ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Δευτέρα Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Η θέση σας είναι δύσκολη, και για αυτό, εσείς ευθύνεστε. Έχετε μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, και μάλλον …κάποιος έχει στεναχωρηθεί. Καλείστε άμεσα και μέσα στις επόμενες ημέρες, να βρείτε πια την προσωπική σας ισορροπία, και να βάλετε τάξη σε αυτό το χάος. Ζυγίστε τι και ποιον τελικά αγαπάτε και μπορείτε …να έχετε στο πλάι σας και κάντε τις κινήσεις που πρέπει. Από τον χώρο εργασίας σας, θα έχετε κάποιες καλές ειδήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Δεν θα χρειαστεί να πάτε και πολύ μακριά, για να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Μέσα στον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο ήδη υπάρχει κάποιος που σας έχει ερωτευτεί. Μπορεί και να το ξέρετε ήδη. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν προτάσεις και πλησιάσματα που θα σας γοητεύσουν. Σε επόμενο τόνο, σας έρχονται και οι ερωτικές εξομολογήσεις. Είναι μια περίοδος που θα δείτε. γενικότερα την αισθηματική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Οι σκέψεις σας, είναι βαριές και στενάχωρες. Αυτό έχει να κάνει με το πρόσφατο σας παρελθόν, που δεν σας απέδωσε στον αισθηματικό σας τομέα, αυτά που θέλατε. Δεν πειράζει. Ο Σεπτέμβριος, έχει πολλά δώρα και εκπλήξεις, που σίγουρα θα σας δικαιώσουν. Εσείς που έχετε μια ήδη σοβαρή – μόνιμη σχέση, είναι πιθανόν, να σας γίνει μια πιο ιδιαίτερη πρόταση από τον άνθρωπο σας. Λίγη υπομονή… και όλα θα σας έρθουν, όπως τα είχατε σχεδιάσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Από όλα αυτά, που περάσατε το Καλοκαίρι, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μόνο τα καλά. Όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά να λύσετε και με τον άνθρωπο σας, αλλά μην βιάζεστε, καθώς έχει και αυτός, κάποια πράματα να σας αναφέρει. Εσείς που διατηρείτε σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα ακούσετε για μόνιμη μετοίκηση πλέον. Οικονομικά – επαγγελματικά θέματα, σας χρειάζονται περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Έχετε γοητεύσει πολλές και νέες γνωριμίες. Αυτό το βλέπετε και πια καθημερινά στην ζωή σας. Αυτό όμως που πιο επισταμένα… θα πρέπει να δείτε, είναι και ποιος είναι ο καλύτερος υποψήφιος για την καρδιά σας. Μετά τα μέσα του νέου μήνα του Σεπτεμβρίου, πολλά θα σας αποκαλυφθούν. Εσείς που έχετε από κοινού, με τον άνθρωπο σας, αποφασίσει να δεσμευτείτε – παντρευτείτε μέσα στο έτος, σιγουρέψτε πρώτα τις οικονομικές σας απολαβές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Αν δεν μπορείτε να χωρίσετε, επειδή υπάρχουν και κάποια πρακτικά θέματα στη μέση, θα ήταν πραγματικά έντιμο από την μεριά σας, να το πείτε στον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά της εποχής δημιουργούν παρεξηγήσεις και εκνευρισμό, άρα να είστε παραπάνω προσεχτικοί στον χειρισμό της γλώσσας. Μέχρι να βρείτε την χρυσή τομή, ασχοληθείτε πιο προσεχτικά και επισταμένα με τα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.