ζωδια για ελεύθερους 29/03 Τρίτη

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Μήπως σήμερα νιώθετε λίγο περισσότερο εσωστρεφείς απ’ όσο συνηθίζετε; Δεν είναι και απαραίτητο να είστε πάντα η ψυχή του κεφιού. Ενδώστε αυτό το διάστημα σε αυτή την ανάγκη σας για λίγη απομόνωση, χωρίς να σας προβληματίσει. Δικαιούστε να απομακρύνεστε κι εσείς λίγο από τους φιλικούς σας κύκλους, ενόσω αυτό δεν σας επιφέρει κατάθλιψη.

ζωδια ταύρος
Λαχταράτε μια παθιασμένη σχέση εδώ και καιρό, όμως στο μεταξύ μην υποτιμάτε την αξία και των πλατωνικών σχέσεων. Οι φίλοι θα είναι πάντα δίπλα σας στις στιγμές που έχετε προβλήματα, αντίθετα με τους εραστές που συνήθως προτιμούν να είναι παρόντες όταν και όσο η ζωή κυλά ομαλά. Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε και τις δύο πλευρές των ανθρωπίνων σχέσεων.

 

ζωδια δίδυμοι
Τρέφετε βαθιά αισθήματα για ένα ιδιαίτερο άτομο, όμως σήμερα οι σκέψεις σας που το αφορούν μοιάζουν λίγο διάσπαρτες. Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς πρέπει να νιώθετε για όποιον γνωρίζετε. Αφήστε την καρδιά σας να πάει όπου εκείνη έχει ανάγκη να πάει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Η καρδιά σας είναι σαν ένα μεγάλο, ολάνθιστο λουλούδι, χωρά αμέτρητα αισθήματα και ανθρώπους. Αυτό σας κάνει μεταξύ άλλων και γενναιόδωρους εραστές, γι’ αυτό θα ανακαλύψετε ότι είστε περιζήτητοι. Μην επιτρέψετε όμως σε κανέναν να σας θεωρήσει δεδομένους. Η δική σας αγάπη πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ένα σπάνιο πετράδι.

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να κοιτάξετε ειλικρινά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, προκειμένου να εντοπίσετε αυτά που πραγματικά σας ενοχλούν. Ίσως να σας έχουν αναστατώσει βαθύτερα θέματα από τα καθημερινά. Θα σας κάνει καλό λίγη ανασκόπηση και αυτοανάλυση.

ζωδια παρθένος
Μήπως νιώθετε σαν να σας έχουν στερέψει οι ιδέες για το πώς να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο; Ακούστε τι έχουν να σας προτείνουν οι γύρω σας, που μπορεί να ξέρουν τον τρόπο να εντοπίσετε και το μελλοντικό σας ταίρι. Όσο ακραίες ή κοινότυπες κι αν σας φανούν όσα σας πουν γονείς και φίλοι, δεν θα είναι κακό να δοκιμάσετε κάθε εισήγηση.

ζωδια ζυγός
Αν αδημονείτε να δείτε τα σημάδια του φλερτ από ένα ιδιαίτερο άτομο, το πρώτο βήμα είναι να φαίνεστε διαθέσιμοι! Προσέξτε περισσότερο τη γλώσσα του σώματος, γιατί τα σταυρωμένα χέρια σας ή το κατηφές βλέμμα ενδέχεται να λένε ότι δεν θέλετε να σας ενοχλήσει κανείς. Μια καλή αρχή θα ήταν να αρχίσετε να χαμογελάτε πιο πολύ και να «λύσετε» το σώμα σας. Πολύ γρήγορα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο πεδίο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα αποπνέετε για πολύ ιδιαίτερη δυναμική, και τα άτομα γύρω σας το εκλαμβάνουν πολύ θετικά. Αξιοποιήστε αυτή τη νέα σας επιρροή για να κερδίσετε πράγματα που επιδιώκετε, χωρίς όμως να γίνετε κυριαρχικοί. Ακόμα και το φλερτ σας, φροντίστε να είναι στοχευόμενο.

ζωδια τοξότης
Σήμερα αναμένεται να σας ευνοήσει ιδιαίτερα η συνεσταλμένη σας φύση. Αφήστε αυτή την πλευρά του ρομαντικού σας χαρακτήρα να σας οδηγήσει, όσο αφορά τον ερωτικό τομέα. Η διακριτική σας παρουσία είναι μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη αλλαγή για ένα συγκεκριμένο άτομο, που έχει κουραστεί από τις υπερβολικά επιθετικές διεκδικήσεις.

ζωδια αιγόκερως
Φανείτε ενδοσκοπικοί σήμερα, προκειμένου να εντοπίσετε αυτά που πραγματικά θέλετε από την επόμενη σχέση σας. Αναζητάτε ένα άτομο που θα μπορεί να σας στηρίξει σε πιθανές κρίσεις, ή κάποιο άτομο που θα σας ωθήσει σε νέες δημιουργικές κατευθύνσεις; Η εποχή είναι η κατάλληλη για να το σκεφτείτε.

ζωδια υδροχόος
Γιατί επιδεικνύετε μια τάση αντίστασης και επιθετικότητας προς ένα άτομο για το οποίο τρέφετε ιδιαίτερα αισθήματα; Θα σας έκανε καλό να αρχίσετε να ζείτε με βάση τις επιθυμίες σας και όχι να προσπαθείτε να φύγετε μακριά από αυτές! Ακόμη κι αν ενίοτε δεν πετυχαίνετε το αποτέλεσμα που θέλετε, τουλάχιστον δεν θα μένετε με την απορία για το πώς μπορεί να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα.

ζωδια ιχθύες
Μήπως υπήρχε κάτι ασαφές στην τελευταία συζήτηση που είχαμε με ένα άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου; Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να δίνετε πιο πολλή σημασία σε όσα λέγονται, όταν κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με κοντινά σας άτομα. Πρέπει να μάθετε να είστε ενεργός ακροατής, όχι αμυντικός ομιλητής.