ζωδια για ελεύθερους 29/02 Δευτέρα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια κριός
Σίγουρα δεν σας είναι εύκολο να διατηρείτε μια πνευματική ισορροπία όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Αν κάποιος πει την λάθος ατάκα στη διάρκεια του δείπνου, σας είναι δύσκολο να το αφήσετε να περάσει. Κάντε μια ειλικρινή προσπάθεια να είστε αντικειμενικοί και λιγότερο κριτικοί προς τους άλλους, προκειμένου να δώσετε στο άλλο άτομο μια ευκαιρία διεκδίκησής σας.

 

 

ζωδια ταύρος
Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την κοινωνική σας ζωή. Αν διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας με τους άλλους από τη μία και τις ευθύνες σας από την άλλη, θα μειώσετε πολλές από τις εντάσεις και τα άγχη σας. Πάψτε να σπαταλάτε χρόνο σε δραστηριότητες που απαιτούν μόνο δουλειά και δεν έχουν καμία ανταμοιβή.

ζωδια δίδυμοι
Αξιοποιείστε τα δημιουργικά ταλέντα σας προς την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής, προκειμένου να έχετε τη συνάντηση που θέλετε με το άτομο που φλερτάρετε τελευταία. Τολμήστε ακόμη και να προτείνετε να ασχοληθείτε μαζί με τα καλλιτεχνικά χόμπι, τα δικά σας ή του άλλου ατόμου.

zodia-taro-45

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να μην κυλήσει όσο απρόσκοπτα ελπίζατε. Δεν ήρθε όμως και το τέλος του κόσμου. Αν το προσπαθήσετε πραγματικά, μπορείτε να μετατρέψετε ένα απρόβλεπτο εμπόδιο σε επιτυχία, αρκεί να αλλάξετε την οπτική σας. Η θετική στάση είναι εκείνη που θα σας καταστήσει έτοιμους για τα πάντα.

ζωδια λέων
Δεν περνά απαρατήρητη η ευγενική και υποστηρικτική στάση που έχετε κρατήσει απέναντι σε ένα φιλικό σας άτομο που έχει ανάγκη. Μάλιστα ήδη έχει διαρρεύσει η φήμη σας, ότι είστε πρωτοκλασάτος ως φίλος! Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν ένα άτομο που σας θαυμάζει κρυφά, εκθειάσει την ευγενική σας φύση..

ζωδια παρθένος
Είναι δύσκολο να μοιράσετε ισότιμα τον χρόνο σας μεταξύ του φιλικού και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αντί να γίνεστε χίλια κομμάτια για να τους έχετε όλους ικανοποιημένους, μείνετε ενιαίοι και οργανώστε συγκεντρώσεις στο σπίτι ή έξω όπου μπορείτε να βρεθείτε όλοι μαζί!

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

 

ζωδια ζυγός
Η μέρα σήμερα είναι η πλέον κατάλληλη για να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Βρεθείτε με έναν φίλο για να πάτε τη βόλτα που συζητάτε καιρό ή βγείτε για δείπνο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προτιμήστε το νέο ρεστοράν που άνοιξε και είστε περίεργοι να επισκεφθείτε. Παραμείνετε σήμερα ανοικτοί και έτοιμοι για εξερευνήσεις!

ζωδια σκορπιός
Όταν κάποιο άτομο είναι τυλιγμένο στο μυστήριο, γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πολλοί θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα. Όμως σήμερα θα είναι συνετό να μην κινηθείτε με υπερβολική απατηλότητα. Σας ενδιαφέρει να είστε αρεστοί, όχι καχύποπτοι. Η αξιοπιστία είναι πιο σέξι από την δολιότητα.

 

ζωδια τοξότης
Ένα άτομο που συνεργάζεστε σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει τραβήξει τελευταία το ενδιαφέρον σας και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Φροντίστε λοιπόν να ρίχνετε τις ματιές σας όταν συναντιέστε, γελάστε με τα αστεία του, χαμογελάστε προς το μέρος του. Μόνο έτσι θα αρχίσει να προκύπτει κάποια εξέλιξη.

ζωδια αιγόκερως
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που τρέφετε προς ένα άτομο τελευταία, σήμερα πρέπει να το δείξετε οργανώνοντας μια ρομαντική συνάντηση. Όσο κι αν σας φοβίζει το να μπείτε σε μια νέα σχέση, η έκρηξη της αδρεναλίνης που θα νιώθετε στη διάρκεια της διαδικασίας θα αξίζει τον κόπο!

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

 

ζωδια υδροχόος
Αν καταφέρετε να κάνετε τους άλλους να γελούν ακόμη και με τον εαυτό τους, είναι παραπάνω από πιθανό να αποκτήσετε νέους θαυμαστές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όταν δείχνετε στους άλλους την αξία της ταπεινότητας και του χιούμορ, τους ανοίγετε νέους τρόπους σκέψης.

ζωδια ιχθύες
Τελευταία σας φαντάζει σχεδόν αδύνατον να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που περνάτε με τους φίλους σας και τον ποιοτικό χρόνο που έχετε ανάγκη να περάσετε με τον εαυτό σας. Σήμερα προσπαθήστε περισσότερο να βρείτε ξανά την επαφή με εσάς τους ίδιους και μετά αφιερώστε λίγη ώρα για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου