν και να σας αξιοποιήσουν…

ζωδια ταύρος
Σίγουρα δεν είναι μέσα στις προθέσεις σας να έρθετε σε ρήξη με ένα άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνύπαρξης δύο ισχυρών προσωπικοτήτων, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα! Αν θέλετε να υπάρξει κάτι ανάμεσα σε εσάς και το εν λόγω άτομο, πρέπει να αποφασίσετε ότι θα οπισθοχωρήσετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν οι ηδονιστικές αναζητήσεις σας έχουν κάνει πολλά φρύδια να ανασηκωθούν στο περιβάλλον σας, ίσως είναι καιρός να τις χαλαρώσετε λίγο. Είναι πολλά τα ξενύχτια σας και οι «συναθροίσεις», και ο κόσμος βλέπει και μιλάει. Ειδικά αν κάποιες κινήσεις σας στον εργασιακό χώρο είναι προκλητικές, δεν αποκλείεται να ρισκάρετε και το επαγγελματικό σας μέλλον. Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά άμεσα!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν είστε από τα πιο δεκτικά άτομα, όσο αφορά τους συνεταιρισμούς και το μοίρασμα. Όμως αν δεν θέλετε και τώρα να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, ενδέχεται να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία – που απαιτεί την ύπαρξη ενός διδύμου. Και τι έγινε δηλαδή αν χρειαστεί για λίγο να μοιραστείτε τη δόξα; Καλό θα σας κάνει!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Περνάτε μια φάση αναλγησίας αυτή την περίοδο, και δεν ελέγχετε το μέτρο σε όσα κάνετε και όσα λέτε. Μάλιστα κάποια από αυτά που ξεστομίζετε, ίσως είναι εντελώς προκλητικά. Αν βγάζετε τέτοιες συμπεριφορές σε φιλικές παρέες και με άτομα που κατανοούν τη φάση που διανύετε, ίσως και να την γλιτώσετε. Αν όμως φερθείτε με αυτό τον τρόπο σε άλλα κοινωνικά περιβάλλοντα, ενδέχεται να παίζετε την τύχη σας στον ρομαντικό τομέα…

ζωδια παρθένος
Αν πιέσετε τον εαυτό σας λίγο ακόμη, μπορεί να βγείτε εκτός ορίων… Αυτή η έξαρση που σας έχει καταβάλει για όλα, είναι ευεργετική μόνο ενόσω δεν είναι υπερβολική. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας, και χαλαρώστε με ένα φιλικό σας άτομο ή με μια ρομαντική πρόταση. Λίγη ηρεμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο στην υπερδιέγερσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια ζυγός
Όπου βρίσκεστε εσείς, εκεί είναι και η διασκέδαση! Γι’ αυτό η εποχή είναι η πλέον κατάλληλη, για να βρεθείτε με παλιούς φίλους και να μπείτε μαζί σε νέες δραστηριότητες. Μη διστάσετε να προτείνετε ακόμη και πράγματα που δεν συνηθίζετε, όπως καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες έξω από τα ενδιαφέροντά σας. Ακόμα κι αν οι υπόλοιποι γκρινιάξουν στην αρχή, στο τέλος θα είναι ευγνώμονες που σας ακολούθησαν.

ζωδια σκορπιός
Είναι πάντα συνετό να έχετε συναίσθηση των γνώσεών σας. Επί του προκειμένου, αντιμετωπίζετε ένα θέμα που χρειάζεται τη γνώμη ενός ειδήμονα. Μην επιλέξετε να λειτουργήσετε αυτόνομα, γιατί ενδέχεται να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη. Σας αξίζει να απολαύσετε λίγη επιτυχία, επειδή φανήκατε σεμνοί.

ζωδια τοξότης
Αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση που σας τρελαίνει, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρελαίνετε εσείς όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας… Αντί να παραπονιέστε συνέχεια, προτιμήστε να σωπάσετε για λίγο και να εκτιμήσετε την κατάσταση. Δείτε τη σαν μια παλίρροια, που έχει χρονοδιάγραμμα – αρκεί να περιμένετε σε ένα υψηλότερο σημείο μέχρι να περάσει…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά ενός ατόμου, σας έκανε να χάσετε όλο σας το ενδιαφέρον. Αφού το εντοπίσατε όμως, εσείς είστε οι κερδισμένοι. Αντί να εστιάζετε στα λάθη των άλλων, σκεφτείτε με αυτή την αφορμή τις δικές αδυναμίες, ώστε να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

ζωδια υδροχόος
Η διαπραγμάτευση και η επεξεργασία δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη φάση για εσάς! Φαίνεται ότι μπορείτε να καταφέρετε ο,τιδήποτε κι αν βάλετε στο μυαλό σας. Καλό θα είναι ωστόσο, να κάνετε τις επιλογές σας με σύνεση: αυτό που φαντάζει ονειρικό, δεν αποκλείεται να αποβεί καταστροφικό. Δεν υπάρχει τυχαία η έκφραση «πρόσεχε τι εύχεσαι»…

ζωδια ιχθύες
Όλα σας φαίνονται τόσο απατηλά αυτή την περίοδο, σε σημείο που να σας προκαλούν πόνο. Ενώ νομίζετε ότι έχετε βρει ένα εξαιρετικό άτομο, ξαφνικά δεν επιστρέφει τις κλήσεις σας. Μην πανικοβάλλεστε, απλά έτσι είναι η ζωή. Όταν βρίσκεστε εν μέσω δυσχερειών, είναι αδύνατον να δείτε τα θετικά που σας συμβαίνουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65