ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Δευτέρα Β

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Είσαστε ανάμεσα σε ένα σωρό από διαφορετικά προβλήματα, που προσπαθείτε να λύσετε για το καλό όλων. Είσαστε από τα πιο ικανά ζώδια, άρα με την σωστή οργάνωση, θα τα καταφέρετε. Εσείς που προσπαθείτε να ξαναφτιάξετε την ζωή σας… θα πρέπει να κλείσετε πρώτα τους κύκλους με το πολύπαθο παρελθόν σας. Επίσης, μια προσοχή θα πρέπει να δώσετε και σε οικονομικά ανοίγματα …που ήδη σκέφτεστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Υπάρχουν πολλά καινούργια άτομα που σας γνέφουν ερωτικά και σας γοητεύουν. Σίγουρα αυτό είναι και το αδύναμο σημείο του ζωδίου σας. Εσείς χαλαρώστε, ακούστε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν, και μετά τις πρώτες εβδομάδες του Φθινοπώρου, δώστε τις όποιες απαντήσεις σας. Οι ήδη έν σχέση, πιθανόν και να ακούσουν μέχρι πρόταση γάμου – εγκυμοσύνη ή και κάτι άλλο που θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Εσείς αυτό το διάστημα, έχετε δώσει την απόλυτη προσοχή και προτεραιότητα σας, σε θέματα που ακουμπούν την εργασία, και τις μετακινήσεις σας ένεκα νέων συνεργασιών – επενδύσεων. Αυτό ίσως, και άθελα σας, να σας έχει απομακρύνει από το ταίρι σας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αυτοί που είναι μόνοι, και ένεκα των άνω δραστηριοτήτων, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέους ανθρώπους που θα τους τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Ξέρετε ότι σε ένα συγκριμένο άτομο, αρέσετε πολύ. Αυτό σας κάνει να το περιμένετε να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα όποια συναισθήματα του. Αυτό που έχει στο τώρα την σημασία του, είναι και εσείς να είστε έτοιμοι για να εμπλακείτε σε έναν σοβαρό διάλογο, που πιθανόν και να σας φέρει πιο κοντά. Πολλές και μεγάλες είναι και οι πιθανότητες και για τους χωρισμένους… άμεσα να ξανασμίξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Υπάρχον πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην καρδιά σας, για κάποιες λάθος συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Μην ασκήσετε αυτήν την εποχή κάποια παραπάνω επικοινωνιακή πίεση, για να πάρετε τις απαντήσεις σας. Από την νέα σεζόν του Φθινοπώρου …έχετε να ακούσετε πολλά και που θα σας οδηγήσουν στις τελικές σας αποφάσεις. Το χρήμα – άνεση υλική που περιμένετε, σας έρχονται άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Το μυαλό και η καρδιά σας, σίγουρα είναι πάνω σε μια αναποφασιστική κατάσταση που μόνο σας ταλαιπωρεί. Έχετε επιλέξει έναν άνθρωπο, που στο τώρα βλέπετε σε όλο το εύρος τους, τα μειονεκτήματα του. Από την άλλη υπάρχει και μια αισθηματική εκκρεμότητα με το παρελθόν που θέλετε να της δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Σκεφτείτε και πάρτε απέναντι σε όλους… μια θέση ευθύνης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.