ζωδια για ελεύθερους 28/12 Τετάρτη

ydroxoos-xwrismos

ζωδια για ελεύθερους 28/12 Τετάρτη

ζωδια κριός
Μπορείτε τώρα να αναμένετε τα απρόβλεπτα! Τα σχέδιά σας μπορεί να παίρνουν αλλόκοτη τροπή, με αποτέλεσμα η πρώτη σας αντίδραση να είναι να γίνεστε οξύθυμοι. Αν καταφέρετε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε πολλά.

ζωδια ταύρος
Ένα αδιάφορο βλέμμα γύρω στο δωμάτιο, μπορεί να μαγνητιστεί κάπου… Μια ανέμελη συζήτηση, μπορεί να αποκτήσει ένταση… Δεν αποκλείεται τώρα να λάβετε λίγα περισσότερα απ’ όσα αναμένατε στον τομέα του έρωτα!

 

ζωδια δίδυμοι
Κάντε μια παύση! Πρέπει άμεσα να μειώσετε την ταχύτητά σας ή θα καταρρεύσετε – κι αυτό δεν είναι καθόλου ελκυστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας με καλό και σωστό φαγητό, ασκηθείτε λίγο, αναζητήστε πνευματική και συναισθηματική ισορροπία. Μόνο έτσι θα ανακτήσετε γρήγορα τον πανέμορφο εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτό που αποζητάτε, είναι να είστε περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όλους εκείνους που σας περιβάλλουν με το χιούμορ και τη στήριξή τους, που σας βοηθούν να κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τον κόσμο. Δεν αποκλείεται να χρειαστείτε και τη συμβουλή τους στο ρομαντικό πεδίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Ένα άτομο που έχει ανάλογες απόψεις με τις δικές σας, μπορεί να μην έχει τις ίδιες προτεραιότητες με εσάς. Αν κατανοήσετε αυτή τη διαφορά σύντομα, θα αποφύγετε πολλούς πονοκεφάλους αργότερα. Πρέπει να κάνετε τα καίρια ερωτήματα και να ακούσετε με προσοχή τις απαντήσεις.

ζωδια παρθένος
Ο καλύτερος στόχος για εσάς αυτή την περίοδο είναι πολύ απλός: δώστε προτεραιότητα στους φίλους σας και όχι στο ρομαντικό πεδίο. Αυτό θα σας απελευθερώσει και θα νιώσετε ξανά ο εαυτός σας, χωρίς τρελές προσδοκίες από κανέναν.

ζωδια ζυγός
Αυτή την περίοδο ενδέχεται να χρειαστεί να βρείτε από την πεπατημένη σας, για να μπορέσετε να βρείτε ξανά την παροιμιώδη ισορροπία σας. Ίσως να είναι πολύ απλή η πορεία, να αρκεί να φανείτε πλέον γενναιόδωροι με το χρόνο σας, τη διάθεσή σας να ακούσετε, με το χαμόγελό σας. Το βέβαιο είναι ότι αξίζει τον κόπο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Μάθετε να χαμογελάτε. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ένα απλό μειδίαμα ή μια πηγαία ευθυμία, το θέμα είναι ότι αυτό χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας. Αυτό από μόνο του θα ανοίξει τα μονοπάτια για πολλών ειδών ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ζωδια τοξότης
Μήπως έχετε την αίσθηση ότι κάτι έχετε ξεχάσει; Μπορεί να αφορά κάτι πολύ απλό, όπως το πού βάλατε τα κλειδιά σας. Ωστόσο αποτελεί ένα σημάδι ότι πρέπει να βρείτε ξανά την ισορροπία ανάμεσα στον εσωτερικό σας κόσμο και το περιβάλλον.

ζωδια αιγόκερως
Άμεσες αποφάσεις; Το στοιχείο σας! Θα ξέρετε με ποιον θέλετε να μιλήσετε, τι ακριβώς πρέπει να πείτε και πότε πρέπει να αρκεστείτε να χαμογελάσετε. Απόψε βγείτε με φίλους και αδράξτε κάθε ευκαιρία και κάθε συγκυρία που θα προκύψει!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια υδροχόος
Η τοποθέτηση του εαυτού σας σε μια ευάλωτη θέση όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο, αποτελεί πάντα ένα ρίσκο. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, είναι αυτό που ενδείκνυται και θα αξίζει τον κόπο. Από όλα τα πιθανά αποτελέσματα μιας τέτοιας διαδικασίας, η προσωπική σας ωρίμανση είναι το πιο σίγουρο.

ζωδια ιχθύες
Αν θέλατε να περιγράψετε αυτή τη στιγμή με ένα οδικό σήμα, την αίσθηση της προσωπικής σας ζωής και των συναισθημάτων σας, ποιο θα ήταν αυτό; Το πιο πιθανό είναι το «Προσοχή, Έπονται Πολλές Στροφές», είτε το «Περιορισμένη Ορατότητα». Να αναμένετε κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και λίγη ομίχλη στην πορεία σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66