ζωδια για ελεύθερους 28/08 Δευτέρα

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια για ελεύθερους 28/08 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Οι κοινωνικές σας χάρες είναι εκπληκτικές. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να αποκαλύψετε στους άλλους και τι να κρατήσετε αυστηρά για τον εαυτό σας. Είναι μέρος όλων αυτών που σας κάνουν τόσο γοητευτικούς. Κάποιο συγκεκριμένο άτομο βρίσκει την αίσθηση της διακριτικότητας που σας διακρίνει, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ζωδια Ταυρος
Η επικέντρωση σε κάτι, είναι αυτό που το βοηθάει να συμβεί. Είναι μια καλή στιγμή να ξεσκαρτάρετε τις ερωτικές σας προοπτικές και να ξεχωρίσετε αυτές που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε σοβαρή σχέση. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά.

 

Ζωδια Διδυμοι
Μιλάτε πολύ σήμερα. Εξισορροπήστε αυτή την ενέργεια, με ένα διάστημα ησυχίας. Θα ανακαλύψετε ότι αυτό το διάλειμμα σας δίνει τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με τις σκέψεις σας, όπως επίσης και με τις σκέψεις κάποιου πιθανού ερωτικού συντρόφου. Απολαύστε τη σιωπή.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Το να καταφέρετε να επιτύχετε αυτή τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στη σταθερότητα και στον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή, είναι μια αέναη διαδικασία. Θα το καταφέρετε, και τότε θα καταφέρετε να πηγαίνετε από το ένα άκρο στο άλλο χωρίς πρόβλημα. Σύντομα θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Έχετε συνηθίσει να περνάει πάντα το δικό σας, αλλά μπορεί να το αντισταθμίζετε υπέρ του δέοντος όντας υπερβολικά εξυπηρετικοί με κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο. Εξάλλου, δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς τα δικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας ούτε και θα έπρεπε.

Ζωδια Παρθενος
Το ζήτημα της συνεργασίας τριγυρίζει στο μυαλό σας και όχι άδικα. Καταφέρνετε να κάνετε θαύματα όταν συνεργάζεστε με κάποιο άλλο άτομο, σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τώρα αρχίζετε να σκέφτεστε πώς μπορεί να επωφεληθεί από αυτό και η ερωτική σας ζωή.

Ζωδια Ζυγος
Ο έρωτας είναι κάτι χαλαρό, άνετο και γοητευτικό. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι ευφάνταστο μαζί. Πηγαίνετε για βαρκάδα, κάντε μια βόλτα σε μια άγνωστη γειτονιά και αρχίστε να μαθαίνετε ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Αν ψάχνετε για την αγάπη, έρχεται προς το μέρος σας μια πολύ καλή ευκαιρία σε κοινωνικό επίπεδο. Μπαίνετε σε πειρασμό να πείτε «ναι» και μετά να το ακυρώσετε αλλά καλό θα ήταν όπως και να έχει να βγείτε εκεί έξω! Εσείς και κάποιο ιδιαίτερο άτομο, μπορεί να έχετε μια καλή στιγμή.

Ζωδια Τοξοτης
Είναι λες και κάποιος έριξε κατάρα σε αυτή την εκκολαπτόμενη σχέση. Στην αρχή δεν μπορούσατε να διακρίνετε το πρόβλημα επειδή ήσασταν πολύ κοντά αλλά τώρα τα άστρα σας δίνουν μεγαλύτερη προοπτική.

Ζωδια Αιγοκερως
Οι μεγάλες συγκεντρώσεις εμπνέουν τις καλύτερες και τις πιο κοινωνικές σας παρορμήσεις. Δεν χρειάζεται να τραβήξετε όλη την προσοχή πάνω σας αλλά οποιοσδήποτε με λίγη αντίληψη θαυμάζει τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πλήθη.

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Το να είστε άνετοι και χαλαροί στην ερωτική σας ζωή, δεν αποδίδει πια όπως παλιά. Ίσως αυτό να είναι ένας υπαινιγμός ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε και λίγη στρατηγική. Δεν χρειάζεται να προγραμματίζετε τα πάντα – απλά να είστε συνετοί στις επιλογές που κάνετε.

Ζωδια Ιχθυες
Τα άστρα σας δίνουν ήδη εντυπωσιακή διαίσθηση και κοφτερό μάτι σε ό,τι αφορά ζητήματα ιεραρχίας. Δεν κυνηγάτε ανελέητα το κοινωνικό κύρος αλλά μπορείτε να διακρίνετε κάποιον που έχει υψηλή κοινωνική θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις