ζωδια για ελεύθερους 28/02 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 28/02 Τρίτη

ζωδια κριός
Νιώθετε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε τέτοιες στιγμές, είναι ότι έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Μιλήστε με έναν καλό φίλο και θα δείτε να επανέρχεται η καλή σας διάθεση.

ζωδια ταύρος
Όταν κάτι δεν κυλάει όπως θα θέλατε, είστε ανοικτοί σε καινούργιες ιδέες για να λειτουργήσετε πιο αποτελεσματικά. Αν μια ρομαντική γνωριμία σας έχει αφήσει προβληματισμένους, συζητήστε το με τους φίλους σας. Η αντικειμενικότητά τους θα σας υποδείξει ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε συνέχεια στα ίδια μέρη; Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, αναζητήστε κάτι διαφορετικό. Δεν έχει σημασία αν θα είναι μια διεθνής κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά ή μια ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Σημασία έχει να διευρύνετε την οπτική σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όταν όλοι κοιτούν την επιφάνεια, εσείς είστε σε θέση να δείτε το φως που εκπέμπουν οι άνθρωποι από μέσα τους! Η ικανότητά σας να αναγνωρίζετε την εσωτερική ομορφιά, είναι ένα χάρισμα που σας βοηθά θα επιλέγετε να προσεγγίσετε άτομα που πραγματικά αξίζει να γνωρίσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σκεφτείτε ποιος είναι ο φίλος σας με τις περισσότερες επαφές στο τηλέφωνό του. Τολμήστε να μιλήσετε μαζί του και να τον ρωτήσετε ποιο άτομο από τα αμέτρητα που γνωρίζει, αξίζει ένα ραντεβού μαζί σας! Ακόμη κι αν αρχίσει το πείραγμα, θα σας κάνει τις συστάσεις.

ζωδια παρθένος
Απολαμβάνετε να επιφέρετε τάξη εκεί που υπήρχε χάος μέχρι πριν λίγο! Είστε περήφανοι που έχετε όλη σας τη ζωή οργανωμένη τόσο καλά. Τι γίνεται όμως, αν μπει στη ζωή σας ένα ιδιαίτερο άτομο που είναι πιο «άτσαλο» όσο αφορά την τάξη; Μπορείτε άραγε να απολαύσετε κι εσείς λίγη ακαταστασία και ανοργανωσιά στη ζωή σας; Πραγματικά, αξίζει τον κόπο να το μάθετε κάποια στιγμή!

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα καταφέρετε να αποκτήσετε μια ουσιαστική επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Έχοντας πλέον την ωριμότητα και την ψυχραιμία να ξεχάσετε τα παλιά, μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου μαζί. Δεν έχει σημασία αν θα είναι πάλι σε επίπεδο σχέσης ή σε φιλικό, το σημαντικό είναι να κλείσετε τις πληγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι δραστικό! Δεν έχει σημασία αν θα είναι κάτι συνταρακτικό ή κάτι απλό, σημασία έχει ότι θέλετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας σταματήσει.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα καταφέρετε να λάμψετε σε κάθε κοινωνική σας επαφή. Είτε πρόκειται να κατατοπίσετε έναν νέο συνάδελφο στον εργασιακό σας χώρο, είτε να συναντήσετε την παρέα σας μετά τη δουλειά, θα διασκεδάσετε πολύ. Κάπου εκεί θα κάνετε και νέες γνωριμίες!

ζωδια αιγόκερως
Δεν υπάρχει λόγος να πέφτει η διάθεσή σας επειδή είστε οικονομικά στριμωγμένοι. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε καθημερινή βάση, για να δραστηριοποιηθείτε ή να διασκεδάσετε ανέξοδα. Ανακαλύψτε τι γίνεται στη δική σας γειτονιά!

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Οι φίλοι σας είναι ενθουσιασμένοι, γιατί θεαθήκατε παρέα με ένα ιδιαίτερο άτομο! Μην βιαστείτε να αποκαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας με το εν λόγω άτομο, δεν είστε υποχρεωμένοι εξάλλου να τα λέτε όλα.

ζωδια ιχθύες
Μήπως είστε το τελευταίο αδέσμευτο άτομο στην παρέα σας; Αν αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί, μην καθυστερείτε καθόλου! Με τον ίδιο τρόπο που ζευγάρωσαν όλοι οι άλλοι, θα ζευγαρώσετε κι εσείς. Ρωτήστε τους ή ζητήστε τους να σας γνωρίσουν καινούργια άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia