ζωδια για ελεύθερους 27/11 Κυριακή

test-prwtogoni-fantasia

ζωδια για ελεύθερους 27/11 Κυριακή

ζωδια κριός
Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια που σας διέπουν αυτή την περίοδο, σας καθιστούν απόλυτα ποθητούς. Είναι μια καλή συγκυρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και να κάνετε κάτι ενεργητικό επί αυτού. Όταν απολαμβάνετε τη ζωή κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, το ρομάντζο δεν μπορεί να σας αντισταθεί!

ζωδια ταύρος
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να αποδεικνύετε ότι έχετε γνώση για κάτι, με το κάνετε επίδειξη. Θα σας κάνει καλό αυτή την περίοδο να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς με την ευφυΐα σας. Να ξέρετε ότι εκπέμπεται πολύ περισσότερο αν την αξιοποιείτε διακριτικά, από το να επιδίδεστε σε μακροσκελείς μονολόγους επί αυτής…

 

ζωδια δίδυμοι
Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει αυτή την περίοδο η φωτογραφία σας στα λεξικά, δίπλα στη λέξη πείσμα! Όποιοι και όσοι κι αν ενοχλούνται από αυτή τη στάση σας, αδιαφορήστε. Είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που εκτιμούν και αγαπούν σε εσάς την επιμονή στις θέσεις σας. Αξιοποιήστε αυτό το θαυμασμό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είστε γεμάτοι ορμή για να απολαύσετε τα πάντα που αφορούν τη ζωή αυτή την εποχή, και μπράβο σας. Να είστε προσεκτικοί όμως καθ’ οδόν, γιατί ενδέχεται να συναντήσετε κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον που να απαιτεί μετριοπάθεια και πρόνοια, αντί για σκέτη – νέτη παρορμητική δράση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η ρομαντική σας πυξίδα σας οδηγεί αυτή την περίοδο σε κάποιες πολύ όμορφες ρομαντικές κατευθύνσεις, που πρέπει να τις εξερευνήσετε. Είναι ήδη δεδομένο ότι η καρδιά σας είναι δοσμένη σε αυτές, και δεν υπάρχουν λάθος στροφές στη συγκεκριμένη διαδρομή. Απολαύστε τη, γιατί μόνο καλό θα σας κάνει!

ζωδια παρθένος
Αν βλέπετε έναν πειρασμό να σας προκαλεί στο δρόμο σας, ποιο λόγο έχετε να μην ενδώσετε; Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να πάρετε αυτή την κατεύθυνση, να προσπεράσετε όλα τα σχέδια που ήδη έχετε στήσει, και να πορευτείτε σε αυτό το διαφορετικό μονοπάτι. Πάντα κάνει καλό στην καρδιά μια νέα προοπτική.

ζωδια ζυγός
Η εποχή απαιτεί από εσάς δράση και κίνηση! Δεν έχει καμία σημασία ποιο τρόπο θα βρείτε για να κινήσετε μύες και οστά, ούτε αν θα το κάνετε μόνοι ή με παρέα, εντός ή εκτός του σπιτιού σας. Σημασία έχει να ενδώσετε στην κινητική πρόκληση με ορμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί από εσάς να κατευνάσετε τον εγωκεντρισμό και την ατίθαση πλευρά σας. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν παρατηρήσετε τι γίνεται γύρω σας, από το προσπαθείτε να είστε πάντα στο επίκεντρο. Θα δείτε ότι θα αποκτήσετε πιο ρεαλιστική εικόνα για τη ζωή, αν συνειδητοποιήσετε από ποιους ανθρώπους έλκεστε εσείς αντί για το πόσοι και ποιοι άνθρωποι έλκονται από εσάς.

ζωδια τοξότης
Έχετε μια σκέψη στο μυαλό σας και αναρωτιέστε πώς πρέπει να κινηθείτε; Η απάντηση είναι απλή, αν σκεφτείτε τι έχετε να χάσετε. Με τη φιλική διάθεση που εκπέμπετε, μια ειλικρινής και ευθεία προσέγγιση μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Αν μη τι άλλο, θα έχετε καθαρή εικόνα για όσα έπονται.

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Κάντε σχέδια για τον εαυτό σας και μόνο αυτή την περίοδο και παραμερίστε λίγο τις κοινωνικές συμπεριφορές. Όλοι σας δίνουν λίγο στα νεύρα για κάποιο λόγο, ενώ ο χρόνος που θα διαθέσετε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας θα είναι καλά δαπανημένος. Φροντίστε και περιποιηθείτε λίγο εσάς, με τη συντροφιά σας και μόνο.

ζωδια υδροχόος
Προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί έπονται κάποιες ξαφνικές αλλά πολύ ενθουσιώδεις αλλαγές για τη ζωή σας. Οπλιστείτε με ενέργεια, και διοχετεύστε όση περισσότερη μπορείτε στα ερωτικά σας. Τα καινούργια πράγματα αποτελούν τα μικρά άλματα, που γίνονται για να κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο γλυκιά!

ζωδια ιχθύες
Είναι απόλυτα φυσικό να σκέφτεται κάποιος ποια θα είναι η εξέλιξη σε μια συγκεκριμένη ρομαντική του περιπέτεια. Αυτό όμως διαφέρει πολύ από τη δική σας πρακτική, του να σας παρασύρει η φαντασία σας σε άλλα κοσμικά επίπεδα. Το μόνο που καταφέρνετε, είναι να αποσπάστε από όσα πραγματικά συμβαίνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις