αστρολογος προβλεψεις 28/08 Δευτέρα

αστρολογος προβλεψεις 28/08 Δευτέρα

Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη με θηλυκή ενέργεια, που φέρνει περισσότερο συναίσθημα, ευαισθησία και ενεργοποίηση του υποσυνείδητου. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για δημιουργική εργασία. Θα ήταν καλό να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Θα είναι ευνοϊκή επίσης, για να περάσετε χρόνο με τη συντροφιά γυναικών για θέματα που θα αφορούν τις γυναίκες.

Σήμερα το έδαφος θα είναι πρόσφορο για την αγορά πραγμάτων για το σπίτι, για τον προγραμματισμό θεμάτων που αφορούν το σπίτι σας και για οικιακές εργασίες. Το σύμβολο της ημέρας είναι το πουλί Φοίνικας, που συμβολίζει την αναγέννηση. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα μετάνοιας, εξαγνισμού, και μεταμόρφωσης. Είναι αίσια για την υπογραφή συμβολαίων ή την υποβολή αιτήσεων.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η αρχή της εβδομάδας ως σύνολο θα είναι δύσκολη, χαοτική και απρόβλεπτη. Ακόμη και καλά σχεδιασμένα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, λόγω νέων απρόσμενων περιστάσεων.
Μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα ή να χρειαστεί να φροντίσετε για την υγεία ενός κοντινού σε εσάς ατόμου.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα με μια έκρηξη ενέργειας, με νέες ιδέες σε αυτά που κάνετε, νέες ευκαιρίες και πολλά άλλα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συνομιλίες.
Θα έχετε μια καλή ημέρα για να αναπτύξετε σημαντικά οικονομικά θέματα για εσάς. Να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους στο περιβάλλον εργασίας σας, καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα είναι πιο περίπλοκη και προβληματική από όσο συνήθως. Εάν έχετε την υποχρέωση να υπογράφετε ή να νομιμοποιείτε έγγραφα, να είστε προσεκτικοί σχετικά με όρους, υποχρεώσεις και ούτω καθεξής.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας, να το ανανεώσετε ή να πάρετε κάποια έπιπλα, να κάνετε κάποια τεχνική εργασία στο σπίτι σας και τα λοιπά. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο δώρο ή χαρούμενα νέα, για κάποιον που ζει έξω από το σπίτι σας. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να έχετε κάποιο καλό εισόδημα από την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων μπορεί να εξακολουθήσετε να είστε εξαπατημένοι ή απογοητευμένοι από την προσδοκία σας σχετικά με τα χρήματα.  Θα έχετε μια συνομιλία ή θα βιώσετε ένα γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένα νέο άτομο (που ζει μακριά από εσάς). Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες συγγενείς σας, με φίλες ή γυναίκες πελάτες, θα είναι δύσκολες. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή να κάνετε μια οικονομική συμφωνία με κάποιον που γνωρίζετε ήδη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις