ζωδια για ελεύθερους 28/01 Σάββατο

ζωδια για ελεύθερους 28/01 Σάββατο

ζωδια κριός
Σήμερα καλείστε να καλλιεργήσετε ένα κλίμα μυστηρίου στα άτομα που θα συναντήσετε, ειδικά αν είναι καινούργιες γνωριμίες και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος! Είναι δεδομένο ότι είστε από φύση σας ευγενείς και ερωτικοί, ωστόσο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα να διατηρήσετε σιωπηλή και αινιγματική στάση…

ζωδια ταύρος
Τα μικρά πράγματα που διέπουν τα καινούργια άτομα που γνωρίζετε, μπορεί να είναι πιο χαρακτηριστικά από όσα έχουν να πουν τα ίδια τα άτομα. Επειδή οι τρόποι του καθενός έχουν σημασία, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος και θα μάθετε πολλά για τους άλλους!

 

ζωδια δίδυμοι
Η ζωή διέπεται από καλές και κακές στιγμές. Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει για εσάς μια πλειάδα και από τις δύο κατηγορίες. Μην σας τρομάξει το κλείσιμο μιας πόρτας στον έρωτα, γιατί θα ανοίξει ένα παράθυρο σε μια νέα ευκαιρία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ξυπνήσατε το πρωί και δεν σας περίμενε έτοιμο ένα ονειρικό πρόγευμα, με τριαντάφυλλο στο δίσκο; Όσο κι αν έχετε παραμερίσει λίγο τον ρομαντισμό από τη ζωή σας αυτή την περίοδο, δεν σημαίνει ότι δεν σας αξίζει η περιποίηση! Προσφέρετέ τη εσείς στον εαυτό σας, και δώστε του χρόνο να την απολαύσει!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν έχετε όλα τα θέματά σας τακτοποιημένα, αυτή την περίοδο θα πρέπει να σας συντροφεύει ένα άτομο συνεπαρμένο από τη γοητεία της εξωστρέφειάς σας και του χιούμορ σας. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάπου έχετε κωλυσιεργήσει! Κάντε τα βήματα που πρέπει.

ζωδια παρθένος
Σίγουρα το ρομάντζο είναι σημαντικό, όμως εξίσου μεγάλη σημασία και αφοσίωση πρέπει να δίνετε και στους υπόλοιπους δεσμούς που έχετε στη ζωή σας. Δώστε χρόνο και χώρο στην οικογένειά σας και στους φίλους σας, για να φροντίσετε και αυτές τις σχέσεις.

ζωδια ζυγός
Κάτι είχατε στην άκρη της γλώσσας σας και προσπαθούσατε να το συγκρατήσετε; Μην εκπλαγείτε καθόλου αν σας ξεφύγει ξαφνικά και απρόσμενα! Εντούτοις θα το εκφράσετε με τόση χάρη και τόσο νάζι, που περισσότερο θα γοητεύσετε παρά θα προκαλέσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Πριν καλέσετε σε μια έξοδο ένα άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας, φροντίστε να κάνετε μια μικρή «έρευνα». Θα εκπλαγείτε από όσα μπορεί να σας αποκαλύψει ο κύκλος σας, αλλά και όσα θα σας πει το ίδιο το άτομο.

ζωδια τοξότης
Ποιος δεν συναρπάζεται με ένα πάρτυ; Ποιος δεν συναρπάζεται με ένα θεματικό πάρτυ; Ποιος δεν ενθουσιάζεται με ένα πάρτυ που είναι γεμάτο καινούργια πρόσωπα; Εσείς ενθουσιάζεστε εύκολα έτσι κι αλλιώς, γι’ αυτό αναζητήστε τα καλύτερα πάρτυ αυτής της περιόδου!

ζωδια αιγόκερως
Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι ενδέχεται σήμερα να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, ειδικά στο ρομαντικό πεδίο. Αν καταφέρετε να τα χειριστείτε χαλαρά και χωρίς να σας ταράξουν, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα βρεθείτε σο ιδεώδες σκηνικό για εσάς, ένα πάρτυ με επίκεντρο της προσοχής εσάς! Είστε ειδήμονες στο να κάνετε γνωριμίες αλλά και να συστήνετε ανθρώπους μεταξύ τους, γι’ αυτό εμπλακείτε και θα περάστε υπέροχα.

ζωδια ιχθύες
Επιτέλους, ανοίξτε τα αφτιά σας και τα μάτια σας! Ακούστε και κοιτάξτε γύρω σας! Συντονιστείτε με το περιβάλλον και θα εκπλαγείτε από όσα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75