ζωδια για ελεύθερους 29/01 Κυριακή

4835786_orig

ζωδια για ελεύθερους 29/01 Κυριακή

ζωδια κριός
Μπορεί μέσα σας να ζηλεύετε τις φαινομενικά τέλειες σχέσεις που βλέπετε στο περιβάλλον σας, όμως θα έπρεπε να έχετε μάθει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πάντα και παντού υπάρχουν προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή – κοινωνική και προσωπική.

ζωδια ταύρος
Σήμερα ξεχειλίζετε από γλύκα και τρυφερότητα, γι’ αυτό δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε παρέα για έξοδο απόψε. Αν μάλιστα διατηρήσετε αυτή την πλευρά σας και δεν ξυπνήσει ο πεισματάρης εαυτός σας, θα δείτε σύντομα βελτίωση και στην προσωπική σας ζωή. Η υπομονή σας θα ανταμειφτεί, ενόσω αντιστέκεστε στην ανάγκη σας να κυριαρχείτε.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα ακτινοβολείτε κυριολεκτικά, και αυτό σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας μπορεί να φωτίσει όποιον χώρο βρεθείτε! Ίσως μάλιστα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή, από τις πολλές που θα σας προκύψουν… Μην αγχωθείτε γι’ αυτό από νωρίς όμως, αφήστε τα ενδιαφερόμενα άτομα να σας προσεγγίσουν, και αποφασίζετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είστε ηγετικά άτομα, κι αυτό είναι σφραγισμένο στην ιδιοσυγκρασία σας. Πρέπει όμως να χειρίζεστε με προσοχή αυτό το χάρισμα, γιατί ο υπερβολικός έλεγχος επί παντός επιστητού μπορεί και να γυρίσει εναντίον σας. Διοικήστε λοιπόν με σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Καλό είναι να προβάλλετε την βασιλική σας φύση, το κακό είναι να ενδίδετε στην περηφάνια σας και να μένετε σε μια σχέση που υποτάσσει τα χαρίσματα και τον αυθορμητισμό σας. Η εποχή δεν ενδείκνυται για συμβιβασμούς και δεν σας ταιριάζει να μπαίνετε σε διαδικασίες παζαριών.

ζωδια παρθένος
Έχετε μια τάση να ανακαλύπτετε διάφορα, όμως την περιορίζετε στο να ανακαλύπτετε πού έχετε αφήσει τα κλειδιά σας. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να την αξιοποιήσετε για να εντοπίσετε και το κατάλληλο ταίρι; Έχετε καταφέρει να ζευγαρώσετε πολύ κόσμο, καιρός να το κάνετε και για τον εαυτό σας. Εξάλλου ποιος σας ξέρει καλύτερα από εσάς τους ίδιους;

ζωδια ζυγός
Έχει φτάσει η στιγμή να αλλάξετε σταθμό στο ράδιο! Αφήστε τις μπαλάντες και βρείτε κεφάτα τραγούδια, για να γιορτάσετε τη νέα σας ζωή στον ρομαντικό τομέα. Φροντίστε να ανανεώσετε άμεσα όλα όσα χρειάζονται ανανέωση, προκειμένου να συμβαδίζουν με την καινούργια σας πορεία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Όταν αποφασίσετε να παίξετε, παίζετε μέχρι τελικής πτώσης. Μέχρι και το τέλος του μήνα λοιπόν, καλείστε να μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά, να διασκεδάσετε και να είστε όσο πιο ανέμελοι μπορείτε. Αποφύγετε ακόμη και τους πειρασμούς, για να δεσμευτείτε με ένα άτομο. Καλλωπίστε το κεντρί σας και βγείτε για «να δείτε και να σας δουν».

ζωδια τοξότης
Δεν θα μπορούσατε να γίνετε λιγότερο επιτηδευμένοι! Ο κόσμος είναι για εσάς σαν μια μεγάλη παρτίδα πόκερ, όπου εσείς μοιράζετε τα χαρτιά. Προσέξτε μόνο να μην σας κατακλύσει τόσο η τάση σας για διασκέδαση, ώστε να σαμποτάρετε μόνοι σας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες στο ρομαντικό πεδίο. Τα αστειάκια είναι εξαιρετικά όταν είστε με τους φίλους σας, δεν είναι όλοι έτοιμοι να κατανοήσουν το χιούμορ σας.

ζωδια αιγόκερως
Είστε τόσο εχέμυθοι, που δεν θα μπορούσαν ούτε με βασανιστήρια να σας αποσπάσουν κάποιο μυστικό. Προσέξτε μόνο μην παρεξηγηθεί αυτό το χάρισμά σας, και φανείτε ως κρυψίνους προς ένα άτομο που ενδιαφέρεται για εσάς. Ίσως δεν μπορέσει να προσπελάσει τη σοβαρότητά σας και να φτάσει στις ευαίσθητες χορδές σας. Αφήστε τον αυτοέλεγχό σας στο σπίτι απόψε, για να καταφέρει μια καινούργια φλόγα να λιώσει το παγερό σας περίβλημα.

zwdia-fotia

ζωδια υδροχόος
Πολλές φορές έχετε εκλάβει ως απόλυτα φυσιολογικά, πράγματα που σε άλλους φαντάζουν αλλόκοτα. Γι’ αυτό εξάλλου δεν θεωρήστε από τα άτομα που συμβαδίζουν με τις παρέες τους, ενώ έχουν πάντα πιστούς οπαδούς της αινιγματικής τους ενέργειας! Το πρόβλημα με αυτή την ιδιάζουσα ιδιοσυγκρασία σας, είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέγετε το κατάλληλο άτομο για ταίρι σας… Αφού όμως δεν είστε συμβατικοί, μήπως είναι καλύτερα να τα δοκιμάσετε όλα;

ζωδια ιχθύες
Σας είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο να χαθείτε μέσα στο πλήθος σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα να ακολουθείτε μια μάζα, από το χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Ό,τι κι αν κάνετε όμως, δεν μπορείτε να κρυφτείτε από ένα ζευγάρι μάτια που παρακολουθεί κάθε κίνησή σας! Σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε να τα αποφύγετε;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75